All In One Runtimes 4.6.6 güncelleme 19 Ekim 2024 bunu yükleyin arkadaşlar sadece RED DEAD REDEMPTİON 1 değil yeni çıkan çıkmayan oyunlarda dahil bütün sorunlarınızı çözmüş olursunuz Not: Oyunlarda daha iyi bir performans ve fps sorunu için Windows 10 Home SL Performance Edition 64/32 bit yüklemenizi şiddetle tavsiye ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist42 -- 1 Kasım 2024; 12:32:40 > |
Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) (13. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yama razor sürümünde çalışmıyor arkadaşlar.
-
Razor'da Visual C++ yok diye biliyorum, ondan çalışmıyordur. Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One şunu yüklediğinizde çalışması lazım.
-
Yama ile sorun yaşamayan bir ben varım her halde. 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam , bunu yükleyince tr yama çalıştı. Emeğiniz için teşekkürler.
ben razor sürümünü kullanıyorum bende çalışıyor yama
-
hocam türkçe yamanın tam sürümü ortalama ne zaman çıkar?
-
@mrdomates Sizde Visual C++ yüklüdür muhtemelen, hatayı alan kişilerde yüklü değil ve gördüğüm kadarıyla yükleyen herkeste bu sorun çözülüyor.
@Parsalihan Belirsiz. Biraz gerçek hayattaki işlerimizden dolayı apar topar Beta versiyonunu yayınladık ama yine de çok geciktirmemeye çalışacağız. En azından eksik font yüzünden bazı yerlerde çıkmayan harf sorununu çözüp her şeyi düzeltilmiş hâlini çok geçmeden yayınlayabilirim, bütün oyunu oynayıp testini bitirdiğim hâlini de onun ardından yayınlarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 1 Kasım 2024; 19:2:55 > -
teşekkürler sabırla bekliyoruz hocam :))
-
En mantıklısı bu olur sanırım. teşekürler öneriniz için hocam
"En azından eksik font yüzünden bazı yerlerde çıkmayan harf sorununu çözüp her şeyi düzeltilmiş hâlini çok geçmeden yayınlayabilirim." demişsin umarım çok zaman geçmeden yayınlanmış olur çünkü hakikaten oyunu oynarken görüntü kirliliği oluşturuyor bu durum oyunda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Razoorda fitgirlde kurdum yok çalışmadı bende malesef bütün c++ paketleride kurdum.
-
Arch Linux kullanıyorum, oyunu wine ile kurmuştum daha sonra steame ekledim ve düzgün şekilde çalışıyor, bir problem yok. Yama dosyalarını gerekli şekilde kopyaladım fakat yama işe yaramıyor, oyunu açabiliyorum yine sorunsuz ama hala ingilizce. Sorun ne acaba bilen var mı?
-
@4S14N_HUNT3R Forumdan özel mesaj atar mısınız? Bazı deneme yanılma yöntemleriyle bir çözüme ulaşabileceğimizi umuyorum.
@qsdc35 Şu an için net bir şey diyemiyorum ne yazık ki, tam versiyona kadar dosya yapılarının Linux uyumluluğu kısmına özellikle bakmamız gerekebilir.
-
Razor1911 ve FitGirl ile denedim. Tüm gerekli programları kurmama rağmen ben de çalışmadı yama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Berkai_ -- 2 Kasım 2024; 2:59:14 > -
RAZOR1911 versiyonunda hiç sıkınıtı yaşamadım Teşekkürler
-
-
Link dangerous file blocked hatası veriyor. Bir kontrol edermisiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende de link hata veriyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X