celede eowyn i aldın belki ama Lady_Eowyn ; Lady_Arwen ve Lord_Aragorn bende
Lady_Arwen ?? ya o manyak globalleri sen mi atıyodun :D:D I love you girls le bitenleri :D:D
bendim onlar yav oynamadıgım halde global aldım sonra iftara denk geldi geri dondugumde internet bağlantısı 13kb/sn'ye dondu oyunda lag tavan yaptı çıktım.Yarın gene piskopatlık yapmayı dusunuyorum.Global manyagı yapıcam milleti
quote:
Orjinalden alıntı: archerxx
quote:
Orjinalden alıntı: PrinceLaCroix
quote:
Orjinalden alıntı: mai_mai
Lady_Arwen ?? ya o manyak globalleri sen mi atıyodun :D:D I love you girls le bitenleri :D:D
bendim onlar yav oynamadıgım halde global aldım sonra iftara denk geldi geri dondugumde internet bağlantısı 13kb/sn'ye dondu oyunda lag tavan yaptı çıktım.Yarın gene piskopatlık yapmayı dusunuyorum.Global manyagı yapıcam milleti
Süpersin ya Unforgiven Lady imizi bir 70 yaparsın artık
Biraz sadistca kaçabilir belki ama ben Dark elf hastasıyım birde dragonların kafataslarına kemik yapıları çok gelişmiş hayvanların
valla elf diyorum başka bişey demiyorum.bide irda diye bi ırk var ejderha mızrağında onlarda çok güzel oluyorlarmış
irda resimlerinden vardı bende manyak güzel bişiydi.
hastayım şu elflerin kulaklarına uzay yolundaki MR Spark gibim aynı heuheueueu
ama sonra o irdalar cezalandırılıyorlar orge oluyorlar iğrenç yaratıklara dönüşüyorlar.ama elfler ve irdalar bir numara
bak haksızlık etme şimdi bir numara konusunda ninja kaplumbağalara kimse kafa tutamaz ikinci olarakda he-man gelior tabii
Çokmu çizgi flim izliorum nedir
x-men de iyi mutantlar falan severim onuda
bak haksızlık etme şimdi bir numara konusunda ninja kaplumbağalara kimse kafa tutamaz ikinci olarakda he-man gelior tabii
Çokmu çizgi flim izliorum nedir
Pokemonlara ne demeli ! Misal pikachu bu pokemondan çok iyi light spearcı olur veya charmander dan da fire glavie !
Arkadaşlar bu serverin ilk stallınıda ben açmış bulunuorum hiç müşteri olmadıından bi şe satamadım. olsun önemli olan yarışmaktı ahanda resmi ! yaw koyamıom resmi nese örenim en yakın zamanda gösterecem !
Lady Arwen,abi seni hapse atmasınlar tg olaylarından
quote:
Orjinalden alıntı: mai_mai
up up
yaa yok mu fantastik şeylerden konuşcak birileri
bende tabi en iyi gelişenim gibi gözüküyor lvl 24 Adı Ottomans Guildi Ottomanss Job Thief,Trader bladeci
Celede kızacaklar şimdi ama burası fantastik bölümü mü diye ama mağdem bulduk hastalarını muhabbet edecez artık j.r.r tolkien in güç yüzüklerine dair ini okudun mu? eğer okuduysan gandalf ın bir sırrının olduğunu bilirsin yani bilmezsinde her okuyucu anlamıştır acaba bu sır ne ??? hadi sana uykusuz geceler
okumaz olurmuyum o kitabi ama bana bunu yapmıycaktın zaten uyuyamıyorum HAYIIIIRRRkitabı baştan okumam lazım dikkatlice satır satır her kelimenin anlamını çıkara çıkara.ya uğraştırmada söle bana neymiş o sır hiç dikkatimi çekmedi
şey miii hani Cİrdan mı neydi buna elf yüzüklerinden birini veriyor o mu yaa doğruysa söleeeyoksa uyuyamıycaaaaamm
Arkadaşlar Bunu Neden Burada Konusuyorsunuz Pm de Konussanız