Şimdi Ara

Red XSmal Tarifesi ile Vodafonelu'larla sınırsız konuşma ve 2GB 45 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  Red XSmal Tarifesi ile Vodafonelu'larla sınırsız konuşma ve 2GB 45 TL

• Fazla fatura olayından korktugum icin vodafone ne kadar indirim yapsa da güven vermiyor bana bilmiyorum sizde de öyle oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi tarife bu..

Hatta aile ile beraber gelene 39 lira..

Ama Vodafone bu tarifelerde hata yapıyor...

Oradaki "Vodafone ve Sabit Hatlar ile sınırsız " yazan yeri değiştirmesi lazım ilgi çekmesi için

Adam şu tarifeyi sunuyor ve 21 milyon Vodafone, 15 milyon Sabit olmak üzere 36 milyona bedava konuşma veriyor ama bunu bile anlatamıyor..

Red Tarifeleri her anlamda piyasanın en rakipsiz tarifeleridir.

Tebrik Ediyorum Vodafone'u bu konuda
  • Aile indirimi diyosun da,referans hattim devreden tarifesinde ben
    diger hattimi red yapmak istedigimde aile indirim olayi olmuyor,illa red tarifesinde olmali referans hatti,o zaman da bir anlami kalmiyor,madem aile indirimi yapacak vodafone tarifeye bakmadan yapsin bitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Aile indirimi diyosun da,referans hattim devreden tarifesinde ben
    diger hattimi red yapmak istedigimde aile indirim olayi olmuyor,illa red tarifesinde olmali referans hatti,o zaman da bir anlami kalmiyor,madem aile indirimi yapacak vodafone tarifeye bakmadan yapsin bitsin.

Yok hayır öyle değil. Vodafone Faturalı olması yeterli. Mustafa 87 forumdan arkadşaım, sadece diğer faturayı referans gösterip yararlandı. Gösterdiği tarife red li değildi.

Aile İndiriminden yararlanmak çok kolay!

• 2 aile üyesi de Vodafone'a yeni gelirse, 2. Red'li %50'ye varan indirimden yaralanabilir.
    • 2 aile üyesinden biri mevcutta Vodafone faturalı hat sahibi ise, Vodafone’a yeni geçen aile üyesinin, Red hattını %50’ye varan indirimlerle satın alabilirler.
    • 2 aile üyesinden biri mevcutta Vodafone faturalı hat sahibi, digeri Faturasız ise Vodafone Faturasız abonesi %50’ye varan indirimlerle Vodafone Red'e geçebilir.

• Bir onceki aile indiriminde aynisini yaptim olmamisti dostum yan ondan sorun cikmisti bayagi ugrasmistim bayiden bayiye mi degisiyo acaba :) suan ki referans verecek hattim 8 aydir vodafone da,referans veren hatta vodafone dan ayrilmayacak sanirsam oyle bir son kuralda var galiba

• Tek olumsuz tarafi internetin 2 gb'da durmamasi yada sinirsiz olmamasi.4g ile umarim interneti min.256kbps ile devam ettirir vodafone.

• Aile indiriminin avantajini tam olarak anlamadim.tarife ucreti 60 lira,2.red'li 40 toplam 100lira ediyor kisibasi 50lira tarife zaten 45lira.
    Kafadan her ay 10 lira zarar.aile indirimi degilde bindirimi olmus:)

• Vodafone da tarife çıkaran ekibi 1 ay dünyanın bi köşesine tatile falan göndermek gerek. Bu neyin kafası anlamıyorum şuan zaten vodafone sınırsız hy 2000 dk 2000 sms 2 gb net 45 tl internetli esnaf medium. Sağlam esnaf referansı olan herhangi bir mağaza esnaflıkla alakası olmayan herkesi referansla bu tarifeye alabilir. Ben mağazada çalışırken lise öğrencisine bile esnaf tarifesi açtığımızı bilirim. Red xsmall un esnafa göre bedava sinema bileti yüzde 15 yemek sepeti indirimi ve yurtdışı konuşmada hy dakkadan düşmesinden başka dişe dokunur avantajı yok. Bu 3 avantajı her ay köküne kadar kullanan adam red alsın zaten ama geri kalan büyük çoğunluk iem 45 lirayken red xsmall almaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: gokdemirkaan

Vodafone da tarife çıkaran ekibi 1 ay dünyanın bi köşesine tatile falan göndermek gerek. Bu neyin kafası anlamıyorum şuan zaten vodafone sınırsız hy 2000 dk 2000 sms 2 gb net 45 tl internetli esnaf medium. Sağlam esnaf referansı olan herhangi bir mağaza esnaflıkla alakası olmayan herkesi referansla bu tarifeye alabilir. Ben mağazada çalışırken lise öğrencisine bile esnaf tarifesi açtığımızı bilirim. Red xsmall un esnafa göre bedava sinema bileti yüzde 15 yemek sepeti indirimi ve yurtdışı konuşmada hy dakkadan düşmesinden başka dişe dokunur avantajı yok. Bu 3 avantajı her ay köküne kadar kullanan adam red alsın zaten ama geri kalan büyük çoğunluk iem 45 lirayken red xsmall almaz..

Turkcellde faturasiz 500dakika 1000sms2gb internet 25lira iken benzer faturali tarife 49lira.
    Bu tutarsizlik tum operatorlerde var.

• turkattack T kullanıcısına yanıt
    Faturasız hatlarda ucretletlendirme periyodu 60sn ve 100kb olduğundan aslında tam anlamıyla yararlanilamiyor faturasız da zira Turkcell ayni tarifenin faturalisini 35 liraya satiyor ayrıca.

• Süresiz uzaklaştırma almazsam, Vodafone hakkında izlenimlerimi paylaşacağım. Ban yersem, hakkınızı helal edin

Sanki 2 GB değil de 4 GB olsaymış, daha iyi olurmuş
  • Hala vodafone de calisan arkiniz weya kendiniz warmi
    Ozelden yazarsaniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

Faturasız hatlarda ucretletlendirme periyodu 60sn ve 100kb olduğundan aslında tam anlamıyla yararlanilamiyor faturasız da zira Turkcell ayni tarifenin faturalisini 35 liraya satiyor ayrıca.

Faturasiz hatlarda tahhut yok.ornegin bahsettiginiz tarifenin tahhutsuz fiyati 60lira.
    Fatutasiz hatlarda istediginiz zaman mnt yapabilirsiniz,faturali hatlarda tahhutunuz yoksa sizden btk ucreti gibi extra ucret isteyebilirler.
    Faturali hatlarda faturaniz 1000lira gelebilir,faturasiz hatlarda boyle bi sorun yok.
    Faturali musteri duzenli gelir demek,operatore bi cok avantaji var bi zahmet biraz avantajli olsun.
    Konumuz faturali/faturasiz musteri meselesi degil.operatorlerin rakabet nedeniyle tarife duzenlerken sacmalamasi idi.

• ben bu tarifeye 2 hat taşıdım turkcellden. geçmemin sebebi red tarifesindeki avantajlar. ve en önemlisi bulunduğum yerde en iyi çeken oparatör konumuna geçmesi. turkcellde platinyum, aveada prime, vodafonunda red tarifesi var. bu tarifelerde öncelik olayları fln var. örneğin tel da hiç beklemeden farklı bir numaradan sana özel müşteri hizmetlerine bağlanıyorsun.
  • bu tarifeye mevcut vodafone'lular geçebiliyor mu ? sitesinde bir bilgi göremedim bu konu hakkında ?
  • ekt kullanıcısına yanıt
    Yanlis bilmiyorsam sadece numara tasima ilen gelenlere acik,istersen musteri hizmetlerini ara gecebiliyorsan islemini yaparlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.