yok kral olmuyo anlamadım gitti. oyun açılıyo hala ingilizce. |
Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) (9. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Fgirl sürüm indir o zaman dostum, istersen PM at ben sana yardımcı olurum.
-
Antivirüs engelliyor olabilir, oyunun yüklü olduğu klasörü dışlamaya ekle.
-
onu da denedim ama olmadı
-
attım hocam mesaj
-
Özel mesaj kısmınız kapalı hocam, ayarlardan onu açın size mesaj atamıyorum.
-
@JANDARMAFBl Merhaba. Konuda gördüğüm kadarıyla yamayı çalıştırmada bir sorun olmuş. Hudson51 ile olan konuşmanızdan sonra sorununuz hâlâ çözülmezse bana özel mesaj atın isterseniz, duruma göre sizi Deftones™'in kendisine yönlendirebilirim Discord'dan.
-
İlginize teşekkürler şu an Hudson51 ile konuşuyoruz. Çözemezsek size ulaşırım.
-
Sorunu çözebilirseniz nasıl çözdüğünüzü de paylaşabilir misiniz
-
tabii
-
hocam emeğine sağlık iyiki varsınız.
-
şu antivirüslere sahip olanlar istisna listesine eklemeli yoksa yama çalışmıyor. Sanırım kodlar okunmasın diye uyguladıkları bi teknoloji yüzünden virüs olarak görünüyor.
-
Hocalarım yapabilen varmı.
-
ben 3 kere indirdim yamayı attım olmadı ingilizce açılıyor razor sürüm
-
yapan arkadaşın eline saglık . bazı harfler yok
-
yapamayan arkdaslara video cekmek isterdim ama steam sürümü kullandıgımdan dolayı aynı mı crackli bilmedigimden cekmedim
-
aralarında çokmu fark var
-
Hocam crackli de dosya içeriğini bilmiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar ÇOZDÜM. Razor sürümüyle yama çalişmiyor olabilir. İlk başta bende razor sürümünü indirdim ve çalişmamişti ama şuan Hudson51 arkadaşin dediği gibi yapip fgirl repackten oyunun ortalama 5.4 - 6 gb lik sürümünü indirince yama bende çalişmaya başladi. Aralarinda 300 mb lik bir fark var. Fgirlin oyun kurulduktan sonraki tam hali 9.975 mb razorda 10 gb 275 mb falan.
Anlayacağiniz fgirl repack sürümünü 12 part halinde kendi sitesinden indirdiğiniz takdirde %100 yama çalişacaktir. Umarim benim gibi sorun yaşayan arkadaşlara yardimci olmuşumdur.
-
hocam bende fgirlden indirdim ama çalışmadı acaba kurulumumu yanlış yaptım siz kurulumu nasıl yaptınız acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X