Şimdi Ara

Red yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır bir kızla konuşuyoruz instagram dan başladık aynı sınıftayız kızın da bana ilgisi var gibi hani benim yazmayıp onun bana mesaj attığı gün de oldu ama kız çok utangaç bir kız ilk hafta sonu bi yere davet ettim gelmedi şehrine gitti daha sonraki hafta yani bu cuma da bi yere davet ettim bana kesin bişey diyemeyeceğini ama işini hallederse haber vereceğini söyledi ve bu haftasonu hiç mesajlaşmadık.
    Sınıfta da çok birbirimizin yanına gitmiyoruz kız utangaç olduğu için onu sıkmak istemiyorum ama teklif ettiğim günün sabahı okulda baya bi konuşma gerçekleştirdik hatta ben değil o açtı konuları.
    Aklıma takılan şey samimi olan bi kız hatta az da olsa ilgilendiğini belli eden bi kız neden buluşmaya gelmek istemez.
    Dipnot : kızın önceden hiç sevgilisi olmamış ve şuan sınıfta 5-6 kişilik bir kız grubu içerisinde takılıyor.

Geçenler de böyle bir konu açmıştım daha sonra yaşanan olayları aktarayım.

Kız buluşmaya gelmedi sınıfta ise soğuk yapmaya başladı bakışlarını kesti bakmamak için çok çabaladığı belliydi ben onu gördüğüm bi konumdayken yürüyüşü bile değişiyodu kendini kasıyodu bu durum arkadaşlarımın da dikkatini çekti kız arkadaşlarım normal değil falan diyince ben de akşam yazdım her zaman iyiyim sen yazan kız iyi sen gibi kısa cevaplar verdi bende durumu senle bişey konuşmak istiyorum diyip yazdım dedim ki buluşmaya çağırdım ama gelmedin bunlara suratına karşı söylemek isterdim ama olmadı senden hoşlanıyorum dedim kız wp ye girip 30 dakka çevrimiçi kaldı ve arkadaşlarına danıştı büyük ihtimal biz instagramdan konuşuyoruz.
    Daha sonra kırılmanı istemem ama ben böyle düşünmemiştim dedi bende sorun değil merak ettiğim senin ne düşündüğündü seni sıkmamak istedim ve ne düşündüğüne göre bi yol almak istedim dedim.
    Kız da bana düşünceli davrandığın için teşekkür ederim dedi bende önemli değil iyi akşamlar diyip konuyu kapattım.
    daha sonra tüm selam ve sabahı kestim bakmayı kestim o yok gibi davranıyodum ama arkadaşlarının bakışlarını çok yakalıyorum ve bu artık sıkmaya başladı kız bakmıyor tabiki o da bende birbirimizi görmezden geliyoruz.
    Coronadan dolayı şehrime geri döndüm ve bu olay böyle bitmiş oldu bu 3 haftayı aklımdan çıkartmak için kullanıcam.
    Size yazmak istedim vermek istediğiniz akıllar veya yanlış yaptığımı düşündüğünüz şeyler varsa yazabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDC431140 -- 2 Nisan 2020; 20:13:49 >
  • 'Bir kızla konuşuyoruz' dan sonra okumadım

• ben 1 saat evvel 2 senedir konustugum kiza geri alinmayacak kelimeler ettim ama hak etti
    kimsenin sacma sapan psikolojik derecede triplerini cekmek zorunda degiliz

• quote:

Orijinalden alıntı: AjanPoğaça

'Bir kızla konuşuyoruz' dan sonra okumadım
    Kapasitenizin yettiği kadarını okumuşsunuz.

• AjanPoğaça kullanıcısına yanıt
    Okumadıysan çık geç kardeşim ben bunu buraya yazarken herkes cevap versin diye yazmıyorum ilgilendiğin bişey değilse bak geç niye zaman harcayıp yorum yazıyorsun.

• Peki sen niye cevap vermek için bu kadar zaman harcıyorsun sincap?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dominos da mudurden dayak yedim
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Akıl verecek bir adam yokmu bundan sonra izlemem gereken yol tamamen kızı salmak mı yoksa kovalamakmı olmalı ne dersiniz

• tam 1 beta
  • Bosver en iyisini yapmissin. Yenilere odaklan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt
    Ret yemiş ve üstüne gitmemiş. Bu herif gayet akıllı, saygılı bir insanmış anladığım kadarıyla. Betalıkla alakası yok yani kız yok demiş bu da tamam demiş ağlamamış ona bağlı olduğunu anlamamış. Her şeye beta demekten vazgeçin önce bi gidin tanımlarına bakın. Knk aynı şeyi söyleyecem de bu kız klasik türk kezbanı. Bunlara bağlanmamak, iplememek gerekiyor. Tek çözüm bu. İnan senin ilginde, hareketlerinde sorun yoktur.

Şu anda bi kıza yürüyorum işte aynı okuldayız instadan kahve içme teklifi ettim kabul etti 3 gün buluştuk eğlendik. Ayreten kzın da sevgilisi olmamış buna yürüyün 2. Kişiymişm neyse kıza arada fazla ilgi veriyorum sanırım kız fazla hızlısın falan diyor. İlgi vermeyince de ilgisissin falan yani bunlar ne inan ne yaptığını bilmiyorlar. Kız da ilgili ama bilemedim sonumuz sizinki gibi olacak diye tahmin ediyorum.

Çözümü buldum hocam ben de;kimseyi, o gittiği zaman kafayı yiyecek kadar sevmemeye karar verdim. Aşık olduğun zamn eksikliklerini görmüyorsun ama ben eksikliklerini büyütmeye çalışıyorum elimde koz oluyor gittiği zamn kendini kolay kandırıyorum.

Haa bi de çözüm olarak birden fazla kızla flört edebilir belki sevgili de olabilirsin. İnan bu aptal kızlar bunu hakediyor. Çok kıza yürü gitsin ben eskiden böyle değildim ama tecrübe + bu kızların ne istediğini bilmemesi avucunda hep birilerini tutması benim ahlaksız olmamı sağladı.

Çok yazdım eyyorlanmam bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimyongun -- 16 Mart 2020; 10:8:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kimyongun

Ret yemiş ve üstüne gitmemiş. Bu herif gayet akıllı, saygılı bir insanmış anladığım kadarıyla. Betalıkla alakası yok yani kız yok demiş bu da tamam demiş ağlamamış ona bağlı olduğunu anlamamış. Her şeye beta demekten vazgeçin önce bi gidin tanımlarına bakın. Knk aynı şeyi söyleyecem de bu kız klasik türk kezbanı. Bunlara bağlanmamak, iplememek gerekiyor. Tek çözüm bu. İnan senin ilginde, hareketlerinde sorun yoktur.

Şu anda bi kıza yürüyorum işte aynı okuldayız instadan kahve içme teklifi ettim kabul etti 3 gün buluştuk eğlendik. Ayreten kzın da sevgilisi olmamış buna yürüyün 2. Kişiymişm neyse kıza arada fazla ilgi veriyorum sanırım kız fazla hızlısın falan diyor. İlgi vermeyince de ilgisissin falan yani bunlar ne inan ne yaptığını bilmiyorlar. Kız da ilgili ama bilemedim sonumuz sizinki gibi olacak diye tahmin ediyorum.

Çözümü buldum hocam ben de;kimseyi, o gittiği zaman kafayı yiyecek kadar sevmemeye karar verdim. Aşık olduğun zamn eksikliklerini görmüyorsun ama ben eksikliklerini büyütmeye çalışıyorum elimde koz oluyor gittiği zamn kendini kolay kandırıyorum.

Haa bi de çözüm olarak birden fazla kızla flört edebilir belki sevgili de olabilirsin. İnan bu aptal kızlar bunu hakediyor. Çok kıza yürü gitsin ben eskiden böyle değildim ama tecrübe + bu kızların ne istediğini bilmemesi avucunda hep birilerini tutması benim ahlaksız olmamı sağladı.

Çok yazdım eyyorlanmam bu kadar
    bu devirde 10-15 kızla flört etmezsek sürekli kızlar seni üzer bu net ve tecrübeyle sabittir

bende bi kızla sevgili oldum geçen gün 2-3 gün sürekli görüştük eğlendik ardından yurduna gidince tek kelime cevaplar soğuk hareketler sevgiliyiz kızla güzel tek kelime bile etmiyor

buluşalım diyorum işim var sürekli buluşamam senle felan yaptı yani hepsi böyle güvenilir kız arıyorum ama yok

• Verecek akıl felan yok yoluna bak işte başka kızlara bak artık kız senden hoşlanmamış sana da söylemiş zaten next diyip geçiceksin.

• dizzydizzydizz kullanıcısına yanıt
    Kızla ayrılırken yanlış cümleler kurmuşsun. Suçu onda bulman psikolojik olarak kötü hissetmesini sağlamak lazım diye düşünüyorum.

Benim kıymetli zamanımı ne diye çaldı o zaman tanırken, buluşmda güzek tepkiler veren kıza şimdi ne oldu? Ne istediğini bilmiyorsun Beyza daha 4 yaşunda gibisin vs... Gerçi sana kızmıyorum ki kendime kızıyorum senin gibi birini seçtiğim, değer verdiğim için kendimden özür diliyorum.

Haa ayrıca kendine iyi bak. Hemcinslerime çocuksu davranma, büyü biraz.

• Kaçan kovalanır , üzerine gidersen emin ol daha da kendini ağırdan satacak , olacağı varsa da olmayacak . Ben kendi ilişkilerinde hep bunu gördüm , tecrübe ettim . Ne zaman bir kızı insan yerine koymadım , ilgilenmedim hemen kendisi hiç bir şey olmamış gibi döndü .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dizzydizzydizz

Akıl verecek bir adam yokmu bundan sonra izlemem gereken yol tamamen kızı salmak mı yoksa kovalamakmı olmalı ne dersiniz
    Sal tabi ki, ne kovalaması.

• onu geç sıradakine bak o da sana bir tecrübe olmuş olsun. hadi sana güveniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akzidenz -- 16 Mart 2020; 11:6:6 >
  • Bugun red yiyen yarin????

• Kanka en mantıklı olanı yapmışsın bende açıldım red ydeim selamı sabahı kesti sonra kendi geldi olalım diye olcağı varsa olur görmezden gelmek çok iyi bir taktik karşı taraf acı çeker başka kızlarla takıl gül eğlen onun önünde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.