Binamda altyapı olmadığı için redbox başvurusu için bir bayiye gittim. Bayide bana redbox veremeyeceklerini binada redbox altyapısı gözükmediği söylendi. Superbox gibi her eve veremiyoruz sistemde adres redbox kullanımına uygun diye gözükmeli dendi. Bunun doğruluk payı nedir ve neden böyle saçma bir şey yapıyorlar? Bu arada binada 4.5G full çekiyor ve 30Mbps civarı hız alınıyor, Vodafone standartlarına göre konumdaki hız baya iyi yani. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Redbox için altyapı mı lazım?
-
-
Sistemde mobil kullanıcı yoğunluğu görülmüştür. Bu yüzden size vermemeleri normal, aynı şekilde Türkcell Süperbox içinde.
Kısaca vermiyorlarsa zorlamayın. Süperbox, Redbox alınacak bir hizmet değil zaten, internetsiz kalın gerekirse ama bulaşmayın
Komşudan internet alın, komşunun modeminden kablo çekin, kabloyu TP-Link` in TL-WA850RE cihazıyla da buluşturun, TP-Link cihaz menzil arttırıcı-modem görevi görmektedir.
Altyapım olmadığı için ben öyle yapmıştım, komşunun 16 mbps limitsiz ZyXEL modeminden kendi TP-Link cihazıma sokaktaki elektrik kablolarına dolaya dolaya bir kablo çektim, 4-5 apartman ilerideki ev internetini evime sorunsuz çektim, her ay 20 TL ödüyordum, ah o altyapısız günler....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FieldTeam -- 5 Kasım 2022; 23:23:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teknosacell teknobox al ikisindende ucuz ve kaliteli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bölge kırsal yani yoğunluk olacak bir durum yok. Vodafone bir hatla deneme yapıp 30-40Mbps civarı alabildim, Vodafone için bu hız mükemmel diye düşünüyorum şehir içlerinde hız 1-2Mbps civarına çakılıyor 😀
Dediğiniz yöntemi düşündüm ama bölgede hiç altyapı yok. Büyük ihtimalle internet çok lazım olursa taahhütsüz magnet alıp altyapı bekleyeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+1
Vodafone da 40mbps almak her yiğidin harcı değildir.Baya iyi.
-
redbox için altyapı şartı yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kablolu şartı yok
Adres ve ona bağlı 4.5g performans şartı var
Normalde öyle olması lazım da gittiğim Vodafone şubeleri redbox altyapısı gözükmesi gerek diyip işlem yapmıyor, kendim de internet başvurusu yapmayı denedim ama başvuruda adresi girdiğim an adreste altyapı yok hizmet alamazsınız başka adres girin diyor devam edemiyorum. Saçma cidden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E7723167B -- 14 Kasım 2022; 21:36:55 >
Bugün internet üzerinden tekrar başvurmaya çalıştım. Geçen ay altyapınız yok diyen sistem şuan Redbox tarifelerini listeledi, ön başvuru yaptım ama Türk Telekom’u da baya daraldık şuan 6 aya fiber yapacağız o bölgeye projemiz var diyor. Türk Telekom’a güvenip almasam mı acaba malum bunun 24 ay taahhüdü var 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X