|
Redmi Note 14 Pro serisi Avrupa'da satışa sunuldu: İşte fiyatları
-
-
Alım gücü her ne kadar bize göre yüksek olsa da, şu telefona 550 euro vermek istemezdim yurt dışında.
-
Hemde redmi serisine :))) O parayi hak edicek cihaz değil kimse kusura bakmasin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aşırı abartı. redmi note serisi özellikle 7 ve 8 den itibaren çok sükse yaptı ama bunun nedeni 250-300 euro bantlarında olmasıydı. 500 euro artık amiral gemisi katili sınıfına giren telefonların fiyatı ve bu paralara orta seviye telefon alınmaz malesef.
-
Geçen senekinin aynısı bu. Hiçbir artısı yok. Ne anlamı vardı şimdi bunun. Poco x7,x7 pro, redmi note 14 4g,5g, pro plus. Saçma sapan işler. Artık şu 8-2 kameralar bıktırdı ya. Bir işe yarıyorlar sanki.
Ana kameranın yanına bir tane zoom kamerası ekle yeter.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı model çin versiyonu 6200 mah pille geliyor Avrupa versiyonu 5110 mah. Xiaomi dalga geçiyor heralde. Ağırlıkları da aynı. Ufs 2.2 rezaletini de söylemiyorum bile
Avrupa
Çin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 11 Ocak 2025; 9:57:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
550 euro verilmez kesinlikle ülkemizi geçtim Avrupa fiyatı bile fazla.
Nesil nesil ilerledikçe, Amiral gemilerine benzemeye bir adım daha yaklaşıyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok pahalı kamera deseniz tırt işlemci kırpılmış bunun çin sürümü daha iyi ucuz ve daha iyi en azindan 6200 batarya var acaba çin sürümünde band 20 sıkıntısı var mi eski cihazlarda olduğu gibi
5G nin zararlarindan kimse bahsetmemiş ! Lütfen Allah'ın C.C size verdiği aklı kullaninda 5G nin zararlarını internetten araştırın. Bence 5G ,6G, 7G insanları zombilestirme projesidir. Bunu neden yazdığımı arastiranlar anlayacaktır. Tüm insanlık 5G nin çıkmasını , yaygınlaşmasını onlemelidir!
-
Şu yorumlara bakıyorumda yazık gerçekten, merak ediyorum bu Çin kiler olmasaydı şuan ülkemizde bir araba fiyatı olan Apple ve samsun şuan nekadar olacaktı. Biraz gerçekçi olmalı insan şuanda sadece ülkemizin yüzde 70 ni Çinli markalar karşılıyor TLF ihtiyacında ülkemizde bunu görmek bu kadar zormu.
-
Avrupada 550 euro vererek bu telefonu almak hiç mantıklı gelmiyor bana/ ki turkiyedeki fiyatı nı dusunemıyorum bile. satışın yuksek fiyatlar ıle mumkun olmayacak ve fıyatta ciddi indirim yapacaklar..
-
Bizdeki satış tarihi belli mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
aşırı abartı. redmi note serisi özellikle 7 ve 8 den itibaren çok sükse yaptı ama bunun nedeni 250-300 euro bantlarında olmasıydı. 500 euro artık amiral gemisi katili sınıfına giren telefonların fiyatı ve bu paralara orta seviye telefon alınmaz malesef. |
Alım gücü her ne kadar bize göre yüksek olsa da, şu telefona 550 euro vermek istemezdim yurt dışında. |
Geçen senekinin aynısı bu. Hiçbir artısı yok. Ne anlamı vardı şimdi bunun. Poco x7,x7 pro, redmi note 14 4g,5g, pro plus. Saçma sapan işler. Artık şu 8-2 kameralar bıktırdı ya. Bir işe yarıyorlar sanki.
Ana kameranın yanına bir tane zoom kamerası ekle yeter. |
Hemde redmi serisine :))) O parayi hak edicek cihaz değil kimse kusura bakmasin |
Aynı model çin versiyonu 6200 mah pille geliyor Avrupa versiyonu 5110 mah. Xiaomi dalga geçiyor heralde. Ağırlıkları da aynı. Ufs 2.2 rezaletini de söylemiyorum bile
Avrupa https://www.epey.com/akilli-telefonlar/redmi-note-14-pro-plus.html Çin https://www.epey.com/akilli-telefonlar/redmi-note-14-pro-plus-cin.html |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X