Şimdi Ara

Red Sea ile ilgili olanlar buraya... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
722
Cevap
0
Favori
9.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada cevap yazan tum arkdaslara ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark_Ghost

Yanlız arkdaslar herkes geçerim dior ama bu tanıma olayı hakkında kimse adım atmıyor bence en mantıklısı herkesin isiminin basına ''DH'' koysun olsun bitsin olay

ok bana uyar
  • ooO_F_D_H_Ooo olsun lem güzel baya ne dersiniz.benim niklerim belli ya biri ya biri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Night_-_Blue

ooO_F_D_H_Ooo olsun lem güzel baya ne dersiniz.benim niklerim belli ya biri ya biri.

ne o ooO_F_D_HOoo ne oluyo ayıptır sorması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Ghost -- 21 Eylül 2006; 19:52:40 >

• quote:

papyon_mc ile su isim ile epey bi thieflik yapmıstın di mi :

AKINCI_08 (o ben oluyorum ama obur AKINCI larla ilgim yok)
    quote:

Orjinalden alıntı: bora563

ewet bende gelmeyı dusunuyorum benım nıck de PaPyOn_Mc-yada LaYd benıde aranıza alırsanız guild ısmıne gelınce suana kadar en cok tanınan guild ısmıyle devam edelım benım en cok tanıdıgım wee gordugum ottomanstı ama baska bıı ısım de olabılır sız sadece forum olarak guild acıp cogunluk saglanması yeter zaten benım ıcın once ortam we arkadaslık

ewet thıef lık hosuma gıdıyoo
    yoksa senın mallarıdamı gasp ettım oo zman kusura bakma kardesım ama serwer da senı hatırlıyorum

• EVET BENCEDE BÖYLE BİŞİY YAPALIM İSİMLERDE ŞÖYLE OLUR "HARAMİLER.1_HARAMİLER.2"GİBİ
  • quote:

quote:

papyon_mc ile su isim ile epey bi thieflik yapmıstın di mi :

AKINCI_08 (o ben oluyorum ama obur AKINCI larla ilgim yok)
    quote:

ewet bende gelmeyı dusunuyorum benım nıck de PaPyOn_Mc-yada LaYd benıde aranıza alırsanız guild ısmıne gelınce suana kadar en cok tanınan guild ısmıyle devam edelım benım en cok tanıdıgım wee gordugum ottomanstı ama baska bıı ısım de olabılır sız sadece forum olarak guild acıp cogunluk saglanması yeter zaten benım ıcın once ortam we arkadaslık

ewet thıef lık hosuma gıdıyoo
    yoksa senın mallarıdamı gasp ettım oo zman kusura bakma kardesım ama serwer da senı hatırlıyorum

yok ben senin malları gasp ettim birde bi ara beraber yapmıstık 2 adam bisi dağıtmıstı falan sora da beraber yaptık belki hatırlarsın (bu arada tibet ten bahsediyorum)

• walla kusura bakma ama ben bayaa kısıyle tanıstım buu kısa zamanda wee hemen hemen hergun job yapıodum cunku kopek almak ıstıyodum ama para yetmedı wee yenı serwer acıldı inş. onda alabılrız ama benım malları sadece yabancı playerlar calıyoo 32+ dan asagı gasp hatırlamıyom ben yaw ama ii yapmamıssın senı yakalarım

haa buu arada ark lar player thief ler nasıl npc thief cıkartıyolar bıı gıktı olan warmı ?????

benden caldıgın mallar bogazından gectımı (benım hatırladıgım kadayıflar guildınden jaguar benı bıı kere dogramıstı baska turk hatırlamıyom kusura bakma

• ben zaten senin malları yerde buldum sanırım bi thief dusurmus bende gorduğum an topladım bi de np c thiefler keniliğinden çıkıo yo senin yapman gerekn kervanı takip etmek (giysiyi giymiş halde tabii )
  • ewet bende 1-2 gun oncesıne kadar ole zannedıyodum olay sole gelsıtı:
    ben dw den jangana 1 yıldızlı trader yaparken werstern lımanının 600-700 metrelerı arasında 42-52 arası bıı tıef yanıma yaklastı benım yanımdada bıı ark wardı hunter onu hallettı bız thıef le bas basa kalmıstık bana normalde 1 tane cıkması gerekmıyomu( 1 yıldız oldugu ıcın 1 tane cıkması gerekıyo) wee cıkan tıef ın benım yenebılecegım wee benım lvlıme esıt olması da gerekıyoo ama ben 1 yıldızlı yaptıgım ıcın bana dırek saldıramadı ama 1-32 spear 2-24 bow(cold oo benı baya hasar werdı zaten)3-32 blade karsıma cıktı wee cıkma surelerı sadece 2-3 sanıye gıbıydı ben once benım tıef lerım olmadıgını zannettım ama etrafta baska bıı player wee baska kervan yapan yoktu adam benım le dalga gece gece malları sırtladı goturdu

ıste ben bunu soruyodum cıkartabılıyolar buu benı sahıt oldugum we basıma gelen olaydır ıcındekı karakterler bırebır buu hayattan alınmıstır bende tıef olmayı sewdıgım ıcın bunu merak ettım ama oyunda bı kac kısye sormama ragmen bıı sonuz alamadım forumdanda kımse bılmıyomu yaw ??????

• quote:

ewet bende 1-2 gun oncesıne kadar ole zannedıyodum olay sole gelsıtı:
    ben dw den jangana 1 yıldızlı trader yaparken werstern lımanının 600-700 metrelerı arasında 42-52 arası bıı tıef yanıma yaklastı benım yanımdada bıı ark wardı hunter onu hallettı bız thıef le bas basa kalmıstık bana normalde 1 tane cıkması gerekmıyomu( 1 yıldız oldugu ıcın 1 tane cıkması gerekıyo) wee cıkan tıef ın benım yenebılecegım wee benım lvlıme esıt olması da gerekıyoo ama ben 1 yıldızlı yaptıgım ıcın bana dırek saldıramadı ama 1-32 spear 2-24 bow(cold oo benı baya hasar werdı zaten)3-32 blade karsıma cıktı wee cıkma surelerı sadece 2-3 sanıye gıbıydı ben once benım tıef lerım olmadıgını zannettım ama etrafta baska bıı player wee baska kervan yapan yoktu adam benım le dalga gece gece malları sırtladı goturdu

ıste ben bunu soruyodum cıkartabılıyolar buu benı sahıt oldugum we basıma gelen olaydır ıcındekı karakterler bırebır buu hayattan alınmıstır bende tıef olmayı sewdıgım ıcın bunu merak ettım ama oyunda bı kac kısye sormama ragmen bıı sonuz alamadım forumdanda kımse bılmıyomu yaw ??????

o thiefler snn önündeki thiefin olabilir. eğer snn malları alan thiefin devesi ve içinde mal varsa onunda thiefler çıkar ve snn önündeyse onun thiefleri sana dalabilir

• bende varım dostlar yarın server açılır açılmaz başlıcam guild fikriniz çok güzel sim olarak benim içinde farketmez
    lvl 4 olduğumuzda güzel bir türk bayrağı koydukmu süper olur.
    yarın görüşmek üzere arkadaşlar...
    şimdiden hayırlı uğurlu olsun guildimiz.
  • bende gelecem sword light nuker olcam female nickte seytan07 olur
  • Ben vazgeçtim herkes nuker olıcak ben Blade olıcam farmsız gidicem deşicem sizi nihahahhaha
  • açılacak saat belli mi?
  • Yarın 2 veya en geç 3 te açılıcak sanırsam illa bi delayed geyiğine giricekler yarın ama merak etme en geç 3
    te başlıycaz
  • walla bravo bunlara 12inci server sanirimsam mmorpg oyunlar arasinda en cok serveri barindiran oyun özelliginde ve bence dahada gelir. Bidahaki sene server secerken sayfa sayfa bölümler olur herhalde
  • Bende forumun guildine girmek isterim ve ismim " Lord_Hades " olucak

Tibet de aynı nicki kullanıyodum ve 2. gun lvl 20 olurum ( ticketsiz ve botsuz )
    Pure str ve ya Hybird okcu acıcam 2str 1 int Kurucu kim olacaksa bir an önce listeyi cıkarsa iyi olur
    ve ZANNEDERSEN tİbet gibi bizim saatimizle 10:30 civarı acılır ((işallah sabah 5 e kadar acılır beklicem :D))
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Night_-_Blue

ooO_F_D_H_Ooo olsun lem güzel baya ne dersiniz.benim niklerim belli ya biri ya biri.

ne o ooO_F_D_HOoo ne oluyo ayıptır sorması

kenarlara ooO koydum şekil olsun die ortadaki F_D_H da forumdonanım haber die bişey ben öle düşündüm olmadı ooO_D_H_Ooo olsun

• Bende gelicem servere Venice baydı artık ortam diye birşey yok yada ben bulamadım server açılsın burdan haberleşerek buluşalım oyunda

Guild ismin e Gelince Turks Yada DonanimHaber güzel olurdu zannımca
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.