Şimdi Ara

Redbull kalp krizi yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acilde bir doktor 2 redbull içip kalp krizi geçiren bir genç olduğunu söyledi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull

• Finallere girerken arkadasımın buna yakın olay geçtiydi başından.Final sınavlarında genellikle uyumadan direk sınava girerdik, arkadas uykusuz 2 nescafe,biraz daha üstüne sade kahve,2 kutu redbulla mix yaptı.Sınav saati geldi,arkadas şeker almıs gibi yerinde duramıyordu,sınav terk etti.Hastaneye gittiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Mart 2019; 11:27:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alkolle alınması ne gibi bir tepkiye yol açar acaba geçen alacaktık vazgeçtik.

• steganography kullanıcısına yanıt
    Yüksek kalp çarpıntısı ve mide de tuhaf bi his.
    Karıştırmayın alkolle iğrenç bi tada sahip zaten.

• Redbull de cok cafein var avrupada dr ler uyariyir. Burada cafeinsiz enerji icecekleri veya az kafeinli var ornek nalu markali icecek. Redbull icmeyin . Kafein alerjiniz varsa direk olduruyor. Cay kahve icerek cafein aleejisi ortaya cikmaz . Asiri kafein yuklendigi eaman ortaya cikiyor malesf

• quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Yüksek kalp çarpıntısı ve mide de tuhaf bi his.
    Karıştırmayın alkolle iğrenç bi tada sahip zaten.
    hocam sen dikmen orege de takılıyor muydun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • steganography kullanıcısına yanıt
    Arkasında karıştırmayın yazıyor ama nedense redbull+vodka cok icilen bisey.
    Bende turk kahvesi hafif tasikardi yapiyor.
    Bi bardak vodka+redbull içmiştim bir şey olmamıştı.
    Bi kere sinavdan once dikkatim acilsin diye icmistim o zamanda anksiyete ve ates basması olmustu sinavda

• reklamlarında zaten kanatlandırır diyorlar boşa değil demek

Redbull kalp krizi yapıyor
  • benim arkadaşta çok tüketiyordu. kalp çarpıntısı şikayetiyle gitti doktor redbull u bıraktırdı.
    bende bi ara çakıyodum şöyle buz gibi redbulu günde 1-2 tane bende de hafiften başladı bende bıraktım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.