Şimdi Ara

Red Tarifesi Kullanıp, Limitsiz Redli Tarifesine Geçmek İsteyenler Yazabilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
12.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba dostlar beni eski konudan tanıyanlar bilir vodafone magaza calisaniyim uzun suredir hesabima erisimde sorun yasiyordum tekrardan giris saglayabildim, baslikta da belirttigim gibi Red Tarifesinde olup Limitsiz Sınırsız tarifeye gecmek isteyemler Dm'den yazabilir numaralarını gondererek.

Not: Tüm Redli tarifelere Limitsiz redli cıkacak diye bir sey yok ama genelde faturasını yuksek odeyip en ust tarifede olan redlilere sunuluyor.

Şuan aktifte olan en iyi Limitsiz Tarife ücreti 172₺ (sınırsız hız)

En düşük ise 142₺ (5 mbps hız)

Forumdan bir arkadaşımızın gecişini yaptık örnek olarak bulunsun izni alinmistir :)

Red Tarifesi Kullanıp, Limitsiz Redli Tarifesine Geçmek İsteyenler Yazabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joni amca -- 2 Şubat 2022; 14:29:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Limitsiz Redli Tarifeye Geçme Rehberi

Red Tarifesi kullanıyor ve Vodafone'un limitsiz redli tarifelerine geçmek mi istiyorsun? İşte bilmen gerekenler:

Limitsiz Redli Tarifeleri

Vodafone Red Limitsiz, Vodafone'un sınırsız konuşma, mesajlaşma ve internet kullanımına sahip bir dizi tarifesidir. Bu tarifelerle, Vodafone şebekesi içinde ve belirli yurt dışı ülkelerde dilediğin kadar iletişim kurabilir ve internette dolaşabilirsin.

Vodafone Red Limitsiz Redli Tarifesine Geçme

Red Tarifesinden Vodafone Red Limitsiz Redli tarifesine geçmek için şu adımları izleyebilirsin:

• Vodafone mağazasına git veya Vodafone müşteri hizmetlerini ara.
    • İstediğin Limitsiz Redli tarifesini seç.
    • Geçiş işlemlerini başlat.
    • Yeni tarifenin etkinleştirilmesi için birkaç gün bekle.

Limitsiz Redli Ekstra Özellikleri

Vodafone Red Limitsiz tarifeleri, şunlar gibi ek özelliklere de sahip olabilir:

• Redli Tarifeler: Redli Tarifeler ile Vodafone şebekesi içinde sınırsız konuşma ve mesajlaşmanın keyfini çıkarabilirsin.
    • Vodafone Red Sınırsız: Vodafone Red Sınırsız tarifeleri, yurt dışı ülkelerinde de sınırsız iletişim ve internet kullanımı sağlar.
    • Limitsiz Redli Tarifesi: Bu tarifeler, sınırsız konuşma, mesajlaşma ve internet kullanımını içerir.

Red Tarifesi'nden Vodafone Red Limitsiz Redli tarifesine geçerek, iletişim ve internet kullanımında sınırlamalarını kaldırabilir, daha fazla özgürlük ve rahatlık elde edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Limitsiz 172 lira olan tarife kapatıldı diye biliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Hayır hocam aktif bugün bile yaptım bir kaç müşteriye

• Hocam ben red 20 pekati istiyorum benim tarfilem uyulumu 10

• Zühtü bektaş Z kullanıcısına yanıt

Dilerseniz ozelden atın numaranizi bakalim hocam size ozel sunulan tekliflere red 20 iceriyor mu

• Hocam sizin bir tavsiyenizi almak istiyorum. Ben şu anda "Limitsiz Redli Ekstra" tarifesindeyim ancak benim için önemli 2 konu var. Ne yapmamı önerirsiniz?

• Hotspot'u sınırsız bir sınırsız internet paketi.

• Yurtdışında belirli birkaç gün (ayda 3-4 kez) ücretsiz kullanım.

*Yurtdışı için bahsettiğim şey hani şu tarifeniz yurtdışında geçerli paketi varya 50TL/Gün olan. Bunun ayda 3-4 gün ücretsiz sunan bir paket gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu üyeye fazla güvenmemenizi tavsiye ediyorum. Forum sonuçta sanal dünya, özel bilgilerinizi atmayın ve işlemlerinizi Vodafone Yanımda, Dijital Asistan TOBİ ya da bayiliklerden yapın. Kimse babasının hayrına bir şey yapmaz. Nick zaten apayrı bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 2 Şubat 2022; 16:21:40 >
  • Joni amca J kullanıcısına yanıt

Nasıl hocam özel

• Şikayet Var dan da geçiş oluyor, daha ne olsun Red Tarifesi Kullanıp, Limitsiz Redli Tarifesine Geçmek İsteyenler Yazabilir. 

• iDoctor kullanıcısına yanıt

Hotspot sınırı olmayan Limitsiz bir tarife yok malesef hocam

Yurtdışı içinde dediğiniz gibi kullandığınız gün kadar 50 tl yansımaktadır başka bir şekilde ayda 1 gün bile ücretsiz kullanım hakkı bulunmamaktadır.

İtibar etmeyin hocam. Özel numaranızı, bilgilerinizi paylaşmamanızı öneririm. Ne olduğu belirsiz bir üye.

• Hahah çok komiksin 2020 kayıtlı üye:)

10 yıldır bu forumdayim Crysiz nickli profilim ban yediği için yedek olarak açmıştım bunu, kimseye zorla birsey yaptirmiyorum kimseyede babamın hayrına bişey yapmıyorum dileyen forumdaşlara yardımcı oluyorum isteyen gider bayiden yapar işlemlerini isteyen Tobiden isteyen müsteri hizmetlilerinden halleder işini, kimseninde bilgilerini alacak kadar boş vakti olan bir insan degilim ki bunu yapmak istesemde gunde 500 kisinin ugradigi bir bayide bunu gonlumce yapabilirim ki niye yapayım buda var :)

• Senin ne olduğun belli mi dostum? Buraya Tc kimlik numaranla mi kayıt oldun?

Faturalı tarifesinden memnun kalmayıp degistirmek isteyen kullanıcalara sunulan faturalı tarifeler var hocam ondan bahsediyorum

Anladım hocam, ben de baktım biraz sadece Red First paketinde 3 gün ücretsiz yurtdışı var ama o da 40gb internet paketi veriyor.

Bir de tarifen yurtdışında geçerli 74.90 TL/Gün olmuş :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 2 Şubat 2022; 16:53:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hattima yuzde 50 calisan yakini red 30 indirim tanimli onla beraber sinirsiz kaca gelir eger olmazsa suan normal duz kullaniciyim freezonlu genc 40 limitsiz tarifesine indirimim kaybolmadan gecis yapmam mumkun mu ?

• Notre Dam N kullanıcısına yanıt

Çalışan indirimi sadece ilk yaptığınız tarifede geçerlidir hocam herhangi bir tarife degişikliginde indiriminizi kaybedersiniz

Hocam mesaj attım

• çalışan indirimi tanimliyor musunuz ?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.