Dost ve düşmanlara duyurulur; Cografyamızı "yarı-açık" ceza-evine çevirerek, adeta bir korku imparatorlugu yaratan zengin sınıflar ve onların 'suanki' sozcusu AKP hukumetine ve onun adeta "kolluk kuvvetine" donüsen üniformali "yesil" fa$izmine karsi 48 Saat icinde bir eylem gerceklestiriecegiz! Gerek iletisim ve bilisim platformlarinda gerekse günlük hayatimizda cevremizi saran iktidar yalakasi ihbarci fasistlere de onlara guç veren -sirt sivazlayicisi- imamin ordusu'nada anladigi dilden "orantili" bir cevap verecegiz! "Informasyon afise etme" yani kamuoyundan gizli bir takim bilgileri aciklama seklinde gelisecek olan bu eylememizin detaylarini ilk 24 saate, tamamini ise onumuzdeki 48 saate açiklayacagiz! Gerekli gorüldügü taktirede bu eylemimiz bir kaç "esasli" deface (hacking) olayiylada desteklenecektir..
Zalimlerin korkusuyzuz, mutluyuz! Biz zengin sinif için bir felaketiz! 1997'den bu yana RedHack Halk için Hack!
Hackleyince noluyo? Bunlar boş işler esas devrimci sokakta olur
eskiden denizcilere sinir bozucu bir eğitim yaptırırlardı. halatla karaya bağlı kayıkta kürek çektirirlerdi. NE kadar güçlü kürek çekersen çek. kayık haliyle bir yere gitmezdi.
özetle; boşa kürek çekiyorsunuz....
Bir redhack eksikti
Bugün 26'sı oldu.Hala dişe dokanır bir belge sunumadılar.
quote:
Orijinalden alıntı: TNTB
Bugün 26'sı oldu.Hala dişe dokanır bir belge sunumadılar.
4-5 belge var, başka birşey yok şimdilik. Benim anlamadığım, güvenlikle ilgili ihbar ve yazışmaları yayınlayarak ellerine ne geçecek?
Malum site (biraz geç de olsa) Türk makamları tarafından erişime kapatıldı.
Fakat yurtdışı sitelerden takip ettiğim kadarıyla (haberin yalancısıyım) emniyetin özrü kabahatinden büyükmüş. Emniyetin ifadesine göre Redhack'in yaptığı iş için marifet gerekmiyormuş, çünkü gizli bilgiler zaten 123456 gibi basit şifrelerle korunuyormuş. Ve Redhack'in ifadelerine göre emniyetin kullandığı yazılımların çoğu korsanmış. Bunu, sisteme girdiklerinde farketmişler. Gizli bilgi transferleri için kullandıkları FTP (File Transfer Protocol) dahi korsanmış. Doğru mu, yalan mı, bilmiyorum. Bir Alman sitesinden (kısmen) çevirdiğim "bilgiler" bunlar. Almanca bilenler için tam metni:
listeye baktım da alfanümerik ve büyük küçük harf kullanılsa bile 8 karakterlik şifreler rahatlıkla kırılıyor. sayılar ve büyük-küçük harfler yanında *-/@ gibi özel karakterleri de eklemek lazım ve dizilim mantıksal bir yapıda olmamalı. ayrıca çok önemli bir şifreyse en az 12 karakterlik bir şifre oluşturmalı. bu şekildeki bir şifreyi kırmak çok uğraştırır. imkansız değil tabi en fazla uğraştırır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme