Şimdi Ara

[Beta] Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
68
Favori
78.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

emeğine sağlık hocam. Yama aslinda çalişiyor sadece razor sürümünde bir takim uyuşmazliklar yaşaniyor bazi arkadaşlarin arasinda. Onun dişinda fgirl in sürümünde yama açildi.

• razor da çalışıyor arkadaşlar sorun yok.

• ARTHUR MORGANnnn A kullanıcısına yanıt

kurulumu denilen gibi ve aynı siteden yükledim ama olmadı

• kurulumu yamanin içindeki txt den yazildiği gibi yaptim. Yani yamanin içinde 3 dosya 1 de game adli dosya olmak üzere 4 adet dosya mevcut. Game klasorü dişinda kalan 3 tane dosyayi oyunun olduğu yere attim. Geri kalan game klasorünün içindeki 2 'RDR-TR-CriminaL-Deftones' ve 'tune_d11generic' adli dosyalari da elle yapiştirdim yalniz klasorü olduğu gibi sürüklemedim. Bende ilk sefer direk oyundan atti ama ümitsizce tekrar oyunun exesini çift tiklatinca açildi. Birkaç sefer dene.

Ben toplamda 12 part her biri 500mb olacak şeklinde ki olani indirip kurdum. Link yasak mi emin olamadiğim için indirdiğim sitenin ismini vereyim sana :

google' da ''rdr1 fitgirl download'' diye aratinca ilk çikan sonuca gittim. Sonucun tam ismi ''Red Dead Redemption - v1.0.40.57107 + Bonus Content'' olmali. Ben bonus content i indirmedim onu indirmene gerek yok. Birde idm yle indirirsen daha rahat edersin. Umarim seninki de bende olduğu gibi açilir da oyunu gonül rahatliğiyla türkçe bir şekilde oynarsin. Dediğimi yapacak arkadaşlar %100 yamayi çaliştiracaktir bundan son derece emin olarak soylüyorum.

• razorda niye çalışmasın fitgirl un yeniden paketlemeside razor dan zaten. baska bir sıkıntı olmuştur orada

• Jedi_masterr kullanıcısına yanıt

Bende oyle saniyordum sitede razordan alintidir yaziyor ama aralarinda hem indireceğiniz toplam dosya boyutuyla hem de oyun kurulduktan sonraki diskte kapladiklari boyut arasinda farklar var mesela. Razor sürümünde toplam 8.5 gb indiriyorsunuz 10gb 300 mb oluyor kurulduktan sonra. Fgirl de 5.8 gb indiriyorsunuz 9.975 gb oluyor. Üstüne razorda crack işlemleri de vs falan var.

Anlayacağin 2 side ayni oyun çoğu kişi de hem razor hem fgirl sürümünde tr yama açilabilir. Hatta bazilarinda fgirl de açilmayabilir razor da açilabilir orasini bilemem. Ama razorda tipki benim karşilaştiğim sorunlari yaşayan kişiler soylediklerimi tam yaparsa bende olduğu gibi çalişacaktir ondan eminim. Çünkü karşilaştiğimiz hatalar ayni ben boyle çozdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR MORGANnnn -- 31 Ekim 2024; 18:16:27 >
  • Yama razorda sıkıntısız çalıştı sadece menüde türkçe harfler gözükmüyor oda düzelir ilerde

• JANDARMAFBl J kullanıcısına yanıt
    Oyunu silin tekrar yükleyin sonra Türkçe yama dosyasının içerisinde her ne varsa komple kopyalayın oyunu kurduğunuz klasöre yapıştırın aynı dosya var uyarısı verecektir "dosyaları değiştir" deyin kopyalayacaktır Sonra oyunu Game yani "Oyun" klasöründen başlatın zaten Oyunun exesi var içerisinde game klasörünün oyunu ben bu şekilde sorunsuz Türkçe kurdum tabii beta sürümü olmasından sebep yama hâlâ tam değil çünku zaten Beta sürümü bu yamanın tam sürümü değil yakında çıkarır Bizim yerli ve milli The Flash ⚡🇹🇷🫡

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 31 Ekim 2024; 18:25:20 >
  • [Beta] Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC)

ben bayagı begendim, razorda tr yama calıstı sorun yok ps3de bayagı oynamıstım elinize saglık hocam.

• Emeğiniz için teşekkür ederiz, merakla bekliyoruz.

• Yorumlar için teşekkür ederim. Yamanın çalışmasında sorun yaşayanlar Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One yüklemeyi denesin. İndirdiğiniz zip dosyası içindeki "install_all.bat" adlı dosyayı yönetici olarak çalıştırın.

• CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

Oyuna girince ingilizce halen, bundan mı kaynaklanıyor hocam?

• @MonacoDoom Verdiğim linkten Visual C++ yüklemeyi deneyin, ardından öyle oyuna girmeyi deneyin. Tam olarak neyden kaynaklandığını bilmiyoruz, geri bildirimlere ihtiyacımız var.

@ak124 You can send me a private message here, on this forum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 31 Ekim 2024; 19:20:41 >
  • teşekkürler gayet güzel çalıştı

• [Beta] Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC)

Hocam Razor'dan da kurdum Fitgirl'den de kurdum. Yamayı kurduktan sonra böyle bir hata alıyorum yardımcı olabilir misiniz?

• CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

First of all, I am not Turkish, and when I want to send you a message, it asks me for a phone number. So I will send here. We are trying to translate the game into our language, and we need some help. The menu texts change normally, but the conversation texts which is here (strings_d11generic) do not change in the game when we modify them. Can you assist us with this? Your name will certainly be mentioned in the contributors to the project. This is my Discord account (hmdkhld) in case you can contact me.

• 2-3 saat oynadım. Yükleme ekranında çıkan görev isimleri hariç hiç bir sorun gözükmüyor.

• bende öyle bir sorun yok hocam

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.