Merhaba dostlar beni eski konudan tanıyanlar bilir vodafone magaza calisaniyim uzun suredir hesabima erisimde sorun yasiyordum tekrardan giris saglayabildim, baslikta da belirttigim gibi Red Tarifesinde olup Limitsiz Sınırsız tarifeye gecmek isteyemler Dm'den yazabilir numaralarını gondererek. Not: Tüm Redli tarifelere Limitsiz redli cıkacak diye bir sey yok ama genelde faturasını yuksek odeyip en ust tarifede olan redlilere sunuluyor. Şuan aktifte olan en iyi Limitsiz Tarife ücreti 172₺ (sınırsız hız) En düşük ise 142₺ (5 mbps hız) Forumdan bir arkadaşımızın gecişini yaptık örnek olarak bulunsun izni alinmistir :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joni amca -- 2 Şubat 2022; 14:29:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Limitsiz Redli Tarifeye Geçme Rehberi
Red Tarifesi kullanıyor ve Vodafone'un limitsiz redli tarifelerine geçmek mi istiyorsun? İşte bilmen gerekenler:
Limitsiz Redli Tarifeleri
Vodafone Red Limitsiz, Vodafone'un sınırsız konuşma, mesajlaşma ve internet kullanımına sahip bir dizi tarifesidir. Bu tarifelerle, Vodafone şebekesi içinde ve belirli yurt dışı ülkelerde dilediğin kadar iletişim kurabilir ve internette dolaşabilirsin.
Vodafone Red Limitsiz Redli Tarifesine Geçme
Red Tarifesinden Vodafone Red Limitsiz Redli tarifesine geçmek için şu adımları izleyebilirsin:
- Vodafone mağazasına git veya Vodafone müşteri hizmetlerini ara.
- İstediğin Limitsiz Redli tarifesini seç.
- Geçiş işlemlerini başlat.
- Yeni tarifenin etkinleştirilmesi için birkaç gün bekle.
Limitsiz Redli Ekstra Özellikleri
Vodafone Red Limitsiz tarifeleri, şunlar gibi ek özelliklere de sahip olabilir:
- Redli Tarifeler: Redli Tarifeler ile Vodafone şebekesi içinde sınırsız konuşma ve mesajlaşmanın keyfini çıkarabilirsin.
- Vodafone Red Sınırsız: Vodafone Red Sınırsız tarifeleri, yurt dışı ülkelerinde de sınırsız iletişim ve internet kullanımı sağlar.
- Limitsiz Redli Tarifesi: Bu tarifeler, sınırsız konuşma, mesajlaşma ve internet kullanımını içerir.
Red Tarifesi'nden Vodafone Red Limitsiz Redli tarifesine geçerek, iletişim ve internet kullanımında sınırlamalarını kaldırabilir, daha fazla özgürlük ve rahatlık elde edebilirsin.