sabırsızlıkla bekliyoruz :) |
[Beta] Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) (6. sayfa)
-
-
Elinize emeğinize sağlık Criminal hocam eksik olmayın. Heyecanla bekliyoruz :)
-
Hocam kolay gelsin, çok sabırsızım. Ne kadar erken yayınlarsanız o kadar çok mutlu oluruz, iyi çalışmalar
-
Yamayı bekliyoruz..Emeğine sağlık.. Lüzumsuz yorumları dikkate alma bence..
-
Lüzumsuz Yorumlar yapanların sahipleri belli. Paralı yama satan Vampirler uzakta aramamak lazım Altın çamura düşse bile Altındır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 30 Ekim 2024; 22:49:35 > -
Hello, we want to contact you, but we do not find an available way. How do we contact you?
-
Şimdiden ellerine sağlık. 1 hafta müthiş bir süre.
-
elinize emeğinize sağlık, sabırsızlıkla türkçe yamayı bekliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 30 Ekim 2024; 23:18:4 > -
sakar şakir sakin ol
-
Bu arada maddi durumu olmayan arkadaşlar için razor1911 sürümü mevcut internette skidrow'dan bakabilirsiniz 50'doları hakedecek bir oyun değil bunu yapsa yapsa aç gözlü rockstar firması yapar 10-15 yıllık oyuna 50 dolar çekiyorsa gta'6da kim bilir ne fiyat çekecekler.
-
bir efsane daha geliyor....emeğinize sağlık şimdiden usta
-
çoktan indirdim. razor sürümünü türkçe yamasını bekliyor :D
-
Bendede durum aynı oyunu yükledim yama yüzünden oynamıyorum şuan ama kendimi zar zor tutuyorum betada olsa yayınlansa bi an önce sabredemiyorum ^^
-
Yamayı indirmek için tıklayınız.
Henüz Beta versiyonundadır. Alt yazı fontu hariç bazı fontlarda eksiklikler, metinlerde hatalar bulunmaktadır. Testi bitmemiştir. Kalan eksiklikler en kısa zamanda tamamlanacak ve yama tam versiyona ulaşacaktır. Deftones™, adını beyan etmek istemeyen 2 dostum ve destekleyen herkese teşekkür ederim. İyi oyunlar olsun.
-
Bu ne hız böyle
-
Ellerinize sağlık, kolay gelsin. :)
-
Ellerinize, emeklerinize sağlık.
Burada birilerinin köpekliğini yapan yüzsüzler yamayı indiriyor şuan...
-
Ellerine sağlık -
Daha yeni yazmıştım yorumumu bu ne hız emeğinize sağlık şimdiden
hocam dosyaları klasöre yükledikten sonra herhangi birşey yapmamız gerekiyormu acaba bende ingilizce açılıyor sürekli türkçe yapamadım :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4S14N_HUNT3R -- 31 Ekim 2024; 7:28:12 > -
emeklerinize sağlık şimdiden . teşekkür ederiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X