Şimdi Ara

Redli Limitsiz Hız Testlerimizi Paylaşalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
2.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone hat kullandığım zaman telefonum çok ısınıyor şarjı çabuk bitiyordu bu sorun hâlen devam ediyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • preschool41 P kullanıcısına yanıt
    Hat ile telefonun ısınması ,şarj yemesi ne alaka hiç öyle bir durumla karşılaşmadım
  • Ecylnc kullanıcısına yanıt
    Baya iyiymiş ,bugünlerde ciddi bir düzelme var gibi 🙏
    Devam ediyor, hala düzeltmediler...

Sürekli Kullanmadığım için ısınmaya denk gelmedim de şarjın bitmesi devam ediyor durduğu yerde içiyor resmen Redli Limitsiz Hız Testlerimizi Paylaşalım 

• Turkcellden geçtim gayet memnunum ben boşuna bunca sene kalmışım diyorum

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi verme şuan telefonda iki tane Vodafone hat takılı 2 Side aktif ,Turkcell hattım da var vodafoneleri çıkartıp Turkcell takınca şarjım 2 kat fazla gitmiyor ,hiçbir farkyok ,cikarmissiniz bir şarji sömürüyor muhabbeti boş muhabbetten öteye geçmiyor.
    Şarjı yeme gibi bir durum varmı sende söyle şu şarj muhabbetini sallayanlara
  • İşim gereği tüm gün telefon elimde olduğu için bu konuda kendime hemen hemen net bilgi edindim.

Diğer operatörlere göre Vodafone'da şarjım 1 saat erken bitiyor.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Kanka bende sürekli test ediyorum ,hiçbir farkyok ,hatta bunu dışarda birine söylediğinde sana gülüyor ,bir ara muhabbetini yaptım biyerde yemin ederim güldüler ,Vodafone de şarj daha çok gidiyormuş diye Bir tek superbox hattı telefonda şarjı emiyordu 2 kat fazla şarj gidiyordu ,vodafonede böyle birşey yok ,kaç tane telefon değiştirdim hicbirfark görmüyorum
  • Valla hiçbir turkcellde sürekli şebeke değişiyodu bunda değişmiyor şarjım iyi sıkıntı yok yani azalma gibi bişey yok

Bu Vodafone şarjı götürüyor ,telefonu ısındırıyor diyenler ,android in ilk çıkan telefonunu kullanıyorlar herhalde ,nerden vuracaklarını şaşırmışlar artık sallıyorlar boyuna
  • bulunduğu bölgede vodafone çekmiyorsa ondan çok harcıyordur bende sinyal iyi gerçi bende passat var bi çok insan superb daha iyi diyor bence değil kişiden kişiye değişiyor 😀

• Burada vodafone için neler yazılmadı ki.. Şarjı bitiriyor,batarya şişiriyor,telefonu patlasa vodafonedan bilecek paranoyak insanlarla dolu forum
    Vodafone şarj çok yiyor diyolardı turkcell geçtim keza test etme imkanım oldu hiçbir şarjda fark olmadı keza bende şarj çabuk tükeniyor hikayesine inananlardandım ama gözümle gördüğümde bunun destansı bir hikayeden ibaret olduğunu farkettim.

• nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Şarjla alakalı bir sorun olsa , turktelekom ve Turkcell tarifelerini şu şekilde satardı 1000 dk 1000 SMS 10 GB internet ve +4 Saat şarj shdhdhdhdh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

Bu Vodafone şarjı götürüyor ,telefonu ısındırıyor diyenler ,android in ilk çıkan telefonunu kullanıyorlar herhalde ,nerden vuracaklarını şaşırmışlar artık sallıyorlar boyuna

3g'nin ilk zamanlarında öyleydi bunu çoğu kez yaşamıştım, ama şimdi öyleydi değil

• nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Bu kadar insan şikayet ediyorsa, bu insanlar ruh hastası o zaman, bu forumda sadece sayfalarca şikayet var bu konuda...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.