Şimdi Ara

[Beta] Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: edwardweo
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
68
Favori
78.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yahu alinti yapilan mesaji okumadin mi? False positive denilen kavrami duydun mu hic? Bir kere de insanlar buna ragmen neden indiriyor, neden kullaniyor diye kendine sordun mu hic? Bunda terslik yok mu diye hic mi sormadin kendine?

Sizin gibiler yuzunden bir ilerleme kaydedilmiyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yks aslında kolay bir sınav -- 4 Kasım 2024; 23:18:49 >
  • emreliot E kullanıcısına yanıt

Trojan olduğunu düşünüyorsan kullanmak zorunda değilsin elbette. Verilen emeğe karşılık senden herhangi bir bedel/karşılık istenmiyor. Zorla da pc'ne girip yamayı yüklemiyoruz haliyle, eh linklerde reklam bile yok. Güvenip güvenmemek sana kalmış.

Virüs konusunda merak ettiklerin var ise eğer https://forum.donanimhaber.com/red-dead-redemption-turkce-yama-pc--159748572-12#159902870 burada teker teker cevapladım. Halen daha kullanmak istemezsen yine senin bileceğin durum.

Çevirmen arkadaşla bu proje de dahil olmak üzere birçok proje yaptık, hali hazırda devam eden projelerimiz de var. Onlarca, yüzlerce kullanan insan varken ve bir tane bile virüs olayı ile alakalı bir şey yaşanmamış ve böyle bir bildirim gelmemişken, "virüs yükletiyorsunuz" demen oldukça trajikomik. Onlarca yaptığımız projelerde virüs olsa ve birileri mağdur olsa, üyeler geri bildirim ile report atar, yönetici/modlar da konuları kaldırırdı. Bu gayet açık. Seni ciddiye alıp bu kadar cevap vermemin bile sana gayet yeterli olduğunu düşünüyorum.. Uslup bekliyorsan önce sende bunun olması gerekir. Elinde somut kanıt delil olmadan "virüslü indirmeyin, kurmayın trojan" demekle bir şey kanıtlamış olmuyorsun haliyle. "Virüs var inidrmeyin eğheğheğ" diye yazıp karalamak yerine, "Arkadaşlar virüs uyarısı alıyorum, sebebi nedir?" şeklinde insan gibi sorunu izah etseydin, eminim aradığın usluplu cevaba ulaşmış olurdun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xDeftones -- 5 Kasım 2024; 2:17:1 >

• Yks aslında kolay bir sınav Y kullanıcısına yanıt

Kardeşim ne alakası var? Tamam emek var ama 70 programın 35 inde virüs görüyorsa false positive falan filan, insanlarda doğal olarak soruyor gayet anlaşılır bir şey. Yamayı yapan bile güzel bir şekilde benim söylemem samimi olmaz güvenip güvenmemek size kalmıştır demiş. İlerleme kaydedilmiyor falan kralcılık yapmaya gerek yok insanlar gayet doğal olarak soruyor.

• Silinen bir mesaja mı cevap verdin, bana mı dedin, anlamadım çünkü ben özelden sana mesaj falan atmadım. İnsanlar sorun yaşayınca özelden ilgilenmeye çalışıyorum, ne tehdidi? Şurada güzel bir şey yapmaya, insanların sorunlarıyla ilgilenmeye çalışıyoruz, karşılığında da ne para ne abonelik bekliyoruz. Azıcık kibar ol, kibar.

O üslubu sen hak ettin. Etki tepki diye bir şey var, ne olduğunu araştır istersen. Efendi gibi sorsaydın başka birisine net bir açıklama yaptığım gibi sana da yapardım ama sen direkt iftira atarcasına, belki uyarıdan korktuğundan "virüs var, sakın yüklemeyin" diye konuya daldın.

Neyse, bir daha da yazarsan ciddiye almayacağımı belirteyim. 0xDeftones'in seni ciddiye alıp o kadar yazmasına bile şaşırdım doğrusu. Güvenmeyen yamayı kullanmayacak. Nokta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeklerinize sağlık güzel insanlar.

Bazı organizmalara cevap dahi vermemek, yok saymak güzel bir seçenek olabilir.

• PrintSalure P kullanıcısına yanıt

Ikıncı mesaja ragmen, yamayı yapan adamın yaptıgı alıntıyı okumadı hala farkındaysan. Ben ilk mesajı dğil. ikinci mesajı ithafen söyledim.

• Anonymous Çeviri'nin client uygulamasını da Malwarebytes tehdit olarak algılıyor ancak Kaspersky tehdit tespit etmiyor. False Positive diye bir şey var, bazen her gördüğüne inanmamak lazım.

Son tahlilde denildiği gibi güvenmeyen yamayı kullanmaz, kimse kimsenin bilgisayarına zorla yüklemiyor.

• Merhabalar, önceliikle emeğiniz için teşekkürler. Yalnız ben bütün çözümleri denememe rağmen RDR-TR-CriminaL-Deftones.asi yüklenemiyor hatası alıyorum bundan dolayıda oyun türkçe olmuyor ne yapmalıyım acaba?

• @followers Teşekkür ederim desteğiniz için, sizi RDR2 konusundan hatırladım ve sizi tekrar gördüğüme çok sevindim (yeni yıl başları onun da Beta versiyonu gelecek bu arada). Fakat hakkımızda yapılan iftira, emeğimize yapılan saygısızlığa, hele ki kendi konumda, boyun eğecek değilim ve gerekirse kendimizi savunmaktan da çekinmem açıkçası. Üsluptan bahsediyor bir de. :D

@MaviBereli41 Teşekkür ederim. Visual C++ yüklediğinizden emin misiniz? Ana sayfada linkini bırakmıştım. O olmazsa yama dosyasına müdahale edilmediğinden emin olun. Sorun devam ederse özelden yazabilirsiniz, sorunu çözebilirsek çözümünü veya yamanın güncellenmiş hâlini konuya eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 5 Kasım 2024; 14:39:59 >
  • İyi günler. Yamayı kurduktan sonra bende RDR-TR-CriminaL-Deftones.asi bu hatayı alıyorum ne zaman düzeltilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yusuf1994fbtr Y kullanıcısına yanıt

Merhaba. Herkesin başına gelmeyen bir hata olduğundan hata veren kişilerden spesifik geri dönüşlere ihtiyacımız oluyor, o yüzden belli bir zamanı yok. Ana sayfadaki linkten Visual C++'ı yüklediğinizden emin misiniz? Veya dosyaya virüs var diye müdahale edilmediğinden? Sorun devam ederse özelden yazabilirsiniz.

• CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

Hocam defender bazı dosyaları siliyor. Bundan kaynaklı tr yamada sıkıntı çıkıyor. Çözüm defenderi komple kapatmak yada gerekli yolu gösterip izin ver demek.

• steam deck için nasıl kurabilirim yamayı, klasöre attım, rehberdeki komutuda girdim yine de olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Karaeski -- 5 Kasım 2024; 17:48:35 >
  • Yusuf1994fbtr Y kullanıcısına yanıt

Antivirüs bazı dosyaları siliyor. Aldığı dosyaları geri yükle ve izin ver. Oyun klasörünü göz ardı et.

• Reality Redemption modunu kullananlar "tune_d11generic.rpf" dosyasını üzerine yazmasın.

• CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

:( :( sıkma tatlı canını boş ver senin canın sıkıldıkça bizim de canımız sıkılıyor, üzülme kimse indirmek yüklemek zorunda değil indirmek istemeyenler bu sayfayı terk edebilirler burda seni karamalarına izin verme, konuyu da karamalarına izin verme hiç gerek yok ben yıllardır biliyorum bu forum sitesini 2010 da merhaba dedim yaşım 33 asla bir şikayet duymadım bu forumu yıllardır bilenlerde memnunlar seni bilen biliyor kardeşim sen elinden geleni yapıyorsun bu gibi karamaları bildirim düşer düşmez sil hazmedemiyorlar şimdiden ellerine sağlık tam sürüm yamayı heyecanla bekliyoruz kolay gelsin sağlıcakla kal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist42 -- 6 Kasım 2024; 11:38:32 >
  • Ücretli yama vampirlerinin tekeline çomak soktun sana saldırmak ve Ruhen yıpratmak için Paralı yalakalarını göndermişler kendileri buradan zamanında Şeytan gibi ''Taşlanarak'' kovuldular çünkü. Neyse 1 deli kuyuya taş attı diye 40 Akıllı çıkarmaya çalışıyor yapmamak lazım.    

• Teşekkürler ellerinize sağlık :) bende de lisanslı kaspersky var hiçbir sorun işaret etmedi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vbalikci -- 7 Kasım 2024; 11:7:59 >
  • ıgn türkiye
    Red Dead Redemption, Reality Redemption modu oyunu başka bir seviyeye çıkarıyor
    https://tr.ign.com/red-dead-redemption-1/126102/news/red-dead-redemption-reality-redemption-modu-oyunu-baska-bir-seviyeye-cikariyor
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.