Şimdi Ara

Red Dead Redemption | Çıktı | PC ANA KONU (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
20
Favori
10.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2024'te bile kendini oynatıyor. zaten silip süpürmüş birisi olarak girip bir bakayım dedim hikayenin yarısına geldim. rdr serisi kesinlikle ayrı bir noktada. keşke gta yerine rdr3 çıksaydı..

Red Dead Redemption | Çıktı | PC ANA KONU

• PhilipTandy kullanıcısına yanıt

Keskinlik çok yüksek yalnız bu görüntü bende mide bulantısımı desem baş dönmesimi desem garip bir etki yapıyor.

Sahsen ben de gta yerine Red Dead Redemption tercih edenlerdenim. Gta beni icine cekemiyor. Gta 3 ve Vice City hariç diger oyunlarini oturup 2 saat oynamisligim yok. Rdr sevmemdeki en buyuk sebeplerden biri sanirim kucukken pazar sabahlari baba ile kovboy filmlerini izlememden kaynaklaniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batman kullanıcısına yanıt

GTA bizleri içine çekememe sebebi tam bir açık dünya olması. Ben hiç oynamıyorum. GTA 5 epic verince aldım 2 saat oynadım çıktım ve sildim. Önceki oyunlarını da pek oynamamıştım.

RDR 2 açık dünya ama görev odaklı bir açık dünya yani açık dünya ile ilerlemeli görevleri birbirine iyi harmanlamışlar. GTA da ise böyle bir durum yok. GTA 6 da da olacağını sanmıyorum.

RDR 2 oynayan GTA fanları RDR 2 kalitesinde bir GTA bekliyorlar ama öyle olmayacaktır. RDR 2 belli bir hikaye ve konu üzerinde ilerleyen bir oyun. GTA da onu yapmayacaklarını net. Öyle olmayacağı içinde RDR 2 kadar kendini içine çekmeyecektir.

Ben açık dünya oyunları seven biri de değilim. Ama RDR 2 klasik bir açık dünya gibi olmadığı için kendisini açık dünya oyunları sevmeyenlere bile oynatan bir oyun. 5 defa bitirdim oyunu. Bir ara 6. sefere oynayıp bitireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 2 Kasım 2024; 22:46:37 >

• BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    Tüm pro cs oyuncuları kolla oynar zaten. Fps demek kol demek kol demek fps demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhtiyarKurt -- 3 Kasım 2024; 14:22:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kage. kullanıcısına yanıt
    Fare ile sağa sola çok daha rahat dönüyorsun ve bakıyorsun. O sebeple kolla oynamaya göre daha konforlu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EhtiyarKurt kullanıcısına yanıt
    Fps demek cs demek değildir:))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reality Redemption

Red Dead Redemption | Çıktı | PC ANA KONUplayableyoutube
    Red Dead Redemption 1 Reality Redemption - Overhaul Project check the mod page and the changes it introduces https://gtaforums.com/topic/989469-rel-wip-rdr-reality-redemption-overhaul-project/ Also close camera mod was used
    https://youtu.be/x6y410L5K5s?si=ycoUtpFWv00zdKrJ&t=16

Reality Redemption - Overhaul Project at Red Dead Redemption Nexus - Mods and community

• Şu oyunun keşke online'ını da koysalardı hatta konsol oyuncularla falanda oynayabilse idik. zamanında bu oyunun pvp modundaki online modlarını 360ta oynarken çok keyif alıyo idim. neden online koymadılar bilemedim.

• Ir0n MaideN kullanıcısına yanıt
    Oturup ekip halinde yeniden geliştirmedikleri bir pc portunda online beklemeniz garip geldi. Tahminen bir masanın başına 2 kişi oturdu biri pc port etti biri de grafik motoru yazılımıyla ışıklandırma ekledi ve eski doku paketinin çözünürlüğü yüksek hallerini ekledi. Oldu sana pc port edilmiş Rdr 1. Daha kalabalık bir ekip tarafından kesinlikle yapılmış olamaz. 2 kişi yapmış sonucuna nasıl vardın dersen çok basit. Gerekli ve doğru yazılımlar elinde olduktan sonra bir oyunda doku paketini değiştirmek ve ışıklandırma eklemek tek kişi tarafından rahatlıkla yapılabilecek bir iş.

Kesinlikle Katiliyorum...

• Elbette 50 dolar verilmez. Rockstarın böyle yan iş kafasında başkalarına yaptırdığı işlerdeki umursamazlık başka seviyede. Yani rdr2 pc ye çıktıktan 1 sene sonra filan ilaçlanmıştı diye okudum. Bu oyun çıktıktan 1 saat sonra ilaçlanmış. Düşünün o kadar önem vermiyorlar.

Yine de uygun fiyata düşünce alınır oynanır. Biraz göz gezdirdim. Yaşına gösteren durumlar olduğu gibi hala güzel hissettiren yerler de var. Lakin ps3 zamanı da karlı bölümler göz kanatıyordu pcde de göz kanatıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IGNyoutube
    Red Dead Redemption - PC vs PS5 vs Steam Deck vs Xbox 360 Performance Review
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=Y8eTlRrSvNc

• Kendi Pc'den çekip youtube kanalıma yükledim. MacFarlane's Ranch çiftliğinde FSR kapalı Ultra ayarlarda Fps'i oldukça zorladım, neredeyse 60'ın altına çok nadir düştüm, 14 senelik old gen konsol oyunu olmasının da avantajı olsa gerek optimizasyon oldukça iyi, en azından 1000 serisi kartlar bile 1080P'de ultra ayarları zorluyor, Double Eleven iyi çıkartmış :)

Red Dead Redemption | Çıktı | PC ANA KONURandom Gameryoutube
    SİSTEM ÖZELLİKLERİM ''MY SPECS'' İŞLEMCİ '''CPU'': Amd Ryzen 7 2700X Eight Core 3:70 GHZ RAM: 16 GB DDR4 EKRAN KARTI ''GPU'': Nvidia Gtx 1660 Süper İŞLETİM SİSTEMİ ''OPERATİNG SYSTEM'' : Windows 10 Enterprise
    https://www.youtube.com/watch?v=n2itkI3dseo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 8 Kasım 2024; 20:10:52 >
  • Rockstar'ın açıkladığı mali rapora seri RDR1 şu ana kadar toplamda 25 milyon sattı. PC çıkışı yeni olduğundan bu sayıya dahil değil. RDR serisi ise 92 milyon sattı.

Red Dead Redemption | Çıktı | PC ANA KONUwww.bolumsonucanavari.com
    Red Dead Redemption 2 Ne Kadar Sattı? İşte Güncel Satış Sayısı
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Red_Dead_Redemption_2_Ne_Kadar_Satti_iste_Guncel_Satis_Sayisi-122664.htm
  • Undead Nightmare ne anlatıyor oynamaya değer mi? Ana hikaye bitmek üzere bitirip silmeyi düşünüyorum

Edit: Undead Nightmare kalsın RDR, yaşını belli etmeyen nadir oyunlardan... şimdi ikinci oyunu oynamak için yine bir bahanem oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 10 Kasım 2024; 9:41:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yaklaşık 6-7 yıl sonra bir oyunu malum yolla bitirdim. Maalesef fiyatlar böyle olduğu sürece bu yola yine başvurma ihtimalim var. Öncelikle grafikler genel olarak iyi. Işıklandırmalar ve gölgelendirmeler sırıtmıyor. Özellikle draw distance belirgin şekilde geliştirilmiş. Ama texture konusunda yaşını belli ediyor. İlerleyen süreçte modlarla çözülebilir. Hikayesine diyecek bir şeyim yok. İkinci oyundan sonra oynadığınızda güzel oluyor. Ama ikinci oyun kadar vurucu değildi. John Marston'ın ailesiyle sıradan bir hayat sürdürme çabası güzeldi. Sevdiğim oyun karakterlerinden biri oldu. Belki sonraki oyunda oğlu Jack'in hikayesini tecrübe edebiliriz. Undead Nightmare DLC'sinin başlarını oynadım. Eğlenceliydi ama sonra başka oyunlar oynadığım için bıraktım. Genel olarak baktığımda kesinlikle oynanması gereken oyunlardan biri olarak görüyorum. Ama Türkiye şartlarında bu oyun için 50 doların çok pahalı olduğunu düşünüyorum. 20-25 dolar civarına düştüğünde alınabilir. Türkçe çevirisi için teşekkürler.

• Arkadaşlar merhaba rdr 2 yi indirdim Rockstar açılmıyor , açılmadığı içinde oyun çalışmıyor konu hakkında bilgisi olan var mıdır.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.