Türkçe yamasını bekliyorum bende. |
Red Dead Redemption | Çıktı | PC ANA KONU (9. sayfa)
-
-
Oyunun crackli versiyonunu buldum, 9.57 Gb boyutunda. PC versiyonun optimizasyonu gayet başarılı buldum. Double Eleven güzel iş çıkartmış.
Gtx 1660S kartım ile Ultra ayarlarda 1080p çözünürlükte oldukça akıcı bir deneyim yaşadım. Sadece oyuna ilk başladığımız Armodillo şehrinde biraz stuttering tarzı Fps lagları yaşadım ama çok rahatsız etmiyor. Anlık 57 FPS'ye düşüp tekrar 70,80 fps'leri yükseliyor.
Xbox 360 old gen konsol olduğu için Xenia emülatöründe resolution aşırı seviyede gözümü kanatmıştı. PC portunu oynayınca anladım ki bu oyunun gerçekten PC versiyonuna ihtiyacı varmış, ama sevgili Rockstar maalesef oldukça geç kalmış. Klavye mause ikilisi ile oynamak bile aşırı keyifli hissettiriyor.
Criminal277 Rdr'nin mevcut emülatör Türkçe yamasını yakın zamanda PC versiyonuna kodlayacağını düşünüyorum. Zaten kendi ona benzer bir açıklama yapmıştı sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 30 Ekim 2024; 1:5:36 >
-
Herşey zamanında güzel.
-
@erkinakkas @Starborn Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Native haliyle 1650'imde çok sorun yaratmayacaktır ama FSR 3 ile oynamak daha bir hoş olurdu. Neyse bir güncelleme beklerim ben bu konuda.
-
Hadi be midnight club de gelsin pc ye madem iyi olur.Arkadaslar iyi kötü geç oldu ama en azından konsol veya emulator den kat ve kat kaliteli oynayabileceğimiz pc platformuna geldi en azindan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Steam kütüphanemde olsun vs dert etmiyorsanız VPN ile lübnan bağlanıp 8 dolara alabilirsiniz Rockstar Launcher'a.
-
Güzel port ama öyle grafiksel bir gelişim ben göremedim özellikle XSX ve Ps5 versiyonunu baz alır isem. Bana tek artısı oyunu Rtx 4080 ile 8k 144 fps akıcı oynatması tabi bunda DLSS, FG ve türevlerinin tamamen kullanıma sunulmasının da katkısı büyük.
Bu oyunu 290 tl almasam üzülürdüm 50 dolar asla etmeyecek bir oyun...
-
Oyun hazır bekliyorum yamayı :) başarılar.
vpn ile almam oyunu, istek listeme ekledim elbet inecek fiyatı, bu fiyatla fazla satamazlar.
-
Ben de vpn ile alacağıma korsan oynarım aynı şey gibi geliyor. Steam dışındaki bütün platformlar korsan gibi geliyor bana. Benim aradan çıkarmam gereken iki oyun var onlar bitsin 50 doları basıp alacağım gibi. Keşke 30 dolara çıksaydı ama yapacak bir şey yok. 2. oyun sahiplerine indirim yapsaydı bari. Bundle var ama indirimsiz fiyattan satılıyor manası yok.
-
Sonunda çıktı PC'ye. GTA 4-5'e yapılan grafik modlarını gördükten sonra bu oyunu da mod yapımcıları elden geçirecektir.
-
Var mı bir ihtimal Midnight Club için?
-
Oyunu Fgirl sürümde İlk Bonnie Macfarlene görevine kadar oynayıp saldım. Gerisini Türkçe yama gelince bakacağım. 1 haftaya çıkacağını söylüyor yapımcısı.
FSR 3 de gerçekten çalışmıyor bu arada acil bu konuda yama şart. Şöyle test için tüm ayarları kökleyip Ultraya aldım oyun hala 60 fps altına düşmedi i7-9750H - GTX 1650 - 16 GB sistemimde. Sonrasında ise sistemi yormayacak şekilde ayarları aşağı çektim. Oyun zaten düz port, boşa sistemi yormaya gerek yok ki low ayarlarda da baktım, oyun hala enfes gözüküyordu.
-
Şimdilik böyle bir şey yok ama o da cok istenen bir oyun ve sadece o oyun kaldı gelmeyen o da port edilirse neden olmasın
canım çok sıkıldı bu işe ya
rdr2'yi iki kere bitirdikten sonra ilk oyuna port çıkmasından ümidi kesip 1-2 emulatorden oynamayı deneyip verim alamayınca oyunun hikayesini youtubedan izlemiştim 2 ay önce, şimdi de oynamak için bir sebebim kalmadı.
-
1660 ti ile Xenia emülatörüyle 60 fps sabit oynamıştım nasıl bir sistemle denediniz de performans alamadınız ki? Rpcs3 ile denediyseniz bir şey diyemiyorum.
Yazık olmuş. Ben de Heavy Rain'i izledikten kısa süre sonra Pc'ye çıkmıştı. O hissi iyi bilirim.
-
performans değilde konfor açısından keyif vermedi. silahla nişan almam gereken oyunları kolla oynamamak gibi bir alışkanlığım var, klavye mouse ile oynamaya çalışınca da kontroller bir gamepad'i simüle ettiği için keyif vermedi.
-
oyun haberleri - merlininkazani.comRed Dead Redemption PC Sürümüne Yoğun İlgihttps://www.merlininkazani.com/red-dead-redemption-pc-surumune-yogun-ilgi-haber-126598
Rockstar Games, Red Dead Redemption’ın 29 Ekim'de Steam ve diğer platformlarda yer alacağını duyurduktan sonra, PC oyuncuları oyuna adeta akın etti. Yayınlandığı ilk saatlerde 8.000'in üzerinde eşzamanlı oyuncuya ulaşan oyun, Steam’de hızla üst sıralara yükselerek Sonic X Shadow Generations ve Starfield gibi popüler yapımları geride bıraktı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kolla oynamaya asinalik kazanmaya bakin. Kestirip atiyor cogu oyuncu. Halbuki daha konforlu.
emu ile dlc dahil 30 saat oynayıp bitirmiştim. tabii ki pc versiyonu daha iyi. en azından remaster olsaydı eski olduğu için tekrar gideri var mı ilerleyen saatlerde kendini belli edecek. rdr sevdalısı olarak en azından 10 saat hikaye modu bitiririm gibi duruyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X