< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Redmi Note 10s [ANA KONU] (60. sayfa)
-
-
Hocam arka kamera ile çok işim olmuyor, ön kamera da biraz işte
Bildirim sesi note 12 de veya note 10 pro da var mı biliyor musunuz?
Note 10s de en çok dikkatimi çeken hafifliği gerçi pro ile arasında çok fark yok gibi 15 gram var
Peki android 14 alacak mı bu cihazlar ve şuan tavsiye ediyor musunuz hala alınır mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam arka kamerada işim olmaz ön kamera biraz anca
Android 14 alacak mı öncelik o bende note 12 proya baktım ağır geliyor vazgeçtim hala alınır cihazlar mi sizce? Bir de bildirim ışığı sorununu nasıl cozdunuz bütün xioami cihazlarda var mı bu sorun?
UP
-
bildirim ışığı nasıl yok ?
-
Mi firması bu özellik için bir led eklemediği için yok. sadece bildirim geldiğinde ekran yanıyor.
-
dostlar bu cihaz beraberinde kullandığınız tws tam kablosuz kulaklıklar nelerdir? 3 yıla yakındır TaoTronics SoundLiberty 79 kullanıyorum pil ve ses performansından memnun olsamda telefon görüşmelerinde özellikle metroda vs iletişimde sorunlar yaşıyorum. kulakiçi olan mikrofon performansı pişman etmeyecek alternatif arayışı içerisindeyim. önerilere açığım
-
Arkadaşlar selamlar. Telefon sürekli wifiden kendi kendine kopuyor. Bildirimlerden wi-fiyi kapatıp açınca düzeliyor. Farklı modemden de denedim. Sorun devam etti. Bu sorunla karşılaşan oldu mu? Çözümünü bilen var mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar bu telefonda ısınma sorunu mu var acaba havalar sıcakken kamera 3 saniye içinde kapanacaktır vb diyor yavaşlıyor ama başka teelfonlar öyle olmuyor neden böyle çözümü varmı
-
arkadaşlar selam
3500 civarına 6/128 lik olan modeli hala alınır mı? bu paralara üzmeyecek 128 gb başka cihaz varmıdır?
birde ilanların çoğunda ekran değişimi iz yada gölgelenme sorunları var. bu cihazın kronik sorunu mudur?
bilgi rica ederim.
-
Arkadaşlar redmi note 10s 128/8 yurtdışı cihazım için tavsiye edebileceğiniz bir hafıza kartı var mı. Maximum 512 gb kadar destekliyor diye biliyorum. Samsung evo plus 512 uygun mudur?
Uygundur ve çok güzel bir karttır. Verileri güvenle saklamak için hafıza kartında cimri olmamak şart.
-
Note 10s de sms leri silince direk siliniyormu çöp kutusu yokmu bu telefonda silinen sms ler çöp kutusuna gitmiyormu acaba?
-
Siliniyor direk.
-
Miui 15 gelecek mi
MiUi 15 yok. Redmi Note 10S HyperOS güncellemesi alacak. Ama Android 13 de kalacak.
Vay be ilk defa böyle bir haberden, haberim olmadığı için kendimi üzgün gördüm. HyperOS çıkıyor ve haberim yok.
Teşekkürler
Yaşlandım
Mobil veri kullanılmıyor interneti açıyorum ama internete girmiyor internet var hatta nasıl çözebilirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türkseli ara, küfür et, sonra Vodafone'a geç.
-
Tşk
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X