|
Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) (3. sayfa)
-
-
yama cıktımı şuan bulamıyorum rdr1 için pc
-
Bu adamın yaptığı işleri basit bir şey sanıyorsunuz sanırım. Lütfen, kibarca söylüyorum: Defolup gidiniz konudan. Konuyu baltalamayın.
-
Yahu adam gönüllü bir iş yapıyor kimsenin uşağı da değil valla ayıp şu yorumlar. Arkadaş paralı çeviri yapanlardan dahi daha kaliteli çeviri yapıyor hiç de zorunda olmadığı halde. Yapmayın ayıp ediyosunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"Bizim insanımızın kafası çok acayip" yorumuna katılıyorum. Kaliteli işlerin zaman alacağını idrak edemeyecek kadar acayip gerçekten.
-
yama ne durumda acaba?
-
Dosya yapılarına bakıyoruz ve Switch versiyonundakilerle neredeyse aynı yapıda olduğundan işimiz kolay gözüküyor. Bir hafta içinde Beta olarak yayınlamaya çalışacağım. Son diyeceğim için destekleyenler üzerine alınmasın ama laf edenler konuyu terk etsin ve Translate yama için başka yerlerde dilensin. Sanki karşılığında para istiyoruz da utanmadan bir de "sizin yamanızı bekleyecekti insanlar" diyor ya. Bedavaya el çevirisi yapıyorsak mecbur bekleyeceksin birader, beklemeyeceksen git başka yerde dilen Translate yamanı, benim konumu kirletme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 29 Ekim 2024; 18:29:47 > -
Reis Kafaya Takma Sen İşini Bak,Bunlar Bitmez Kolay Gelsin Sana Şimdiden.
-
yama sanırım daha önceden vardı galiba, siz sadece pc için port edeceksiniz değil mi?
-
Lan saniyesinde gelir mi yama bu nasil bir akil tutulmasi. Valla ben olsam ceviriyi portlamam bile su yorumlardan sonra. Herif uc gun sabretmektense translate yama ile oynayacakmis bu herifin nesine el cevirisi zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oynanabilir hale geldi iyi çalışmalar.
-
Ben olsam bu saat den sonra paralı yapardım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adamlar gönüllü çeviriyor, 1 kuruş da istemiyor. İsteyen verir diyor. El çeviri yapıyor, iyi niyeti suistimal etmeyin. Olgun olun biraz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Düzenlenmiş Makine Çevirisi" yazıp , fakat daha menüsüne bile bakmaya tenezzül etmeyenlerin çöp yamaları düşer birazdan... Emeğine sağlık bu arada...
-
Kötü yorum yapanları takmayın hocam. Şimdiden kolay gelsin. Oyun da kırıldı bu arada, yakında repack sürümleri de düşer. El çevirinizi Switch de 30 fps olarak biraz denedim ama PC de native olarak 60 fps denemek bambaşka bir güzellik olacak.
-
kırıldığına dair bir site kanıt var mı ben bulamadım
-
zamanla pc sürümü için hd kaplamalar vs vs modlar yayınlanacağını ümit ediyorum :)
-
Özelden yadım hocam!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X