Şimdi Ara

Red Dead Redemption | Çıktı | PC ANA KONU (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
20
Favori
10.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Vanilla Terrain and Vegetation Texture Overhaul
    https://www.nexusmods.com/reddeadredemption/mods/397?tab=description

Ara vermiştim böyle birşey bekliyordum devam etmek için.

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Old Gen oyunları 50,60 dolara paketleyen aç gözlü oyun şirketlerinin yapması gereken işleri yine gönüllü modcular ücretsiz yapıyor. Gerçekten hakları ödenmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok mu cevap verecek kimse kaç gün oldu oyunu açamıyorum yardım !!!

• MyPLanet kullanıcısına yanıt

Oyun orijinal mi yoksa korsan mı?

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

orjinal

Oyuna dosya doğrulama yapın, Rockstar Launcher'ı silip tekrar yükleyin.

• Güzel oyun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

dostum işe yaramadı 2 haftadan beri uğraşıyorum denemediğim çözüm kalmadı daha önce oynamıştım ama şimdi neden oynayamıyorum anlamadım Rockstar çalışmıyor sorun bunda ve çok sıkıldım

Önce Steam'i aç, sonra da Rockstar Launcher'ı aç bakalım. Sonra Rockstar Launcher açıkken Steamden oyuna giriş yapmayı dene. Rockstar Launcher güncel değilse bu hatayı alıyorsun diyorlar.

Edit: Ayrıca antivirüsünde oyunun, steam klasörünün ve rockstar launcher klasöründe ki herhangi bir dll'in karantina da olup olmadığına bak. Şuradan da tüm Visual C++ Redistributable'ları komple yükle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 23 Kasım 2024; 21:4:41 >
    Hocam aynı sorun bendede var giremiyorum denedim tüm yöntemleri olmuyorr

• %20 indirim almış.

store.steampowered.com
    Save 20% on Red Dead Redemption on Steam
    https://store.steampowered.com/app/2668510/Red_Dead_Redemption
  • Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Hikaye de dutch öldükten sonra çiftlikte amelelik işleri var. sonrasında konu bi yere bağlanıyor mu yoksa böyle devam edecek mi?

%60lardayım. Ona göre bakınız

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Bağlanmaz olur mu? Oyunda öyle bir final var ki efsane. Sonuna kadar oynayın muhakkak. 🙂

• Ana hikayeyi 26 saatte %88, Undead Nightmare'i ise 6 saatte %76 tamamlama yüzdesiyle bitirdim. Öncelikle söylemeliyim ki RDR1 çoğu açıdan gayet iyi yaşlanmış hatta çoğu günümüz açık dünya yapımlarından daha çok içine çekmeyi başaran bir oyun olmuş. İkinci oyunda gördüğüm bazı güzel detayların temelini ta 2010'da atmışlar zaten. Tabii genel çapı o seviyede değil (zaten hangi oyunun öyle bir çapı var ki  ) ama başında vakit geçirmekten son derece keyif alınabilecek bir iş var ortada. Gözüme çarpan şeyleri; ayrı ayrı iyi ve kötü yanlarını saymadan, ortaya karışık madde madde atacağım. Çoğunu bi açıdan RDR2 ile kıyaslayacağım ister istemez

-- Dokular dışında görsellik bence gayet yeterli. Işıklandırmalar doğal olarak RDR2 seviyesinde değil ama günümüz için hiç sırıtmıyor. Sadece renkler fazla soluk ve cansızdı, onu da Saturation ayarından doygunluğu biraz arttırarak çözdüm. Dokular da zaten ara sahneler dışında göze pek batmıyor, açık dünyada gezinirken veya görev yaparken düşük çözünürlükleri belli olmuyor, göze hitap ediyor. Keşke RDR2 motoruyla bi Remake olsaydı ama yine de grafikler beni üzmedi, hatta özellikle Meksika haritasında harika manzaralar ve ortamlar var

-- Yaşayan bir dünya hissini vermeyi başarmış Rockstar. Şu Random Events denilen anlık minik olayları ilk bu oyunla denemişlerdi. Bi GTA V ve RDR2 çeşitliliğinde değil, bi yerden sonra kendini tekrar ediyor ama yine de hoş. Onun dışında NPC'ler öyle boş boş ruhsuz ortada gezen beyinsizler değil

-- İlk oyunu bitirdikten sonra anladım ki RDR2 bi Vahşi Batı oyunu değil, 1800'lerin sonlarında Amerika'da geçen bir oyunmuş. RDR1'in 2'den bariz daha iyi olduğu belki de tek şey o Vahşi Batı havasını tam anlamıyla verebilmek olmuş. Özellikle Armadillo çevresi ve Meksika haritası insanı Spaghetti Western moduna sokuyor. RDR2'nin New Austin kısımları da evet o havaya sahip ama orada çok kısıtlı bir vakit geçirdiğimizden ve asıl haritası insana tasarım olarak aman aman bi Vahşi Batı hissi vermediğinden ilk oyundan eksik kaldığı bir kısım olmuş (RDR2'nin haritasına, dizaynlarına bayılıyorum orası ayrı ama burada kıyasladığım şey o değil)

-- RDR2'de Unshaken, That's the Way It Is gibi insanı büyüleyen müzikli sekanslar ilk oyunda da var ve yine etkileyiciler

-- Hikayesi vuruculuk açısından RDR2'nin yanına yaklaşamaz maalesef. Yanlış anlaşılmasın kötü demiyorum, özellikle ikinci oyundan sonra neler olduğunu merak ettirdiği için sarıyor ama RDR2 o açıdan çok başka bir yerde. Onun dışında hikayeyle ilgili başka bir sorun da bazı kısımların gereğinden fazla uzatılıp bazı kısımlarının da çok kısa tutulması olmuş. Bu durum görev tasarımlarına da yansımış. Bazı görevlerde bi şeyler çok hızlı, patadanak olup biterken bazı görevlerdeyse yaptıklarımız bi yerden sonra hafiften bayabiliyor

-- Yan görevler yine bi RDR2 değil ama piyasadaki diğer pek çok açık dünya yapımdan daha güzel ve ilgi çekiciler

-- RDR2'de Gang Hideout'lara direkt dümdüz dalıp herkesi öldürüyordunuz. İlk oyunda bunlara minik amaçlar eklemişler. Yalnız bu sefer de ikinci oyunda senaryo ekledikleri ödül avcılığı görevleri ilk oyunda dümdüz gidip birini alt etmekten ibaret

-- İkinci oyunda bandana takmak biraz işlevsizdi. Bunda taktığınız zaman Honor seviyeniz hiç değişmiyor ve istediğiniz kaosu yaratabiliyorsunuz. İkinci oyunda da bu sistemin olmasını isterdim çünkü Arthur'u yüksek onurlu yapacağım diye hiç keyfime göre birilerini öldürüp soygun falan yapmamıştım veya kimseyle kötü konuşmamıştım. Ama bi yandan da RDR2 gerçekçiliğe aşırı önem veren bir oyun ve sırf bandana takıyoruz diye onurumuzun düşmemesi de bu gerçekçilik detayına uymuyor maalesef

-- İlk defa bir oyunda aynı gerçek hayattaki gibi gün doğum ve batımlarında güneş ve ayı aynı anda görebildim. RDR2'de veya başka bi oyunda bu olay var mı bilmiyorum ama çok hoşuma giden bir detay oldu, ayrıca belirtmek istedim

-- Kamp yaparken haritada belirlediğiniz yere direkt hızlı seyahat yapabiliyorsunuz. Bir yerleşim yerini seçmenize gerek yok. Sanırım bu RDR2'de olmayan bi şeydi

-- Atın stamina'sı felaket çabuk bitiyor. Genel gameplay'de beni en çok (hatta belki de tek) rahatsız eden şey buydu. Evet ilacı elması falan yine var, doldurabiliyoruz ama onların da bi sınırı var. Dörtnala koşmaya başladıktan sonra hiç abartmıyorum bi 10 saniye içinde falan atın stamina'sı sıfırlanıyor

-- Oyunda başarısız olduğunuz görevleri yeniden denediğinizde size aynı diyalogları göstermiyor. Birkaç kere yanımda birileriyle at sürdükten sonra vardığım yerlerde görevi tamamlayamadım ve tekrar baştan at sürme sekanslarına döndüm. Ve hepsinde bi öncekinden tamamen alakasız, bambaşka şeyler hakkında sohbet ettiler. Bu beni baya şaşırtan bi detay oldu

-- Oyunda Nastas isimli bir Amerikan Yerlisi karakter var. Bu karakter hikayeye Dutch ile benzer zamanlarda giriyor ve işin komiği Dutch'ı seslendiren abimiz bu Nastas'ı da seslendirmiş. Ve hani bu abimiz sesini değiştirmek için o kadar da uğraşmadığından -ki zaten adamın çok karakteristik bi ses tonu var yani- çok gözüme battı bu durum. Koskoca Rockstar Nastas'ı seslendirecek başka birini bulamamış mı yani çok ilginç. Immersion denilen hissi bu kadar başarılı verebilen bir yapımda bu durum hayal kırıklığı yarattı biraz

İşte bu kadar. RDR1'i özellikle 2'yi oynamış herkese gönül rahatlığıyla öneririm. Evet olması gereken fiyat kesinlikle 50 dolar falan değil ve her şeyi yapıp %100'leseniz bile max 35-40 saatte bitebilen bir oyun (yani o parayı verince en azından 60-70 saat oynarım diye düşünenler için söyledim bunu) ama her şeye rağmen başında geçirdiğim neredeyse her dakikada beni mutlu etmeyi başardı RDR1. Ha son olarak gameplay'den pek detaylı bahsetmedim ama silahlı çatışmalar olsun, vuruş hissi olsun, at sürmek olsun hala günümüzdeki pek çok oyundan daha bile iyi seviyede. Bir de Undead Nightmare de gayet keyifliydi, onu da tavsiye ederim

• Spoiler,

John öldü polisler geldi çitfliği bastı. Sonra jacke geçti büyümüş haline. Şuan haritada hiç görev yok. Bundan sonra ne oluyor? Nerden görev alacağız

Malum olay yaşandı. %70lerdeyim ona göre okuyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter Morgan -- 8 Aralık 2024; 17:18:41 >

Son bir intikam görevi var. John un oğlu genç oluyor çocukluktan. Sonra nehrin kıyısında babasını öldüren ajanın yanına gidiyor intikam için.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Spoiler,

Nasıl gidicez hocam görev yok haritada?

Blackwater’a gidince haritada soru işareti çıkıyor hocam o görevle ilgili

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.