elinize sağlık. gayet güzel çalışıyor yama. menüde falan birkaç yerde "ş" "ğ" gibi bazı karakterlerin çıkmadığı oluyor ama hiç sorun değil bence. çok teşekkürler. sürüm: rockstar launcher |
Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) (11. sayfa)
-
-
Eline sağlık. Tek gördüğüm sıkıntı ana menüde ki türkçe fontlar. Gazeteler galiba çevrilemiyor
-
Ellerinize sağlık
-
arkadaşlar tüm yolunu denedim olmuyor razor indirdim denedim olmadı uninstall atıp part part indirdim 12 klasör fitgirl setupladım denedim yine olmadı ne yapacağımı hiç bilmiyorum teoride çok basit bir işlem ctrl c ctrl v ama pratikte hiç öyle değil yardım eder misiniz
-
Criminal hocanın C++ çözümü var bir önceki sayfada. Onu yap sonra da oyunu sil ve Fgirl sürümü temiz kurulum yap, sonra da yamayı uygula. Yine hala olmuyorsa senin PC de sorun var gibi.
-
Aga c++larım güncel olmasına rağmen yine de yaptım başlıkta gördüğümde, windows defenderlar falan kapalı her şey çok müsait ama beceremedim bir türlü daha önce bir çok oyuna tr yama yapmıştım son bi relog daha yapıp deniycem bakalım kısmet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harikasın direk attım, türkçe oldu, az işim var, bitsin dalıyorum oyuna :)
win 10 pro 64bit
i7 7700hq + gtx 1060 6gb + 16gb ddr4 2666.
Oyun içi video, bana aittir. kanala abone olursanız sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 31 Ekim 2024; 22:9:37 > -
hocam ben yamanın yapımcısı ile özelden konuştum bana birkaç yöntem söyledi. Şu an eve yeni geçtim ve dediklerini deniycem. eğer çalışırsa sizlere nasıl yaptığımı iletcem hemen.
-
virüs programını devre dışı bırakın tekrar türkçe yamayı yükleyin aksi taktirde türkçe yamayı oynayamazsınız
-
Yama on numara sıkıntısız çalışıyor. Yalnız oyunda can barı doğru çalışmıyor yamayla alakalı olma ihtimali var mı? Hasar alınca can barı azalmıyor, ölüp yeniden doğunca sıfırdan başlayıp çok yavaş bir şekilde fulleniyor yamayı kaldırıp deneyemedim ama..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ARKADAŞLAR SORUNU ÇÖZDÜM. YAMANIN YAPIMCISI İLE İLETİŞİME GEÇMİŞTİM SAĞ OLSUN BİRKAÇ YÖNTEM SÖYLEDİ FAKAT ÇALIŞMADI. RAZOR, FITGIRL, DODI REPACK DENEDİM OLMADI. YAMANIN YAPIMCISI ''oyunun kurulu olduğu yerdeki _Redist klasörü içindeki "vcredist"i açıp yükleyin. Yükleme bittikten sonra oyuna girmeyi deneyin.'' DEDİ. BÜTÜN SÜRÜMLERİ D DİSKİNE KURMUŞTUM. BU SEFER OYUNU KALDIRIP RAZOR SÜRÜMÜNÜ C DİSKİNE KURDUM. TÜRKÇE YAMA DOSYALARINI OYUNUN OLDUĞU DOSYANIN İÇİNE ATTIM VE YAPIMCININ DEDİĞİ VCREDİSTİ YÜKLEYİP OYUNA GİRDİM. TÜRKÇE YAMA ÇALIŞTI.
ÖZETLEMEK GEREKİRSE:
1: OYUNU C'YE KURUN
2: ANTİVİRÜS PROGRAMINI KAPATIN
3: VCREDİST'i KURUN
-
Elinize sağlık.
-
@JANDARMAFBl Sorunun çözülmesine sevindim. Konuya yazıp herkesi bilgilendirdiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim.
@Cemo94 Oyunda can barı yok ki. :D Dinlen iyileş sistemiyle can doluyor. Bahsettiğiniz bar ya Keskin Göz ya da at dayanıklılığı barıdır.
Yamadan kaynaklı sorun oluşuyorsa oyunu yönetici olarak çalıştırmayı da deneyebilirsiniz. VCRedist yüklemenize rağmen sorun çözülmüyorsa özelden bana yazabilirsiniz. Arada bir konuyu takip edip arkadaşıma da iletiyorum, tam versiyona kadar stabilite sorununu çözmeyi umuyoruz ama bunun için sorun yaşayanların bana özelden ulaşması lazım, birlikte bazı deneme yanılma yöntemleriyle çözüme ulaşabiliriz.
-
-
dead eye barı o can barı yok oyunda ekranın kırmızılaşmasına göre anlıyosun canının ne kadar azaldığını
(koyu kırmızı olunca canın çok az kalmış oluyor)
-
our team waiting for your answer
-
Verdiğiniz linkteki tüm paketleri yükledim fakat hala ingilizce, başka bir çözüm biliyor musunuz acaba?
-
Steam Deck ile denedim. dosyaları attıktan sonra steam arayüzde oyun özelliklerini açıp başlatma seçeneği kısmına
WINEDLLOVERRIDES="dxgi=n,b" WINEDLLOVERRIDES="dinput8=n,b" taskset -c 0-7 %command%
eklemek gerekiyor.
Yama için teşekkürler.
-
''oyunun kurulu olduğu yerdeki _Redist klasörü içindeki "vcredist"i açıp yükleyin. Yükleme bittikten sonra oyuna girmeyi deneyin.''
1: OYUNU C'YE KURMAYI DENEYİN
2: VCREDİSTİ KURUN
3: ANTİVİRÜS PROGRAMINI KAPATIN
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X