Şimdi Ara

kalp kriziyle ölen kişi haplardan ölmüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
12.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • koşarken kalp krizi sonucu ölen kişi haplardan ölmüş
    http://www.milliyet.com.tr/caglar-in-olum-nedeni-kas-yapan-gundem-1906346/
    okuyabilirsinz sizce l carnıtıne mi öldürdü nedir bunu nedeni

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kalp Krizine Neden Olabilecek Tehlikeli Takviyeler

L-karnitin ve klenbuterol gibi bazı takviyelerin kalp krizi riskini artırabileceğine dair endişeler bulunmaktadır.

L-Karnitin

L-karnitin, vücudun enerji üretmesine yardımcı olan bir amino asittir. Ancak araştırmalar, yüksek dozların kalp krizi riskini artırabileceğini öne sürmektedir. Bir çalışmada, L-karnitin takviyesi alan kişilerin kalp krizi geçirme olasılığı %50 daha yüksekti.

Klenbuterol

Klenbuterol, hayvanlarda solunum güçlüğünü tedavi etmek için kullanılan bir ilaçtır. Ancak vücut geliştiriciler tarafından yağ yakıcı olarak kullanılmaktadır. Klenbuterol, kalp atış hızını ve kan basıncını artırarak kalp krizi riskini artırabilir.

Kendini Koruma Önerileri

• Herhangi bir takviye almadan önce doktoruna danışman.
    • L-karnitin ve klenbuterol gibi kalp krizi riskini artırabilecek takviyelerden kaçın.
    • Sağlıklı bir diyet ve düzenli egzersizle kalp sağlığını korumak için proaktif adımlar atın.

Önemli Not: Bu metin yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve tıbbi tavsiye niteliği taşımaz. Kalp hastalığı veya takviye kullanımıyla ilgili endişelerin varsa, derhal bir tıp uzmanına danışman.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Savas Cebeciyoutube
    Spor Yaparken Kalp Krizi Gecirmek
    http://www.youtube.com/watch?v=aWdAJ_A_gFE
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyyyy13

koşarken kalp krizi sonucu ölen kişi haplardan ölmüş

Böyle bir haber yapılıyor ve herkes supplementleri doping olarak zannediyo.Doping dediğimiz maddeler hormonlarla oynar,kalbi ve iç organları büyütür,saçlarınız dökülür ,tedavi edilmezse kürden sonra (hepsi değil)testisleriniz küçülebilir,kısırlık olayı çıkar.Bunlar en bilindikleridir.Peki supplementlerde ?Ne zararı var biri yazabilir mi bende öğreniyim.Bu adam 4 ay içinde kaslı bi adam olmak istemiş düğüne kadar rahmetli.Emin ol ki bu adam l-carnitin ,amino,protein tozu gibi şeylerden ölmedi.Gidip rahmetliye 2-3 yıllık sporcuların girmeye çekindiği bi kür yapmıştır hocalar benim tahminim.Ancak şu da bilinmeli adamın kalp sorunu varmıydı ? Ek olarak yeni birine ayağına kum torbası bağlayıp koşturulması tartışırıl.Hocalarında nasıl bir kafada olduğuna belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IOzguur -- 3 Temmuz 2014; 11:25:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IOzguur

quote:

Orijinalden alıntı: mustyyyy13

koşarken kalp krizi sonucu ölen kişi haplardan ölmüş

Böyle bir haber yapılıyor ve herkes supplementleri doping olarak zannediyo.Doping dediğimiz maddeler hormonlarla oynar,kalbi ve iç organları büyütür,saçlarınız dökülür ,tedavi edilmezse kürden sonra (hepsi değil)testisleriniz küçülebilir,kısırlık olayı çıkar.Bunlar en bilindikleridir.Peki supplementlerde ?Ne zararı var biri yazabilir mi bende öğreniyim.Bu adam 4 ay içinde kaslı bi adam olmak istemiş düğüne kadar rahmetli.Emin ol ki bu adam l-carnitin ,amino,protein tozu gibi şeylerden ölmedi.Gidip rahmetliye 2-3 yıllık sporcuların girmeye çekindiği bi kür yapmıştır hocalar benim tahminim.Ancak şu da bilinmeli adamın kalp sorunu varmıydı ? Ek olarak yeni birine ayağına kum torbası bağlayıp koşturulması tartışırıl.Hocalarında nasıl bir kafada olduğuna belli
    www.lmgtfy.com/?q=clenbuterol+nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Sovereign -- 3 Temmuz 2014; 11:52:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Sovereign

www.lmgtfy.com/?q=clenbuterol+nedir

Alıntıları Göster
    kas yapan haplar öldürdü,kanında doping bulundu..haber yapmış olmak için haber yapan haber siteleri,yazsanıza kardeşim adam tam olarak ne kullanmış ölümüne hangi madde sebep olmuş tam olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iltrks -- 3 Temmuz 2014; 11:58:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iltrks

kas yapan haplar öldürdü,kanında doping bulundu..haber yapmış olmak için haber yapan haber siteleri,yazsanıza kardeşim adam tam olarak ne kullanmış ölümüne hangi madde sebep olmuş tam olarak.

Alıntıları Göster
    Bence clenbuterol veya dnp
  • mustyyyy13 M kullanıcısına yanıt
    adam ayağına ağırlık takıp koşuyotrdu ve toz vb ne kullanıyorsa yedikleirmi kas yapıcak demiş babasına.iblinçsizlik oldukça fazla.üzüldüma dam için ama bu kadarda olmaz ki ya.birde çakma steroid kullandığını söylemişti sanırım babası.geçmiş zman tam hatırlayamadım.hoş normalini dekullansa 2 günde baklava yapmıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

adam ayağına ağırlık takıp koşuyotrdu ve toz vb ne kullanıyorsa yedikleirmi kas yapıcak demiş babasına.iblinçsizlik oldukça fazla.üzüldüma dam için ama bu kadarda olmaz ki ya.birde çakma steroid kullandığını söylemişti sanırım babası.geçmiş zman tam hatırlayamadım.hoş normalini dekullansa 2 günde baklava yapmıcak
    Hoca cahil, kullanıcı cahil , medya cahil. Cahiller ülkesinde mantık aramayın arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

Hoca cahil, kullanıcı cahil , medya cahil. Cahiller ülkesinde mantık aramayın arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    aynen karnitin öldürdü. öyle ki aminoasit bile öldürebilir. protein tozunun bile öldürücü etkisi var. supplement kullananlar eninde sonunda ölmeye mahkum.

valar morghulis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtbrk58

bence creatine almıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: CONQUER.

quote:

bence creatine almıştır

Alıntıları Göster
    hap ismi neden verilmiyor şaşırtıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-005109EE3

hap ismi neden verilmiyor şaşırtıcı

Alıntıları Göster
    trenbolol almis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apti Şakrak

trenbolol almis

Alıntıları Göster
    türk medyası
    Jeff seide araba çarptı , kanında yogun miktarda streoid bulundu.Bu streoidler çok zararlı vs vs vs

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1B9CEBC50

türk medyası
    Jeff seide araba çarptı , kanında yogun miktarda streoid bulundu.Bu streoidler çok zararlı vs vs vs

Alıntıları Göster
    suplementten ölünseydi, ben çoktan ölmüştüm

• quote:

Orijinalden alıntı: live2lift

suplementten ölünseydi, ben çoktan ölmüştüm

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

quote:

bence creatine almıştır

kreatin kullandım öldürmüyor sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

quote:

bence creatine almıştır

abi kreatin steroid diyorlar. bobregi iflas ettiriyormus dogru mu ? bide penisin boyutunu artiriyormus ne diyorsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

bence creatine almıştır

abi kreatin steroid diyorlar. bobregi iflas ettiriyormus dogru mu ? bide penisin boyutunu artiriyormus ne diyorsun

benimkiler sağlam hacı

penis büyüklüğü de cihazda su tuttuğu için, bırakınca eski haline geliyor.

• Asıl kidrolize whey çok sıkıntılı imiş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bence creatine almıştır

benimkiler sağlam hacı

penis büyüklüğü de cihazda su tuttuğu için, bırakınca eski haline geliyor.

Kreatin alacaktim alip birakmam artik fazlasi iyidir kaç cm fark ediyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.