Şimdi Ara

[Beta] Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
68
Favori
78.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yama için teşekkürler fakat dosyayı indirmek istediğimde norton360 direkt engelliyor dosyayı bu konuda bilgisi olan varmıdır.

[Beta] Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC)
  • zeratull Z kullanıcısına yanıt
    Virüs programını devre dışı bırakın Kapatın dosyada hiç bir şey yok fakat yinede virüs olarak algılıyor antivirüs yazılımı olduğu için engelliyor muhtemelen Kapatırsanız sorun yaşamazsınız.
  • Razor'dan indirmiştim. Yamayı kurup açıyorum ve oyun yine İngilizce bi bakma şansınız olursa sevinirim hocam

YORUMDA GÜNCELLEME: İkinci kez yamayı indirip dosyaları gerekli yerlere attım ve çalıştı sorun yok şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JamMex -- 31 Ekim 2024; 14:27:10 >
  • yamayı kurdukdan sonra oyundan çıkarken alınan hatalar silsilesi . beta diyerekden steam sürümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi run...rabbt -- 31 Ekim 2024; 13:58:24 >

• Çok teşekkürler emeğinize sağlık.

• teşekkürler elinize sağlık

• harunkaya126126 H kullanıcısına yanıt

Hocam tekrar yükledim yamayı oldu bende

• Arkadaşlar tekrar söylüyorum virüs programını oyunlar için devre dışı bırakın virüs programı korsan oyunları hedef almaktadır oyunların olduğu program files oyun klasörü vs vs devre dışı olarak gösterin exe lerle beraber o zaman sorununuz çözülecektir ya da direk oyun klasörü oluşturup oyunları o klasöre taşıyın virüs programından oyun klasörünü işaretleyip devre dışı bırakın windows sistem klasörünü her zaman virüs programında aktif olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist42 -- 31 Ekim 2024; 14:21:35 >
  • zeratull Z kullanıcısına yanıt

norton için en altta açıklamasını yaptım

• Razor1911 sürümüne az önce Türkçe çeviriyi kurdum herhangi bi sıkıntı VB yaşamadım Çeviri muazzam olmuş yine döktürmüşsün üstat eline emeğine sağlık klavyen tozlanmasın Allah senden razı olsun.

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

ben de razor sürümüne kurdum fakat olmuyor, nasıl yaptığınızı anlatır mısınız? Yama içindeki beni oku kısmına harfiyen uydum fakat yama çalışmıyor.

• razor sürümü kurdum . çalışıyor sorun yok.

• En azından nasıl yaptığınızı anlatan 1 dakikalık bir video yapıp bizimle paylaşırsanız makbule geçer. Beni oku kısmında anlatıldığı gibi yaptım fakat çalışmıyor.

• baş tacısın kral

• emeğinize sağlık, teşekkürler.

• yardım edebilecek biri yok mu? Razor'a yükledim olmadı, dodi repack sürümüne denedim olmadı. Bir yama kurmak ne kadar zor olabilir anlamadım.

• Teşekkürler

• Teşekkürler
  • Türkçe yama için teşekkürler. Fgirl sürümde denedim sorunsuz Türkçe oldu ama yamayı yapan arkadaş çökme sorunlarından bahsedildiği için tam sürümü bekleyeceğim.

Bu arada sorun yaşayan arkadaşlar doğru şeyi yapmıyorlar herhalde. İndirdiğiniz zip'in boş bir klasöre çıkarın sonra da bu klasörde ki 4 tane dosyayı olduğu gibi oyunun kurulu olduğu yerin içine atın. Game klasörünün bulunduğu klasör olacak.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.