Şimdi Ara

Redmi Note 10s [ANA KONU] (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
57
Favori
107.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şöle bişey çıktı gitmiyor. Ne olduğu hakkında bilginiz var mı?

Redmi Note 10s [ANA KONU]
  • burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    Üstüne tıklayabiliyormusunuz eğer yaparsanız simgesi bildirim gösterme demeniz lazım. Bir uygulamanın bildirim çubuğundaki uzantısı olabilir en son yüklediklerinizi kontrol edin. Onların ayarlarında açma kapatma olabilir

Cihazı açıp kapatın.

Birde ayarlar uygulamadan bildirim çubuğunun uygulaması, ismi aklıma gelmedi ama onun verilerini temizlerseniz gitmesi lazım.

Farklı bir tema seçip tekrar bakın. Bazen temalar yüklenemeyip bu tip sorunlar yaşatabilir.

• arkadaşlar bu telefonda ısınm sorunu var galiba sıcak havada bişey oluyor. kamera 3sn içinde kapanacaktır diyip kasma yapıyor çözümü varmı ?

• dahool kullanıcısına yanıt

Seçilmiyor denedim onu. Tema falanda yok. Kapatıp açınca yine aynı oluyo.

Seçilmiyor denedim onu. Tema falanda yok. Kapatıp açınca yine aynı oluyo.

Bildirim çubuğunu uygulaması mı var?

Evet tüm uygulamalar için cihazda ne varsa hepsinin çalışması için sistem uygulamaları yönet içerisinde kendi uygulaması oluyor. Böyle sıkıntılar yaşarsanız android için diyorum sorun yapan uygulamanın verileri ve önbelleğini temizlemek en basit çözüm oluyor. Bir deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 2 Haziran 2024; 22:20:21 >
  • Alemdar11 A kullanıcısına yanıt
    Cihazınız tüm güncellemeleri yapın, arka planda açık tüm uygulamaları kapatın. Bu mevsimlerde ısınması normal ama size uyarı veriyorsa arka planda çalışan takılmış uygulamalar olabilir.

Güncelleme yapma, MIUI, Google play sistem ve play store uygulamaları güncelleme>
    Gereksiz dosyaları kaldırma>
    Güvenlik uygulaması tüm taramaları yapma>
    Sorunları çöz yapmak>
    Cihazı kapatmak ve bir 10 dakika beklemek kapanacak, yeniden başlatma değil kapatma olacak

Bunları yapıp yine aynı sorun devam ederse girdiğin yük bindirdigin bir uygulama çok yoruyor teli ve ısıtıyor.

Eğer bundada sorun yok dersen donanımsal bir arıza olabilir.

Şimdilik yapabileceklerin bunlar.

Hocam bu yok sistem uygulamalarında

Uygulamalar içersinde sağ üste üç cizgiye basıp sistem uygulamaları gösterin, sonra ismi ingilizce olabilir. ( notification ) şeklinde yani bildirim olabilecek, uygulamayı bulup deneyin.

Sırasıyla bazı uygulamalar var ilk olabilecek. buna bağlı verilerini temizlemek gerekiyor. Bunu bir deneyin. Daha sonra bir kaç tane daha var onları da hem temizlemek hemde el ile güncellemek gerekiyor.

Tabii bu veriler temizleme kendi ayarladığız ayarları varsayılan hale getirir. Bilginiz olsun.

güncellemeleri yapıyorum hocam arka plandakileride temizliyorum hatta ama internet açık olup kamerayı açınca bişeyler oluyor gçen yine oldu telefon ısınıyor 3 sn içinde kapanacak diyor ya başka telefonlarda böyle birşey yok bu model de mi birşey var ?

Tüm dediklerimi yaptı isen sorun kamera gibi görünüyor. Sadece kamerada bu sorunu veriyor doğru muyum.

Yazılımsal yapabilceklerin;

Kamera ayarlarını varsayılan'a döndür. Ayar vb. değiştirdiysen kamerayı zorluyor olabilir.

Kamera uygulamasının sürüm versiyonunu paylaşırsan güncel versiyonunun APK dosyasını bulup onu yüklemen lazım. MIUI ve android versiyonun da lazım. Ona göre söylersen bakayım.

Başka modellerde olsa kronik sorun olurdu. Bu sizin cihaza özel olabilir.

Sorunu çözebildiniz mi acaba bende de benzer sorunlar var bir aydan fazla telefonun şarjı dayanmamaya başladı ekranın üst tarafı ve kamera aşırı derecede ısınıyor bugün kamerayı açmadı 3 sn sonra kapanacaktır uyarısı verdi telefonu biraz soğutarak kamerayı açabildim garanti geçen ay bitmiş kalakaldım

• Merhaba.Bir süredir notlar uygulamasını açtıktan 15-20 saniye sonra donuyor ve telefon kendine reset atıyor.Ön belleği temizledim ackak değişen yok.Ne yapabilirim çözmek için.

• froster2006 kullanıcısına yanıt
    Merhaba note uygulamasının sürümü nedir yeni yada uyumlu bir sürümü yükleyip deneyin bakalım yine aynısını yapacak mı.
    Ben tam sürümünüzü bilmediğim için bir güncelleme verdim. Yüklenemez ise kendiniz tek tek deneyip sorunsuz olan sürüme güncelleştirin.

NOTLAR 7.4.2 Sürümü

Cevabınız için teşekkürler.

Sürüm 5.5.6

• MIUI Global 14.0.6 (TKLTRXM) güncellemesi sonrası Turbo şarj özelliği gitti sanki. Alternatif kablo denemedim henüz ama başına bu tarz durum gelen oldu mu?

Güncelleme: Alternatif kablo da kullandım malesef olmadı. Turbo şarj çalışmıyor, bilgisayar da data aktarımı için görmüyor. Soket girişinde arıza var. 2 yıl 10 ay sonra arıza oluşmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitman000 -- 31 Ağustos 2024; 21:17:38 >
  • Merhabalar, telefonu 2 sene önce satın aldım ve satın aldığımdan beri Instagram videolarında kasıyor (donuyor). Bu sorunla karşılaşan var mı? Ya da daha önceleri farklı telefonlarda yaşayanlar varsa da çözüm önerebilirse sevinirim.

• Stfinehair kullanıcısına yanıt
    Bende de wifiye bağlıyken instagram ve x videoları takılıyor. Mobil veride bir sıkıntı olmuyor.
    Ama youtubede, wifi ile 2k videoyu sorunsuz izleyebiliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.