Şimdi Ara

redline mi ? digibox mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar yeni 1 receiver almayı düşünüyorum redline yada digibox arasında karar veremedim hangisini tavsiye edersiniz izmirde redline ı kim nerde satıyor fiyatını bilen varmı ? redline web sitesinde bayilikleri sadece karadeniz bölgesinde gözüküyor yardımlarınız için teşşekkür ederim

• redline yi tavsiye etmem.
  • Kesinlikle redline alma... ben aldım (Redline 18500) aldığıma bin pişmanım. O yazdıkları özelliklerde yalandan ibaret. Tam 6. kez serviste ve sürekli sorun cıkarıyor.
  • boşuna fazladan para verme yumatu iq plus hem küçücük hem fiyatı 50 lira süper cihaz
  • redline 104x modelini inceledim ön panelinde kanalın ismini yazan cihaz versiyonuydu.. hız normal,görüntüde idare eder o kadar yüksek kalitesi yok.. ama normal sıradan bir cihaz fakat uydudan güncelleme devam ediyormu onu bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

boşuna fazladan para verme yumatu iq plus hem küçücük hem fiyatı 50 lira süper cihaz

nerde 50 ytl link yada adres verirsen bende bi tane almayı düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cessie
    slm arkadaşlar yeni 1 receiver almayı düşünüyorum redline yada digibox arasında karar veremedim hangisini tavsiye edersiniz izmirde redline ı kim nerde satıyor fiyatını bilen varmı ? redline web sitesinde bayilikleri sadece karadeniz bölgesinde gözüküyor yardımlarınız için teşşekkür ederim

DigiBox-Taplin-ProZeg türü bir cihazı, uydudan güncelleme için alacaksınız sanırım.
    Gerçekten şu sıralar çok iyi çalışıyor. Bir ara RedLine'lar böyleydi.
    Ama bu sistemi destekleyen data Tp'sini garantisi varmı.?
    Belli değil, bunuda dikkate almanı öneririm. Üç gün sonra Tp gitti İş bitti olmasın.
    Tercih sizin.
  • quote:

boşuna fazladan para verme yumatu iq plus hem küçücük hem fiyatı 50 lira süper cihaz

arkadasım bunu yazdıgın 2. baslık, ilkinde de yazmıstım, yumatu iq plus nerde 50 ytl?? allah askına alabilmemin mumkun oldugu biryer soyle, 50 ytl den 2 tane alıcam yav. en ucuz gordugum benim 80 ytl, fellik fellik arıyorum lutfen soyle bu 50 ytl'ye satan yeri!
  • quote:

Orjinalden alıntı: bce

quote:

arkadasım bunu yazdıgın 2. baslık, ilkinde de yazmıstım, yumatu iq plus nerde 50 ytl?? allah askına alabilmemin mumkun oldugu biryer soyle, 50 ytl den 2 tane alıcam yav. en ucuz gordugum benim 80 ytl, fellik fellik arıyorum lutfen soyle bu 50 ytl'ye satan yeri!

sugarboy sallio biraz dediin gibi 70-80 ytlden daha düşük fiyat bulmak zor (sıfır olarak tabiki)

• 80 tlik cihaz ancak sıradan cihaz olur öyle şifre çözsün,uydudan güncelleymiş.. öyle türden olmaz ancak normal tv seyredilebilir olur.. yumatular bile 90 nın üzerinde.. o yüzden 80-50 liralık cihaz yoktur piyasada kolay kolay varsada ben bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.