Şimdi Ara

RED SEA açilşmiş bulunuyor herkese hayırlı ugurlu olsun (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acaba bende yeni acc alıp kapmadılarsa tanis falan raistlin filnt sırasıyla alsam mı ama kapmışlardır yaw
  • ewet dostum 5 defa ben de disconnect yedim bu yeni server bozdu işleri...
    hala dis yemeye devam bakam ne olacak bu işin sonu...

isimleri kullanmıyacaksanız kapatmayın bence...
  • şey aklıma takıldı Mithrandir gandalf ın elfler tarafından koyulan ismi deilmiydi shannara daki allanon mu ne öle olması gerekmiyor mu.yoksa ben mi cümlelerini yanlış anladım eğer öleyse özür
  • Kesinlikle doğru hatırlıyorsun shannara da Allanon sert ama büyük bir druid di .Mitrhandir se gandalf ın gri liman elfleri tarafından konan ismi gri gezgin anlamına gelirdi genel dilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 26 Eylül 2006; 22:07:59 >
  • bir an için bende şüpheye düştüm acaba yanlışmı hatırlıyorum diye
  • bu arada sölemeyi unuttum (gerçi yeri değil ama kızmayın) Elfaba lanetli isimli bir kitaptaki cadıdır.Kendisine aşığım
  • ben tam bi legolas aşığıyım bide tanis.Elflere karşı bi zafım var
  • s.a arkadaşlar... i new ya bugün öğlen tiger girl ü kestiler ya ne çbk...ya bi de ben nası avatar koycam ve daha sora deiştiriliomu ???
  • Mai sana oyunda pm attım lady arwenle girmişdin herhalde dc ye denk geldi guildi ne zamn kuruyonuz lvl 13 oldum
  • Sorry ama Alps i bırakmıyorum yani guild bensiz olacak özür dilerim.sadece çar açıyorum millet alamsın diye isimleri yaşasın kötülük elf deyince aklıma Drizzt geliyor drow lar geliyor gerçi sen elf hastası isen Drizzt in yeri ayrıdır bilirsin
  • öle onun yeri ayrıda Legolas bambaşka
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

celede eowyn i aldın belki ama Lady_Eowyn ; Lady_Arwen ve Lord_Aragorn bende

Lady_Arwen ?? ya o manyak globalleri sen mi atıyodun :D:D I love you girls le bitenleri :D:D
  • Yok ama gördüm adam iyi döktürdü.
    Bana ait olanlarda Lady yerine Senora_Arwen Ya da Senora_Eowyn yazıyor ; yani ben değilim.
    oyunda bulunduğum isim aynı mai_gato
  • valla ne zaman yeni server açılcak dediler hep hazırda bekledim sonra bugün burda arkadaş topic açtı işte red sea açıldı falan ilk şaka sandım sonra bide ne göreyim gerçektende açılmış ilk legolası aldım sonrada arweni almak istedim ama sn yesinde kapmışlar sonrada eowyn aldım 3te 2 valla çok mutlu oldum
  • hıı tamam o zaman :D

bu arada Crysania yıda kaptım don't dare ! :P

Raistlin olucak warsa eğlenebiliriz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceLaCroix -- 27 Eylül 2006; 0:11:23 >
  • ya acaba raistlin kapılmışmıdır yada tanis
  • e dene bakalım :D sanmıyorum duruyodur onlar mai_mai ellemediyse :D
  • yeni acc aldım deniycem umarım duruyorlardır
  • hehehe almamışlaronlarında isim hakları bende şöle bir sürü acc alcam fantastik bi dünya kurcam
  • quote:

sanmıyorum duruyodur onlar mai_mai ellemediyse

quote:

onlarında isim hakları bende şöle bir sürü acc alcam fantastik bi dünya kurcam

prince imzanın hastasıyım bu topic i hafiften geyik ortamına çewirdik ama neyseforumdaki güzel insanlarla yapılan güzel muhabbet yok mu başka fantastik hastası ya da elf hayranı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.