Şimdi Ara

redline kullanıpta memnun kalan vrmı acaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • redline 14500 uydu alıcı kullanıpta ben memnunum diyecek kişler arnıyor?ama satan değil kullanıcı olacak....
    sorun çıkardıkça kafam bozuluyor duvara atıp kıracam.şu satıcıların sorun yok demesi varya onlara burdan

• memnun deilsen benm cihazla takas yapalım.
    kaon dsc500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur67 -- 13 Nisan 2006; 21:33:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: feto123

redline 14500 uydu alıcı kullanıpta ben memnunum diyecek kişler arnıyor?ama satan değil kullanıcı olacak....
    sorun çıkardıkça kafam bozuluyor duvara atıp kıracam.şu satıcıların sorun yok demesi varya onlara burdan

aradığın kişi benim ben şuana kadar sorun yaşamadım çok mutkuyum fakat güncelleme olayı beni sıkıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: MASTER_E

quote:

redline 14500 uydu alıcı kullanıpta ben memnunum diyecek kişler arnıyor?ama satan değil kullanıcı olacak....

aradığın kişi benim ben şuana kadar sorun yaşamadım çok mutkuyum fakat güncelleme olayı beni sıkıyor

peki bir şey soracam son güncelleme yapıldımı cihazına?

• bi ara benim ebem gullanıyodu

geçen yüzyılda

• quote:

Orjinalden alıntı: serdar2222000

bi ara benim ebem gullanıyodu

geçen yüzyılda

ebenin zamanındada varmıydı

• quote:

Orjinalden alıntı: ugur67

quote:

geçen yüzyılda

ebenin zamanındada varmıydı

muhahahaha

biraz esprisi gatsak fena mı olur gomtanım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat 500 kullanan varmı?
    6 yıl önce açıldı
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

geçen yüzyılda

o zaman eben gelsinde foruma onun bilgilerinden yararlanalım

• HOCAM SEN HALA TÜKETİCİ HAKLARINA ŞİKAYET ETMEDİNMİ O ESNAF BOZUNTULARINI
  • quote:

Orjinalden alıntı: konsey

HOCAM SEN HALA TÜKETİCİ HAKLARINA ŞİKAYET ETMEDİNMİ O ESNAF BOZUNTULARINI

Etmedim .Odunlar ne anlar tüketici hakkından onların yüzünü şeytan görsün .Hiç muhattap olamam artık.Bide cihaz genel olarak problemli kardeşim. Aynısını değiştirse de farketmiyorki .Zira cihaz genelde sorunlu kökünü kurutmak lazım bunun..
    bir tane esnaf vatndaşımız hani yazarkasa kırdıydı ya .mecliste mi ne.ben de gdip o redline nerden çıkıyorsa orda kırıcam bu ciazı.

• Walla bi tanıdığımın Redline'ı vardı, değişmiştik bizim cihazla bir haftalığına fena değildi, modelini hatırlamıyorum

En azından bizimkisinden ii olduu kesin
  • redline 14500 iyi cihaz diye biliom.2010 yılına kadar fulxleri acıyoo.uydudan guncelleme vs guzel ozellikleri var.
    senin cihaza sen son yazılımı at duzelir belki
  • arkadaşlar şunu anladımki sorunlar ciaza yüklenen yazılımlardan kaynaklanıyor tamamını silince sorun kalmadı .Yani hazırlanan yazılımlar faydadan çok zarar getirmiş ciaza.
  • quote:

quote:

quote:

cihazı aldığımdan beri hiç bişey yaptırmadım ama şu an çözmediği kanallar var

• quote:

quote:

quote:

quote:

cihazı aldığımdan beri hiç bişey yaptırmadım ama şu an çözmediği kanallar var

evet çözülüyor denen paketler ne hikmetse açılmıor güncellemede yapıor halbuki.

• quote:

quote:

geçen yüzyılda

o zaman eben gelsinde foruma onun bilgilerinden yararlanalım

ebemle görüştüm, o kendisinin gelemiyeceğini söyledi

seni mezara bekliyo

hahaha yazarken bile yarıldım gülmekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar2222000 -- 23 Nisan 2006; 17:57:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.