Şimdi Ara

Red Paketinde YouTube Music Sınırsız mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Red 30 tarifesini kullanıyorum. Video ve müzik pass var. YouTube music de sınırsız mı acaba? Bunun hakkında bir açıklama bulamadım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Red Paketi ile YouTube Music'in Sınırsız Keyfini Çıkarın

YouTube'un sunduğu Red Paketi, YouTube Music'in tüm özelliklerine sınırsız erişim sağlar. Bu sayede YouTube Music'te reklamsız bir şekilde milyonlarca şarkıyı dinleyebilir, müzik videolarını izleyebilir ve kişiselleştirilmiş çalma listeleri oluşturabilirsiniz.

Red Pass müzik nedir diye merak ediyorsan, YouTube'un sunduğu birinci sınıf bir abonelik hizmetidir. Red Pass ile yalnızca YouTube Music'e değil, aynı zamanda YouTube Premium'a da erişim kazanırsın. YouTube Premium ile YouTube'da reklamsız video izleyebilir, videoları arka planda dinleyebilir ve YouTube Originals'a erişebilirsin.

Red Paketi ile YouTube Music'in tüm avantajlarından yararlanabilirsin. İşte Red Paketi ile elde edeceğin özellikler:

• Reklamsız müzik dinleme
    • Müzik videolarını izleme
    • Kişiselleştirilmiş çalma listeleri oluşturma
    • Arka planda müzik dinleme
    • YouTube Originals'a erişim

Red Paketi'ne abone olarak YouTube Music'in sınırsız keyfini çıkarabilir ve müzik deneyimini bir üst seviyeye taşıyabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • AirLife kullanıcısına yanıt
    Sınırsız hocam.
  • Youtube.com tagı olan her şey sınırsız benim bildiğim Vodafone'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 6 Mayıs 2022; 20:24:58 >
  • Red Paketinde YouTube Music Sınırsız mı?

Freezone’a geçince 15 GB ve diğer uygulamalarda (oyunlar, discord, twitch) sınırsız paketi de alırsın demişti Vodafone bayisi. Bu alttaki paketler bunlar mı oluyor acaba? @Martin Linnes

Sınırsız dediğine göre gb derdiniz olmayacak. Pek bilemiyorum bu freezone güzelliği olayını ama sınırsız diyorsa sınırsızdır.
    Evet hocam, onlardır büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3

Sınırsız dediğine göre gb derdiniz olmayacak. Pek bilemiyorum bu freezone güzelliği olayını ama sınırsız diyorsa sınırsızdır.

Teşekkürler. @Yokizm

Rica ederim hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.