Bildirim
Redmi 5 Plus (64gb) vs Redmi S2 vs Mi A1
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Xiaomi redmi 5plus seçerdim gibi, s2 kamera daha iyi ama ekran kötü olunca anlamı kalmıyor ve batarya 3000 mah, mi a1 iyi cihaz ama eskidi biraz tasarımını vede çok beğenmedim.Ayrıca aynı fiyatlara meizu m6 note ve j7 duoda var bunlarıda eklersek redmi 5 plus ve j7 duo ikisinden birini alırdım j7 duoda üst seviye işlemci çekirdekleri de var düşük frekans çalıştığından ısınma ve kasma yapmaz ve amoled ekran artısı var.
Tek eksi yanı plastik kasa ama tasarım çok iyi ve yeni, ayrıca pili değiştirilebiliyor. -
Teşekkür ederim hocam. Ben de yorumlara bakınca Xiaomi Redmi 5 Plus'a karar verdim. bakalım gelince görecez inş :)quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CBD9CC12F
Xiaomi redmi 5plus seçerdim gibi, s2 kamera daha iyi ama ekran kötü olunca anlamı kalmıyor ve batarya 3000 mah, mi a1 iyi cihaz ama eskidi biraz tasarımını vede çok beğenmedim.Ayrıca aynı fiyatlara meizu m6 note ve j7 duoda var bunlarıda eklersek redmi 5 plus ve j7 duo ikisinden birini alırdım j7 duoda üst seviye işlemci çekirdekleri de var düşük frekans çalıştığından ısınma ve kasma yapmaz ve amoled ekran artısı var.
Tek eksi yanı plastik kasa ama tasarım çok iyi ve yeni, ayrıca pili değiştirilebiliyor. -
Hayırlı olsun güzel cihaz yetinmeyi bilene çok uçuk oyunları yüksek ayarda oynatmaz o kadar görünüş olarakda güzel hangi renk sipariş verdiniz mavimi -
Teşekkür ederim hocam. Renk olarak altın rengini aldık malum kullanan kişi bayan oluncaquote:
Orijinalden alıntı: Guest-CBD9CC12F
Hayırlı olsun güzel cihaz yetinmeyi bilene çok uçuk oyunları yüksek ayarda oynatmaz o kadar görünüş olarakda güzel hangi renk sipariş verdiniz mavimi
Telefonu biraz kurcaladım ve çok hoşuma gitti. Arayüz hızlı ve kullanışlı ayrıca fiyatına göre gayet şık duruyor. S2'den beri samsung kullanan birisi olarak şimdiki s7 edge telefonumdan sonra xiaomi almayı düşünüyorum. Samsung'un son zamanlardaki yavaş güncelleme olayları iyice gına getirdi
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ipro smart 2.4s
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- play protect nedir
- telefon önerileri 2024
- telegramda video nasıl izlenir
- xiaomi whatsapp sorunu
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X