Şimdi Ara

[Beta] Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
68
Favori
78.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Elinize emeğinize sağlık Criminal hocam eksik olmayın. Heyecanla bekliyoruz :)

• Hocam kolay gelsin, çok sabırsızım. Ne kadar erken yayınlarsanız o kadar çok mutlu oluruz, iyi çalışmalar

• Yamayı bekliyoruz..Emeğine sağlık.. Lüzumsuz yorumları dikkate alma bence..

• ilker_inside kullanıcısına yanıt
    Lüzumsuz Yorumlar yapanların sahipleri belli. Paralı yama satan Vampirler uzakta aramamak lazım Altın çamura düşse bile Altındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 30 Ekim 2024; 22:49:35 >
  • Hello, we want to contact you, but we do not find an available way. How do we contact you?

• Şimdiden ellerine sağlık. 1 hafta müthiş bir süre.

• elinize emeğinize sağlık, sabırsızlıkla türkçe yamayı bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 30 Ekim 2024; 23:18:4 >
  • Sakar.şakir S kullanıcısına yanıt

sakar şakir sakin ol

• Bu arada maddi durumu olmayan arkadaşlar için razor1911 sürümü mevcut internette skidrow'dan bakabilirsiniz 50'doları hakedecek bir oyun değil bunu yapsa yapsa aç gözlü rockstar firması yapar 10-15 yıllık oyuna 50 dolar çekiyorsa gta'6da kim bilir ne fiyat çekecekler.

• bir efsane daha geliyor....emeğinize sağlık şimdiden usta

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

çoktan indirdim. razor sürümünü türkçe yamasını bekliyor :D

• TR-Gendarmerie T kullanıcısına yanıt

Bendede durum aynı oyunu yükledim yama yüzünden oynamıyorum şuan ama kendimi zar zor tutuyorum betada olsa yayınlansa bi an önce sabredemiyorum ^^

• Yamayı indirmek için tıklayınız.

Henüz Beta versiyonundadır. Alt yazı fontu hariç bazı fontlarda eksiklikler, metinlerde hatalar bulunmaktadır. Testi bitmemiştir. Kalan eksiklikler en kısa zamanda tamamlanacak ve yama tam versiyona ulaşacaktır. Deftones™, adını beyan etmek istemeyen 2 dostum ve destekleyen herkese teşekkür ederim. İyi oyunlar olsun.

• CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

Bu ne hız böyle  

Ellerinize sağlık, kolay gelsin. :)

• Ellerinize, emeklerinize sağlık.  

Burada birilerinin köpekliğini yapan yüzsüzler yamayı indiriyor şuan... 

Ellerine sağlık

Daha yeni yazmıştım yorumumu bu ne hız emeğinize sağlık şimdiden  

hocam dosyaları klasöre yükledikten sonra herhangi birşey yapmamız gerekiyormu acaba bende ingilizce açılıyor sürekli türkçe yapamadım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4S14N_HUNT3R -- 31 Ekim 2024; 7:28:12 >
  • emeklerinize sağlık şimdiden . teşekkür ederiz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.