wee beyler guild adı we guild master ı kararlastırıldı wee guildın adı THE_TURKS olacak guild master ıseant0ny0 nıck lı arkadasımızdı guildızmızn basarılı olması wee bıı yerlere gelmesı ıcın online olabılen playerlar guild alınacaktır wee ortamında guzel olabılmesı ıcın guilde gırmek ıcın yas sınırlaması getırdık yas sınırlaması 17 dır buu hem guild hemde ortamın saglamlıgı acısından daha ii olacaktır emın olun 17- olan arklar ıse baska bıı guild kurup union olabılrıız katılmak ısteyenler bana pm atması yeretlıdır saolun
pisi pisine uykusuz kaldım yau Shit
bu guild işi için son güncellenmiş() isim listesini biri yazarsa çok ii olur ben varım ''El_Diablo_TR''
az sona yazarlar hallettık az once
arkadaşlar guild ismini biz kararlaştırdık..guild ismi : THE_TURKS olarak kurulucaktır...server açıldıktan sonra muhakkak görüceksinizdir...burdanda bize katılmak istiyen arkadaşlar mesaj atabilirler.
kişi listesinide verseydin iyi olurdu
millet benide unutmayın.. guilde girmek istiyorum
bu arada server ertelenmiş ama tarih yok nasıl olacak şimdi ya bugün değilse !!!!!
Açılmadı daha demı server... Walla bilgisayar basında içim geçmiş uyuya kalmısım... Dun geeceden berı uykusuz doneksız pinekleyip duruyom...Vücut dayanamamıs artık birisi acıl cvp yazsın catlıycam...Ne oldu bir haber falan varmı?Tarıh falan bıldırdıler mı
yok hocam beklemedeyiz.tahminler üzerine 4 saat sonra açılır
yalan oldu yenı server gıtı guzelım 45 lvl lık charım offfff
quote:
Orjinalden alıntı: ant0ny0
yok hocam beklemedeyiz.tahminler üzerine 4 saat sonra açılır
bu tahmin ban atanıdık gelior ama neyse heuehuehuuee
alayınzıa ıyı geceler ben sıkıldım beklemekten zıbarcam uyucam
quote:
Orjinalden alıntı: SoulRever
yalan oldu yenı server gıtı guzelım 45 lvl lık charım offfff
hehehehe
serverın adı hosuma gettı red sea bu sıralar sro takılmıom belkı bu server ıcın baslarım bı daha kı server adı da black sea fln olsun kardes kardes gecınırler
dun de yıne bu saatlerde yazıyodunuz beklıyoz ne zaman kurulacak die aradan 24 saat gecti hala beklıyonuz acılcak die gözleriniz sisecek gidin bazı arkadaslar gibi zıbarın sanki cok is belki birgun biri sizinde mallarınızı hüpletir ve benim gibi sinirlenip oyunu silersiniz bu kadar uykusuz kalmaya deger mi o zaman bu kadar hack ciler oyunda cogalmısken olmaz olmaz demeyin ole bi oluyo ki eeeeeee hakkaten ole nerde cokluk orda ... hackerlar
ne alaka hacker şimdi
Saat gece 1:28 daha halen bekliyoruz yaw yazık bizi bea
SRO ACI BİZE yoksa sana dadanırım aga 5k pls görürsün gününü agaaaa
1:52 2 bucuka kadar beklicem
yaw ne zaman gelecek bu server bekle bekle olmuyo yaw