Şimdi Ara

Redmi 4 Pro 9008 portu(EDL) Açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bende xioami redmi 4 prime (3/32) modeli var. Ben bu telefona Mi5 romu attım ve telefon şu an açılmıyor. Niye mi5 romu attın diye soracak olursanız, telefon sistem seslerini çalarken mesela zil sesleri kısmına girip zil sesleri seçmek için örnek çalışlarını dinlediğimde veya whatsapp ta mesajlaşırken sohbet açıkken mesaj geldiğinde çıkan ses bile cızırtılı geliyordu. Bende romdan kaynaklı olduğunu düşündüm ve böyle bir halt yedim. Şimdi bilgisayara bağladığımda 900e portu görüyor. Rom yüklemem için gerekli olan 9008 portunu bi türlü açamadım. Edl kablosunu denedim, 900e portunu bilgisayardan sürücü güncelle deyip 9008 portu olarak tanıttım ama sonuç hüsran

Bana yardım edebilecek birileri var mı?

• Hocam öncelikle bootloader açıktır heralde. Fastboot moda girmiyor mu cihaz? Giriyorsa mi flash ile redmi 4 prime romu kurun dicem.
  • Kardeşim sağol ama hiç tık yok telefonda. Açma tuşuna basıyorum hiç görüntü yok. Tuğla yani anlayacağın.
  • Test point moduna almak gerekiyormuş. İçini açıp anakart üzerinden kısa devre yaptırmak gerekiyor ama şu anda neresi kısa devre yaptırılacak belli değil bilen varsa yazabilir.
  • EDL değilde şunu buldum belki işine yarar

http://en.miui.com/thread-408889-1-1.html
  • Telefonu sökmeye gerek yok edl kablosu lazım. Boş bir usb kablo varsa kendinizde yapabilirsiniz. Data+ ile ground arasına switch eklemek yetiyor.

http://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-snapdragon-telefonlar-icin-9008-unbrick-kablosu-yapimi.6224/
  • Arkadaşlar birincisi telefonda hiç hareket yok. Power tuşuna bastığımda açılmıyor, uzun bile bassam açılmıyor. İkincisi videodaki kablonun alasını yaptım yine olmadı. Önerileriniz için teşekkür ederim ve devamını dilerim. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haruncos H kullanıcısına yanıt
    Son kısmı kaçırdım sanırım. Telefonda hiç hareket olmayabilir normal bende redmi note 3 pro kullanıyorum fastboota giremiyordum. Hiçbir şekilde tepki yoktu. W7 64 bit ve w10 var ikisinden birinde 900e yi 9008 yaptım ama hangisi hatırlamıyorum. Birinde oluyorken diğerinde ise yaramıyordu. Farklı işletim sistemi denebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 1 Ocak 2017; 23:4:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki işletim sistemininde de denedim ama yine deneyeceğim.

• deep flash kablosu işinize yarıyacaktır.
    aktif edemediyseniz atladıgınız veya sürücülerinizde bir hata söz konusudur .
  • Deep flash kablosu redmi 4 lerde işe yaramıyor dediler

• quote:

Orijinalden alıntı: haruncos

Deep flash kablosu redmi 4 lerde işe yaramıyor dediler

memnun musunuz bende alacağım da. global rom gelir mi dersiniz?
  • Kardeşim ilk zamanlar çok seviyordum ama bu açılmaması canımı sıkıyor. Başta da yazdığım gibi, ses sorunu var. Bilmiyorum belki bana denk geldi ama ilk aldığım da aynıydı gönderdim yenisini istedim yenisi geldi hatta yenisini isterken iki tane istedim hepsinde de aynı ses sorunu var. İşin ilginç tarafı başka hiç bir yerde sesle alakalı bir şikayet duymadım. Birde bildirimlerde bazan sıkıntı yaşıyorum geliyo gelmiyo bişekil bi şey. Mesaj gönderiyorum mesela 1-2 dakika sonra gidiyo.
    Seni de soğutmak istemem ama benim gözümden düştü.
  • haruncos H kullanıcısına yanıt
    merhabalar ,nerden aldınız acaba? dilerseniz redmi 4 prime ana konusu yapalım burayı
  • Yazılımı orijinal global olmadığı için portlanmis romlar da illa hata oluyor daha iyi düzenlenmiş rom beklemekten başka çare yok
  • Eu rom yükleyin hocalarım. Şuan sadece Çin romu var ordada türkçe yok zaten
  • İlk izlenimlerimden bahsedeyim,telefon çok çık,malzeme kalitesi üst düzey,batarya 2-3-4gün kullanıma göre çıkarıyor,kamera tatminkar qualcomm uygulaması ile çok daha iyi sonuç verecektir,ekran çok iyi,bildirim sorunları var,mail, periscope mesajları gelmiyor yada geç geliyor,kulaklık ses kalitesi harika diyebilirim hatta en iyi xiaomi kulaklık sesi ile karşı karşıyayız,hoparlör ses kalitesi iyi ama düşük geldi bana,bence yazılımsal sorunlar halledilirse harika bir telefon,bu cihaza recovery kurmak için bootloader açmak mı gerekiyor denedim başarısız oldum, qualcomm işlemciden dolayı mutlaka global rom çıkacaktır,
    http://en.miui.com/download-320.html

biri stabil rom,diğeri nedir anlamadım?birda bana gelen telefonda tüm diller var ama güncelleme alan rom değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 3 Ocak 2017; 23:29:50 >

• Ah bi fastboot moduna geçse ne buldum yükleyeceğim. İngilizce olsa bile razıyım. Sorunum da bu zaten telefon hiç açılmıyor. ekrana görüntü bile gelmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.