pavalı köpekler ağlayarak günlüğüne yazabilir. Teşekkürler |
[Beta] Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) (2. sayfa)
-
-
2018-19 senelerinde gönüllü olarak sürekli yama textleri çeviriyordum. Özledim o günleri. Bağımsız text translatorler varsa yeşillendirebilir.
-
İşin içinde siz varsanız bu iş olur hocam. Bekliyoruz.
-
Çarpıcı ve Sansasyonel bir Türkçe yama konusunun Başrolünü üstlendiğiniz şahsım adına size bu zamana kadar yaptığınız ve yapacağınız her şey için Teşekkür etmek istiyorum Emeğinize sağlık iyi ki varsınız sayenizde anlayarak ana dilimizde Oyun oynuyoruz Klavyeniz tozlanmasın hocam kolay gelsin Merak ve heyecanla beklemeye geçtik. @CriminaL277_
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 11 Ekim 2024; 16:41:40 > -
Hızlısınız. Kolay gelsin dostum.
-
Oyunun duyurulduğunu görüp fragmanı izlediğim ilk anda aklıma Criminal277 geldi. Şaka mı
Şimdiden elinize kolunuza sağlık. Red Dead Redemption 2 yamasıyla birlikte başlarım seriye sırasıyla.
Türkçe yamalar forumuna da ancak girebildim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Man - SuraSide -- 13 Ekim 2024; 23:35:17 > -
bu pc versiyonu 1749 lirayı kesinlikle hak etmiyor 500-600 lira civarı olur zannediyorduk, remake ve ya remastered olmuş olsaydı tamam derdik ama bizimkilerin durumu belli
zaten fiyatlandırma yüksek olduğu için şikayetler başladı inşallah fiyatını düşürürler ya da RUNE tarafından kırılmasını bekleyeceğiz
yalçın kardeşime burdan selamlar güzel bir pc ye türkçe port olacağını düşünüyorum kolay gelsin :)
-
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Fiyat konusundaki eleştirinize sonuna kadar katılıyorum. Desteğiniz için teşekkür ederim fakat Yalçın'dan kastınız Xenia'daki Türkçe yamanın kurulum videosunu hazırlayan Yalçın Güçlü ise, o ben değilim. Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş, sadece düzeltmek istedim.
-
şu oyun 5 dolardan üstünü hak etmiyor. Zamanına göre güzel oyun fakat 14 yıl geçmiş artık hikayesini falan da biliyoruz zaten oynamayan kalmamıştır. Emlatörde bile bitiren bitirene zaten. GTA san andreas gibi arada açıp efsaneyi hatırlama amaçlı bakılır ancak. 150-200 liralık oyun olmalıydı.
-
Ön hazırlık yer tutucu
-
Emülatörde henüz yamanızı bilmiyorken oynamıştım. Resmi olarak PC'ye gelmesi ile türkçe yamanız ile oynamak çok keyifli olacak. İlgiyle takip ediyorum sizi. RDR II'nin türkçe yamasını dört gözle beklerken vaktimiz dolu dolu geçecek.
-
Rockstar oyunla uğraşsaydıda oyunu oynamayanlar günümüze ayak uyduran bir oyun olarak çıksaydı.Resmen 2010'dan alıp kopyala yapıştır yapmış oyunu .
-
Oyunun çıkış gününe yetişir mi -
quote:
Orijinalden alıntı: Dexter Morgan
Oyunun çıkış gününe yetişir miGerçekçi olalım, mümkün değil. Çıkış günü çalışmalara başlayacağız, bir aksilik çıkmazsa Beta versiyonunu ilk hafta yayınlayabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 22 Ekim 2024; 19:27:52 > -
Çeviri hazır ama port işlemi nasıl olur hiçbir fikrim yok. Umarım düşündüğünüzden daha kolay olur. Bir kaç gün geç olsun temiz olsun.
-
Yamayı merakla bekliyorum.Umarım kısa zamanda kavuşuruz.
-
Merakla Bekliyoruz
-
Kolay gelsin
-
daha bi gelişme yok mu ?
-
Oyun daha erişime bile açılmadı ki, en azından bende öyle. Ön yüklemeyle indirilen dosyalar şifreli ve henüz içi açılamıyor, oyun erişime açılınca çözülecek ve o zaman dosya yapılarına detaylıca bakabileceğiz. Biraz sabredin lütfen, bir hafta içinde Beta olarak yayınlamaya çalışacağız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X