Şimdi Ara

Red Sea ile ilgili olanlar buraya... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
722
Cevap
0
Favori
9.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hakket o karakter meselesi benimde kafamı çok kurcalıyor napacam bilmi,yom str mi int mi karar veremedim.
  • arkadaş haklı , guildle uğraşmak emek ister , bide bi guild kurulucaksa online bi guild olmalı derim..
  • walla ben günün 14 15 saati online oluyom 5 saati pazarda geçse 10 saat kasıyom ama guild masteri olmak istemem çünkü benim için zor bişey uğraşamam abicim uğraşcak bi kişi kursun bence... bende yardımcı master olabilirim ama
  • Bence Guild de iş bölüşmeside olması gerekiyor eger takım olarak çalışılacaksa Stall acanlar kasanlar traderler ve Hunterler diye.

Ama arkadaşında dediği gibi herşeyden önce şu isim mevzunu halletmemiz gerekıyor bence DH oldukca güzel neden derseniz hepimizde burdan tanısıyoruz yanı hepımız ıcınde bu forum un anlamı buyuk (en azından benım ıcın) eger daha enteresan fıkırlerınız varsa buyurun sımdıden paylasalım ve guild ismini halledelim.
  • DH_MANIA nassı

Yada DH_BrotherS

Yada DH_Psyho

Yada DH_Hunters_Team

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeForStyle -- 22 Eylül 2006; 20:16:47 >

• yaa dırek donanımhaber olmasın hem uzun hem olmuo ıste ama dh uyar sadece dh hemde

yada dh_brothers super fıkır dh den kardeslerız hepımız doru dımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThxForNothin -- 22 Eylül 2006; 20:17:37 >
  • Dh_Brothers Güzel bi fikir yüzük kardeşliği gibi başka üretken arkdaşımız yokmu
  • bence Team.Dh.Turkısh.Team nası iii mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertcano123

bence Team.Dh.Turkısh.Team nası iii mi

bence çok ii fikir
  • benım fıkrım bu yanı
  • [DH]TURKEY[DH] güzel olur diye düşünüyorum
  • ne yapam ıstedıgınızı yapın yaaa
  • yaa ama yapalım sora orda dagılmıyalım toplanıın beyler bulun bı master ısmı kesınlestırın ve ısımlerı yazın demın yaptıgınız gıbı de dagılmasın kımse dh brothers guzeldı bulun bı master dh brothers dıe bı guıl kuralım okey mı mıllet!!!!!
  • ThE_dH_bRoThErS sekıllıde oldu
  • BENCE HAZIR TÜRK GUİLD LERI WAR O ABILERIMZIDEN GUİLD ISMININ TELIF HAKKINI ISTERIZ HEMDE ONLARIN BULDUGU GUİLD ISIMLERI DEE SUPER OLUYOO BENCE YENIDEN URETMEK YERINE OLANLARI KULLANMALIYIZ ONCEKI SERWER LARDAKI BAZI GUİLD ADLARINI HATIRLAYAN WARSA (BUYUK GUİLDLER) YAZALIM

-HARAMİLER
    -OTTOMANS_TR(Kİİ BENIM FWORIMDİR)
    -SHEKİL(BUGUN GORDUM TANIDIM SEWDIM)
    SIZINDE BOLE BII FIKIR ICIN NE DIYEBILRISINIZ HAA BUU ARADA MASTER KIM OOLACAK HALA BELLI DEIL YAW ONCEKI SERWER LARDAN TECRUBELI ARK LAR YOKMU BUU SERWER AGECMEYI DUSUNEN ????
    SIZDE BILDIGINIZ WE TANIDIGINZI GUİLD ISIMLERINI YAZIN
  • ben fıkrımı syledım ya da bole de olabılır ThE_tUrKıSh_Dh_FoRuM ben bunları urettım
  • çok klişe oldu o isimler yenilik her zaman iyidir
  • arkadaşlar 1 isim bulalım onun üstünde yoğunlaşalım..ilk 500 k yı toplayan kursun guildi , görende girsin o guilde ben forumdanım cart curt desin.öle öle bişeyler başarılıabilir.yoksa oyuna girildikten sonra burasının kimsenin umrunda olcağını sanmıyorum
  • şuana kadarkilerin içinde Dh ve Dh_ßrothers iyi derecede bence.

Guild master konusuna gelince anlayan birisi olması tercih edilmeli bencede şahsen ben hiç anlamıyorum o konulardan
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoulRever

şuana kadarkilerin içinde Dh ve Dh_ßrothers iyi derecede bence.

Guild master konusuna gelince anlayan birisi olması tercih edilmeli bencede şahsen ben hiç anlamıyorum o konulardan
    aynen katılıorum tecrubeli birinin olmasi daha iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.