yok arkadaş yardımcı masterliği kimseye bırakmam ben yardımcı master olmalıyım.olmaz arkadaş öle şey.
İLK ONCE BUU ISLERDEN ANLAYAN BII MASTER BULALIMDA YARDIMCI ISI KOLAY MASTER OLMAK ISTEYEN YOKMU ARKADASLAR BUU İŞTEN ANLAMASIDA LAZIM TABII YARIN OBURGUN 4 LVL OLUNCA YOK BEN AMBLEM KOYAMIYOM GIBI SEYLER BASIMIZA DERT OLMASIN
YOKMU MASTER
tamam olmuom yardımcı felan member olcam ben hem kafam rahat olur yok şu eleman alınacak yok şu şöyle demiş yok union bulcas vs vs vs aboo zahmetli iş member en iyisi
KOCA BII SERWER DA KENDIMIZE MASTER BULAMIYOZ YAW NE YAPCAZ ?????
Zorlama yolunu denesek oda olmadı eski serverinde en yüksek lvl i olanı yapalım guild master
quote:
Orjinalden alıntı: SoulRever
Zorlama yolunu denesek oda olmadı eski serverinde en yüksek lvl i olanı yapalım guild master
EWET BENDE OLE DUSUNMUSTUM YADA ONCEDEN MASTERLIK YAPMIS WEE BASARI SAGLAMIS Bİİ ARKADASI DA SECEBILRIZZ
Fatih Terim i çağıralım herkes 50 kuruş atsın ortaya transfer edelim bizim guilde
Guild Warda 4 - 4 - 2 oynatıyomus o
quote:
Orjinalden alıntı: Ak_Es1nT1
Fatih Terim i çağıralım herkes 50 kuruş atsın ortaya transfer edelim bizim guilde
Guild Warda 4 - 4 - 2 oynatıyomus o
hehehehhehehe
başka oyundaki materlik sayılıyormu ? sayılıyorsa benım Mu online serverim vardı Guild master olur benden sanırım hehehe
arkadaşlar ben yapabilirim bu masterlik görevini , ama çekindiğim tek şey var..benim oasiste lvl 70 charım var , marttan beri oynuyorum..bu işi sırtlayabilirim ama bu bebeler oluyor ya hani s.a aga 10 k pls diyolar yada s.a aga beni guilde alsana diyolar..işte ben bunlarla uğraşmam.... :(
olelerine cevap şimdiden hazır master ben dıelım dersın oda olmadı yer yok guild full dersın hadı aslanım hadı kocum hadı yıgıdım sen yaparsın bu ısı senden baskası yapamaz vatan mıllet sakarya evladım hedı kocum goster kendını
hadı antonyoo sen yaparsın buu ısı hadı yaw kımseyleden bız senı muhattap etmeyız sen bana yonlendırırsın ok
arkadaşlar bir şey sorcam red_sea server açıldımı benim girişte gözükmüyor bir hatamı var bilemedim ve eğer kabul ederseniz bende guilde katılmak isterim
yok serwer daha ortalıkta yok soylentılere gore joymax bınasını bombalamıs forumdan bıı kac arkadas ama haberlerde bıı bılgı edınemedım bızde bılmıyoz beklıyoz belkı bınayı onarıyolardır
OFFF OFF NERDE BU BAN AHA NEDİR BU YA YARIM SAATTİR SERVERI BEKLİYORUM YOK!
bora kardeş tşk ederim bilgi için
o zaman çakkıdı çakkıdı ıynaşalım
otobar sen yarım saattır beklıorsun bız sabahtan berı nolcek şimcik
evt sabhatan beri açılcak diye bekliyorruuuzz
server bugünlük yalan oldu galiba sabahleyinde 11 de ders var anasını satem ya