Şimdi Ara

Red Sea ile ilgili olanlar buraya... (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
722
Cevap
0
Favori
9.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar gerçekten cıvıdı bu iş dereyi görmeden galiba paçaları sıvadık biz daha server açılma tarihi bile gelmedi sadece açılcaı duyuruldu bende szin gbi bu güne bekliodum ama yok galiba acele ettk brz
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeMeSiSFeaR

ya arkadaşlar gerçekten cıvıdı bu iş dereyi görmeden galiba paçaları sıvadık biz daha server açılma tarihi bile gelmedi sadece açılcaı duyuruldu bende szin gbi bu güne bekliodum ama yok galiba acele ettk brz

oooo sen ne diyon millet açilcak kesin die öbür server lerdeki çhar larındaki itemleri dağitti be.

• Tüm Yeni servere geçiceklere uyarı Bu serverin nezaman açılacağı belli deil yarın açılır bakarsın 1 hafta sonra açılır arkadaşlar itemlerini dağıtanlara yani ama olsun onlarda beklerler serveri şimdiden heveslendirdiler sonrada tarih felan belirtmediler serverin nezman acılca beli deil daha 1 hafta sonrada açılabilir.
    Yani beklicez belki bugün açılır İnş.

Buraya Post kasıcanıza arkadaşlar gidin bişler örenin ben mesela nuker tam bilmiyordum örendim geldim bu zamanda yani zamanınızı boşa harcamayın şimdi gidin oyun hakkında ne varsa örenin vede şu itemleri dağıtmayı bırakın

Yeni server açılacak ama bakımda felan deil sorun olmuştur nezaman açılacağı belli deil açılmıooooooooooooo açılmıoooooooooooooo diye mesaj yazmayın lütfen bizdee bilioz açılmadını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan_Tr -- 23 Eylül 2006; 17:46:18 >

• Mesela ben adamın birine 800 k werdim adam bune abi diyo dedim para ne olcak abi diyo dalgamı geçiyon.Yok dedim senin olsn oda diyo yaw senin gibi türk kaldımı.Sonra üsttekileri falanda werince adamın biri gördü beni sefil sefil 500 k civrında para werdi oda bu servera geçiyomuş yaw dedim yürü git ben paradan kurtulmaya çalışıyomsen bana para weriyon.Ama inş werdiğime pişman olmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: batugol73

Mesela ben adamın birine 800 k werdim adam bune abi diyo dedim para ne olcak abi diyo dalgamı geçiyon.Yok dedim senin olsn oda diyo yaw senin gibi türk kaldımı.Sonra üsttekileri falanda werince adamın biri gördü beni sefil sefil 500 k civrında para werdi oda bu servera geçiyomuş yaw dedim yürü git ben paradan kurtulmaya çalışıyomsen bana para weriyon.Ama inş werdiğime pişman olmam.

şu an ki duruma göre pişman olacaksın gibi görünüyor.

• olmazsın aslında server açılmadan vermesendin şimdi biraz oynardın sıkıntın giderdi server gelincede malları falan dağıtırdın işte
    bide sormak istiyorum diyosunuzki nukker çabuk kasar ama str ona göre yavaş kassada daha güçlü olur bu nasıl iş ben anlamadım bi açıklayın
  • bence dağıtmasaydınız ama neyse
  • Str karekter:Canı çok olur yavaş aksar örnek blade ama güçlü olur giantları kolayca devirir ölme reski az
    İnt.Karekterde nuker olman gerekli bence acayip hızlı kasarsın 3 atışta yatırıon canavarı ama strde 8 atışta mesela

Oyundan zevk almak istiosanız full int nuker olmanızı tavsiye ediorum ben hiç olmadım bu ilk olacak inş
  • Çatlayacam Açılsa Artık
  • Yaw açılcak açılcak ama arkadaşında dediği gibi keşke açılana kadar oynasaydım 3 gündür sapçuk gibi bekliyorum 1yarında açılmazsa intihar ederim galiba Bu arada adamlarda saat 00:15 herhalde daha yapmazlar yarn kalktığımızda olmuş olur olmazsa belkide bir daha oynamam bu oyunu acayip soğudum ama olursa yarın sıcaklaşırız
  • eet aynen yarın açıldı açıldı , yoksa yemişim SRO yu , ne naz yapıyolar anlamadım
  • Arkadaşlar Bence 1 Nisan a Kadar Böyle Devam Edicek 1 Nisan da Bize ŞAKA dicekler
  • ^^
  • ya yok bu böle olmucak bi çare bulmak lazm ohoo sıktı wallahi eski chara mı dönsem napsam bi çare blun !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Varanger

Arkadaşlar Bence 1 Nisan a Kadar Böyle Devam Edicek 1 Nisan da Bize ŞAKA dicekler

Sonrada kimse oynamicak patlicaklar

• Evet
  • oynamıorum ben küstüm joymax a
  • Bende küstüm ama yaparlarsa barışçam hemen
  • bende barıscam ya da baska serwer mı bulsak
    bırazdan joymax baskanını oldurcem 50 deıl 1 gun bıle hapıs almıcam cunku dunya bı pıslıkten daha kurtulcak
  • Walla bu gidişle başka servere geççem buarada başkan öldü bile polisler beni almaya geldi.Bu arada 13 sayfa olcak joymax'ta tık ayok ama birazdan tık olcak.tik tak tık saatli bomba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adem Özkur -- 23 Eylül 2006; 18:59:55 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.