bende biri duruyom bi oynuyom karar da veremedim daha neci olayım die ne str verdim ne int verdim öle kasıyom bakam lvl 6 oldum.sonumuz hayrola
beyler guild kurcakmıyız
Açildimi tüh ya kötü zamana denk geldi ben haftaya kaadr giremem oyuna
Yaw acılmıyo die bir gun bakmadık acmıslar daha yeni char actım lvl 1 de oyuna girdim 30sn sonra dc sanırım update geliyo oyunada giremiyorum luncher bağlantı yok dio
sorun var galiba , ben silkroad ı tıkladığımda ana ekrandaki start butonu açılmıyor..
beyler bende mithat die okcu actım cold fıre archer benı unutmayın lvl kasıorum ona gore
ilk tg çıktı kim keserki :D
hadi forumca gidelim belki canından 1 götürebiliriz
celede eowyn i aldın belki ama Lady_Eowyn ; Lady_Arwen ve Lord_Aragorn bende
ne o bedava ekmek mi dagitiyorlar millet nick kapma yarisina girmis
bendede ScorpionKing var :Pp
urichide çıktı :D
quote:
Orjinalden alıntı: mai_mai
o zaman ben seni gördüm Lady_Arwen olarak bende bide legolas var bide bilir misin bilmem ejderha mızrağı serisi var ordanda lauranayı aldım
kesen warmı uniqueleri tg yakınlarda çıkar baksaydınız ya
çok fazla lag var sizdede varmı lag yüzünden anca 8 oldum ya lvl 10 falan lurdum şimdiye :Pp
ben lag yüzünden çıktıım oyundan bırak lvl atlamayı lvl düşmemeye çalışıyorum water ghostlar öldürüyor beni bi lag geliyor sonra gittiğinde ben yerde uzanmış yatıyorum
Ulen manyang da bile ks yedim ya artıkın ölsemde gam yemem
quote:
Orjinalden alıntı: celede
quote:
Orjinalden alıntı: mai_mai
o zaman ben seni gördüm Lady_Arwen olarak bende bide legolas var bide bilir misin bilmem ejderha mızrağı serisi var ordanda lauranayı aldım
Bilmem mi dur ben de shannara ile ile elfaba yı alayım eğer oyunda Mithrandir diye bir zat görürseniz o da benim kel olması dışında aynı Gandalf .İsteyen olursa red sea de epey bir nick kapattım ilgilenen olursa listeyi yollayayım beğendiği ismi yollarım