Öncelikle kolay gelsin hocam, yüzsüzlere pek takılma. Tahmini 1 hafta içerisinde veya 1 hafta sonrasına çıkar mı? |
[Beta] Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) (4. sayfa)
-
-
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Deftones™ dosya yapılarını hazırlayıp çok geç olmadan metinleri bana verecek, PC portuyla gelen yeni metinleri çevirip direkt Beta olarak kalite kontrolü bitmemiş hâlde paylaşacağım.
@vectomon Kesin bir şey diyemiyorum ama sürekli dediğim gibi, bir hafta içinde yetiştirmeye çalışacağım. Araya hayati bir şey girer, planlar altüst olur, bir şey diyemem. Ama elimizden geleni yapacağız.
Fontlardan sadece duraklatma menüsü fontunu düzenlememiz gerekecek çünkü oyunda ilginç bir şekilde alt yazılarda Türkçe karakterlerin hepsi mevcut. Undead Nightmare'a henüz bakmadık, belki onda daha fazla font düzenlemesi yapmamız gerekebilir, emin değiliz ama şu an her şey çok güzel gidiyor. Kalan font da düzenlenip tahmini 1 ay içinde kalite kontrolüm bitince yama tam versiyona ulaşacaktır.
@Erasmus Muharrem Önceki yamayı emülatörlerde çalışacak şekilde yapmıştık 2022'de, o mevcut yamayı PC'ye portluyoruz sadece.
-
eline sağlık başkan, , dünyada 38 milyon kişinin konuştuğu lehçe'ye dil desteği olan oyunun minimum 90 milyonun konuştuğu türkçe dil desteği olmaması bu oyunu satın almamak adına önemli bir adım tşkler rockstar games
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanbey86 -- 29 Ekim 2024; 21:59:20 > -
Hocam sen rahat rahat yamayı yap biz bekleriz sorun değil, sonuçta güzel bir türkçe yama ile oyunu oynayabilelim de beklemesi sorun değil, kaç sene bekledik oyun pcye gelsin diye, oynamak için biraz daha bekleriz ne olacak
-
Selam kardeşim, iban felan vereydin, ufak tefek bişey atardım, emeğine sağlık, ücretsiz olarak yapman harika olmuş. dört gözle bekliyoruz artık.
-
Merhaba. Çok teşekkür ederim, çok kibarsınız. LÖSEV veya Mehmetçik Vakfı gibi vakıflara bağış yaparsanız emin olun çok daha makbule geçecektir.
PC portunun metin çevirisine geçtim. En kısa süre içinde test yapılmamış hâliyle Beta versiyonunu yayınlayacağım. Beta versiyonda Türkçe font da mevcut olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 29 Ekim 2024; 23:42:15 > -
Tamam teşekkür ederim. :) o zaman herkesi lösev desteğe bekliyorum.
Başarılar tekrar kardeşim. devam
-
GTA 4 dosyaları :D:D çabuk biter çeviri
-
Aferin aferin 2-3 kişi kaldı yama yapan onları da soğutun devam. -
Usta belirli bir tarih varsa ne zaman çıkacak RDR 1 PC türkçe yaması ona göre oyuna başlayacağım.Bir de crack oyun olursa da geçerli olur mu? Bir arkadaş soruyor da :D
-
beklemedeyiz
-
Adam yazmış 1 hafta içinde yayınlamaya çalışacağım diye, hala ne zaman çıkar diye soruyorlar konuya göz gezdirmeye bile tenezzül etmeden.
-
Adamlar anonymous gibi aç gözlülük yapmıyor ücretsiz çeviri yapıyor ona bile engel olmaya çalışıyosunuz yazıktır günahtır çoluk çocuk olabilirsiniz ama emeğe saygıyı öğrenmeniz şart , biz yerimizi aldık takipteyiz.
-
Sabırsızlıkla bekliyoruz. Şimdiden ellerinize sağlık kolay gelsin. -
Kolay gelsin hocam, yama ps4 için çıkacak mı?
-
Elinize sağlık kolay gelsin
-
Bu konuya yazmak istemiyordum madem adımız geçti söyliyeyim biz bu yamayı destekliyoruz. Bu yama konusunda herhangi bir çalışmamız yoktur kamuoyuna duyurulur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X