Evet başlıkdan da anlaşılacağı gibi merak ettim şey şu redline ts 3000 hd ile redline ts 300 hd arasındaki fark nedir ben özelliklerine baktım hep aynı ama redline sitesinde fiyatları farklı ikisini ayıran özellik nedir ?
cevap vercek birisi yokmu ?
İki modelin ayırıcı farkını bende çözemedim.
Satış ilanları doğru ise, her iki cihazda da 667 Mhz. işlemci varmış. Tabi her iki cihazda da aynı model işlemci var mı ? İyice araştırmak lazım.
667 Mhz. olunca, SunPlus 1512 model işlemci olmalı... Ama o işlemcinin gerçek hızı, 450 - 500 Mhz arasıdır.
İşlemci konusuna değinmemin nedeni, cihazlar arasındaki ayırıcı farklar işlemci üzerinden olur.
Net'ten edinebildiğim bilgiler çerçevesinde, ancak bu kadar açıklama getirebiliyorum.
Kolay gelsin.
cevap için çok teşekkür ederim
Sorularıma cevap verenlere şimdiden teşekkür ediyorum, Redline TS 300 HD piyasada pek bulunmuyor neden? Sorunlu olduğu için artık üretilmiyormu yoksa çok tutulduğundan mı? Bu cihazlar hangi ülkenin malı bilen varmı? Googleden arattım Türkiye ve Fransa cveaplarını buldum. Redline TS 3000 HD made in Türkiye yazıyor bu cihazı tavsiye edermisiniz yoksa TS 300 Hd mi alınır? İptv yayınları için önerebileceğiniz sorunsuz bir cihaz varmı?