Öncelikle hocam eline sağlık tam sürümü dört gözle bekliyoruz iyi çalışmalar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) (19. sayfa)
-
-
elinize, emeğinize sağlık teşekkürler
-
hocam herhangibi bir gelişme var mı acaba?
-
tesekkür ederimm
-
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
@Burak Toprak Kayda değer bir gelişme olunca konuya yazarım, çalışmalarımız devam ediyor.
-
Sorunsuz bir şekilde oyunu bitirdim. Türkçe karakter dışında hiçbir problem yok arkadaşlar, onlara da zamanla alışırsınız. Emeğe saygı +1
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yılbaşına kadar gelir umarım. 2 yıl önce de bir yılbaşı döneminde bitirmiştik emülatör ile.
-
Kral elinize sağlık kurdum oynuyorum tam sürüm yakın zamanda gelecek mi?
-
TR karakter sorununa Örnek verebilir misiniz ? ne gibiydi mesela
-
Sıkıntı yerine sikinti yazması vb
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Steam Deck için bir başlatma seçeneği yazmışsınız ama ne yazık ki bu şekilde çalıştıramadım oyun yine İngilizce oluyor oyun tam olarak dil dosyalarını değiştirmiyor sanırım kendi arayüzünüzü mü koydunuz tam anlamadım ama sadece dil dosyalarını atma şansınız var mı? Veya Linux (Steam Deck) versiyonu için bir çözüm sunabilir misiniz?
-
Merhaba hocam, öncelikle güzel yama olmuş, elinize sağlık. Fakat ben hiçbir
bir şey yapmadığım halde oyunun Türkçe yaması gitmiş. Tekrar kurmayı denediğimde yama kuruldu. Oyuna ertesi gün tekrar girdiğimde yine gitmişti , tekrar tekrar kurmayı denediğimde de başarısız oldum.
-
Tam sürüm ile ilgili bir gelişme var mı ?
-
hocam tam sürüm ile alakalı bir gelişme var mı oyun çıkalı neredeyse 1 ay oldu yanlış anlamayın emeklerinize sağlık sonsuz saygı ancak bende oyunu oynamak istiyorum 1 aydır pc de yüklü duruyor ve tek ona başlamak istiyorum lütfen yanlış anlamayın şimdi den emeklerinize sağlık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak Toprak -- 11 Aralık 2024; 14:58:40 > -
Sayın abim çok yoğunsunuz sanırım, ben de yamanın son durumunu merak ediyorum. Tamamlama yüzdesi verebilirseniz kaç dersiniz ?
-
çok umutlanma. yamayla ilgilenmeyi bıraktılar gibi duruyor. bir tek font sorunu kaldı yazmıştı onu da öyle oynasınlar deyip geçti demek ki.
-
Arkadaşlar, tam sürümü bekleyenler beklemeden direkt oynasın çünkü RDR1 şu an önceliğimizde değil ve font işinin ne zaman biteceği de hâlâ belirsiz. Yamayı oyunun çıkışından 1.5 gün sonra hızlı yayınlayıp ardından hızlı kesildiğimizin farkındayım ama yapacak bir şey yok. Zamanında Xenia ve Switch emülatörlerinde çalışan sürümlerin de font işi epey uzayıp sıkıntılı bir sürece girmişti, aynı durum tekrarlanıyor. Tam sürümün çıkış tarihi belirsiz. Bir gelişme olunca konudan yazacağım. Hiçbir projemizi yarım bırakmadığımız gibi bunu da yarım bırakmayacağız. Anlayışınız için teşekkür ederim ve herkese iyi oyunlar dilerim.
-
hocam avast free antivirus virüs olarak algılıyor dosyayı virüslü müdür yoksa false positive mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X