Şimdi Ara

Redline TS 150 HD Plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Dün itibariyle bu cihazdan aldım. HD ready televizyonuma bağladım. HD ler dahil olmak üzere tüm şifresiz kanalları sorunsuz izliyorum fakat bir sorun var. Kanallarda geçen altyazılar takıarak ve birazda yavaş geçiyor. Görüntü kalitesi ise durağan yayınlarda sorunsuz , hareketli yayınlarda mesela futbol basketbol vs. rahatsız edici. Bariz bir takılma olmuyor donmada yok ama hafifte olsa kasma var hd sd farketmeksizin. Ama bu durum özellikle maçlarda sırıtıyor. Kendimi düşük donanımlı bir pc de fifa 2015 oynar gibi hissediyorum.

Forumda bu cihazı kullanan var mı ? Böyle bir problem yaşamamın ana sebebi hd ready tv mi yoksa cihaz mı ?

Tamam cihazın kalitesi de düşük (100 tl altı) ama maçlarda kasma yapacağını tahmin etmemiştim.

Bu konuda tecrübeli arkadaşların yorumlarını ve tavsiyelerini bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu cihazın bende ts 1000 olanı var dedğin sorunlar vardı yazılımla düzeldi sanırım kronik soru yeni yazılım varsa sitesinden bak yükle düzelir
  • sgul2002 S kullanıcısına yanıt
    Redline uydu alıcılarında kullanabileceğimiz usb wifi adaptör öneriniz varmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talat78

Redline uydu alıcılarında kullanabileceğimiz usb wifi adaptör öneriniz varmıdır.

bendeki adaptörsüz kendinden wi fi li onlineuydudestek açıklayıcı bilgiler var.
  • Bende bugün aldım ve denedim. İlk açılfığında fark ettim.. titreme var...akıcı görüntüler titreyerek görünüyor ve rahatsız ediyor...ayarlardan 1080p yaptım ama düzelmiş gibi geldi ama var yine az da olsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir de uzun saçlı kızların saçı sallandığında saç telleri çözünürlükten eser kalmıyor geç bi an netlikten çıkıyor saçlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.