Şimdi Ara

RED SEA açilşmiş bulunuyor herkese hayırlı ugurlu olsun (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • neden yazdığın msj siliyorsun bırakta okuyalım ondan sonra sil
  • Haksız Yere Post Kasıyorsunuz Ve Ayrıca Mesaj Sayısı Artıyor Topıcın
  • bak arkadaşım post nedirki alla allaaaa bi konu açıldı konuştuk ne oluyorki benim 250 küsür msj varsa inan 240 boş şeyler deil ne zararı var ki biz boşta konuşmuyoruzki öle açılan saçma sapan topic konularıda deil.töbe töbe konuştuklarımızdan mı anlamıyorsun onuda çözmüş deilim tek dert ettiğin post mu bak sende bu sayede post kasmış oldu ilk defa kullanıcam
  • Boşver celede takma post kasıon diyenleri ; doğru Cirdan Gri Limanların yüce elfi Sauron un elfler için dövdüğü 3 yüzükten kendisine ait olanı Gandalf a Orta Dünya ya Ayak bastığında verir ; çünkü geleceği görme yetisine sahip bu elf gandalf ın yazgısını görmüştür.Gandalf a verdiği kırmızı yakutlu yüzüğün özelliği etrafındakilere umut vermesi , onları güçlendirmesi ve yüreklerini temizlemesidir.Dikkatini çektiyse eğer Orta Dünya da elflere ait yüzüklerin bulunduğu yerler dünyanın en güzel yerleri diye tarif edilir ; Galadriel in ormanı , Elrond un ayrık vadisi ve Cirdan ın gri limanları .Cirdan gandalf a yüzüğü verdikten sonra orta dünya yı terk etmiş ve gri limanlar da yok olup sadece efsanelerde kalmıştır.
    J.R.R TOLKİEN bunları direkt olarak okuyucuya anlatmamıştır ; fakat çoğu kitabı zaten oğlu tarafından tolkien in notlarından derlenmiştir ki oğlu bu tezi savunmaktadır ; saygılar.

BİR KİŞİ BANA POST KASIOSUN DERSE BU ACC. U BUGÜN BIRAKIRIM ; HEMEN MAİ_GATO İSMİ İLE FAKE BİR TANE AÇARIM ONUN İÇİN BAZI ŞEYLERİN BAZI İNSANLAR İÇİN ÖNEMİ OLMADIĞINA DİKKAT EDİN.Postmuş o nedir kassam ne olacak binbaşı olduğumda donanım haber madalyamı takacak. Celede özür dilerim geç cewap için umarım uyumuşsundur
    bu arada kafana takılan olursa gereksizler forumuna yaz ya da pm at saygılar.

• Birisi Dragonlance mi dedi? :)
     RED SEA açilşmiş bulunuyor herkese hayırlı ugurlu olsun

Birinci resimde Raistlin in o hastalıklı köyü büyünün alevlerine boğduktan sonra alevlerin aldığı ruhları bir isyan olarak tanrılara göndermesini hatırlarmısınız? O yağan yağmuru hatırlarmısınız. Sizi de kitabın başında ıslatan.

Ya aynı bencil ve güç hastası Raistlin in tanrılarla olan savaşını kazanmak üzereyken, kara kraliçe yi yenmek üzereyken geleceği görmesini, yaratamayacağını görmesini ve savaşı bırakmasını hatırlarmısınız. Hem de ruhunun sonsuza kadar işkence çekeceğini bildiği halde. O kabullenmeyi siz de hissettiniz mi?

Ya Sturm High Cleric Tower da ejderha sırtındaki Kitiara ya son selamını verirken, ve Kit o Solamn selamını aldığında şimdi ölmek zamanıdır dediniz mi siz de?

Dragonlance gerçek bir efsanedir yaşanması gereken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 29 Eylül 2006; 11:28:12 >

• @Nomad_Soul
  • @mai_mai
    merak etme uyudum çünkü sırrın yüzük olduğundan nerdeyse emindim sen bi sır var dediğinden beri düşündüm düşündüm aklıma bi bu geldi bide kitabı okuyalı baya oldu gandalfla ilgili ilginç olarak aklımda bu kalmıştı.Cirdan geleciği görme yetisi vardı gandalfın nerden gelip nereye gideceğinide biliyordu yüzüğüde ona emanet etmişti nenya mıydı o yüzükyavaş yavaş unutuyorum.baştan okusam ii olur
    @Nomad_Soul
    evvvtt ejderha mızrağı.ben bu seriyle yüzüklerin efendisi bitince ben ne yapııcaaaammmm bana fantastik elfli cüceli bişeyler gerek dedim ve bunu buldum.bütün kahramanların tanışmalarını sonra mızrak destanlarına kadar yaşadıkları mecaraları sonra mızrak destanlarını sonrada efsaneler üçlemesini okudum en son yaz alevi ejderhalarını okudum belki bol maceralı bi kitap deildi ama raistlin hakkında çok şey öğreniyorsun mesela ben her zaman raistlinin Craysania ı sevip sevmediğinden şüphe duyardım ama bu kitapta onuuu çooooooookk sevdiğini ama büyü gücü için herşeyi feda ettiğini öğrendim.büyü için herşeyi feda edeceğini biliyordumda Craysania sevmesi farklı geldi

• İyi bari uyumuşsun madem elfli action lı fantastik arıyorsun Shannara serisini oku içinde elflerin bulunduğu ama action a katılmadığı bir kitap olarakta Salvatore nin iblis savaşları serisini öneririm
  • Ha unutmadan;

"Est sularus oth mithas"

• strum un ölümü beni çok derinden etkilemişti
    biliyor musun strum ve kitiara nın çokcukları var.bunu öğrendiğimde de çok şok olmuştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: celede

strum un ölümü beni çok derinden etkilemişti
    biliyor musun strum ve kitiara nın çokcukları var.bunu öğrendiğimde de çok şok olmuştum

Sen bir de o çocuğun ileride ne haltlar karıştıracağını bir bilsen 6 ay kendine gelemezsin.
    Takhisis şövalyeleri diyeyim sana. Dahasına gitmiyorum, okuma zevkin kaçabilir.

• okudum okumaz olurmuyum neler neler yaptı ooo çocuk.bi yandan babası aklına geliyor bi yandan anası.bişeyi merak ediyorum babasını annesinin öldürdüğünü biliyor mu?

ama bu kitaplarda en çok üzüldüğüm Tanis ölümüüüüüölmemeliydiiiiiiiiii

• quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

bu arada kafana takılan olursa gereksizler forumuna yaz ya da pm at saygılar.

yaw kafama takıldı gereksizler formuna yaz demişsin ama bence hiçte gereksiz bi konu deil
    zaten oraya yazsamda bişey 2dk içinde kaybolup giderrr

• ALL_STAR guildi açılmıştır 20 üstü türkleri bekleriz
  • Bende Ordayım LVL 16 Archer + ICE

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.