Şimdi Ara

[Beta] Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
66
Favori
82.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zip dosyasından direkt atmayın, Zip dosyasını önce bir klasör veya masaüstüne çıkarın oradan oyun klasörüne taşıyın sorun yaşamazsınız 👍

• Türkçe yamayı klasöre attım fakat oyun ingilizce açılıyor nerde hata yaptım acaba

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

hocam halledebildiniz mi sorunu

• Elinize sağlık hocam ufak da olsa destek olmak istiyorum , özelden veya burdan ıban paylaşımı yapabilirseniz sevinirim.

• CriminaL277_ kullanıcısına yanıt
    Yamanın hız durumu aynen şöyle ilerliyor; [Beta] Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) 🔥😎
  • Merhabalar, Ben oyuna başladım ve 3 bölüm oynamama istinaden Türkçe alt yazılar konusunda herhangi bir hataya rastlamadım, yama üzerinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir9031 -- 31 Ekim 2024; 10:19:52 >
  • bu ne hız arkadaş? birde diyorlardı 1 ay önce gelmez. Elinize emeğinize sağlık kahvaltımı yaptım, çayımı koydum pc başına geçtim hemen. [Beta] Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) 

• Emir9031 E kullanıcısına yanıt

hocam Türkçe yama bende çalışmıyor nasıl yaptınız acaba dosyaları klasöre atıyorum ama hala ingilizce oyun

• elinize sağlık
  • hocam çok teşekkürler yama çok iyi

• harunkaya126126 H kullanıcısına yanıt

dostum türkçe yamadaki 'game' klasörünün içindekileri yine red dead redemption- game klasörüne at. Direkt game klasörünü kopyalama, sadece içindeki dosyaları at. Diğer üç dosyayı da oyunun kurulu olduğu yere at sadece.

Merhaba, "game" adlı klasörü ve "dinput8.dll", "RDR-TR-CriminaL-Deftones.asi" ve "winmm.dll" adlı dosyaları oyunun kurulu olduğu yere atın, ben bu şekilde yaptım ve sorunsuz oldu , siz e bu şekilde yaptı iseniz ve olmadıyse oyunu silip tekrar yükleyip , yazdığım şekilde tekrardan deneyin akabinde yine olmaz ise sanırım anlam veremediğimiz sistemsel bir sorununuz vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir9031 -- 31 Ekim 2024; 11:24:26 >
  • şöyle bir hata alıyorum: ….\RDR-TR-CriminaL-Desfones.asi programı Windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmadı veya hata içeriyor. Programı özgün yükleme medyasını kullanarak yüklemeyi deneyin veya destek için sistem yöneticinize veya yazılım satısına başvurun. Hata durumu: 0xc0000906.

• McLorand M kullanıcısına yanıt

Defender ya da kullandığın antivirüs programı engelliyor olabilir, oyunun klasörünü dışlamalara ekle.

• eline sağlık

• Indra128 I kullanıcısına yanıt

Teşekkürler; Avast kullanıyorum, istisnalara ekleyince düzeldi.

Ayni sorunu bende yaşiyorum şuan. Bazilari sistemsel sorunlar var demiş ama zamanla bu yamayi gorüp indirip kurunca çoğu kişide de bu sorunlar yaşanmaya burada belirtilmeye başlayacaktir. Bence yama daha beta da olduğu içindir bu tip sorunlar zamanla yama yayincisi bu sorunlara da çozüm bulup tam halini paylaşacaktir. Oyun daha 2 gün once çikti yama ise bugün. İlla ki daha şansli olanlar için beta sürümü de çalişir vaziyettedir. Şuan bu sorunu yaşayanlar için bu sorun daha çok yorum olarak yama kullanicilari tarafindan buraya belirtildikçe yayincinin dikkatini bu soruna çekip bununla ilgilenmesini beklemekten başka çare bulunmuyor maalesef. Onun için üye olup yorum yapma ihtiyacinda hissettim ki bu sorun daha çabuk gün yüzüne çikip onarilsin bizim gibi bu sorunu yaşayanlar ve yaşayacaklar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR MORGANnnn -- 31 Ekim 2024; 12:23:7 >
  • Hemen deniyorum teşekkürler

• razor1911 sürümüyle uyumlu mu arkadaşlar? sanirim

harunkaya126126 da bu sürümde sorun yaşamiş ben

m gibi.

• Yama on numara olmuş, ufak tefek gözüme çarpan şeyler var onlarda tam sürümde düzeltilir zaten, tekrardan emeğinize sağlık. [Beta] Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) 

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.