Arkadaşlar jailbreak yapmaya çalışacağım birazdan. Baya araştırdım foruma da baktım redsn0w'un son sürümü ve ios 4.3.3 linkini bulamadım. Bu ikisinin linkini verebilir misiniz?
*Sadece videolu bir anlatım buldum ona bakarak yapmaya çalışacağım inşallah sorunsuz hallederim. Şimdiden teşekkürler, eğer link paylaşımı yasaksa özel mesaj olarak gönderirseniz sevinirim.
Bende bu saba yaptım googla 4.3.3 ipsw yaz geliyor bir site hatirlamiyorum simdi
Çok sağolun. Her sorunuma hızır gibi yetişiyorsunuz valla.
*Aşağıdaki linkte bir anlatım var forumdan bir arkadaşımız anlatmış. Bu anlatımdan farklı yapmam gereken birşey yok demi. Sadece dosyalar farklı galiba?
Çok sağolun. Her sorunuma hızır gibi yetişiyorsunuz valla.
*Aşağıdaki linkte bir anlatım var forumdan bir arkadaşımız anlatmış. Bu anlatımdan farklı yapmam gereken birşey yok demi. Sadece dosyalar farklı galiba?
sadece göstermeniz gereken ipsw farklı 4.3.3 olamsı lazım, video çok güzel hazırlanmış bu arada
rica ederim umarım sorunsuz bir şekilde yaparsınız
ilk defa bunu yazıyorum. Ama lazım.
Mesajım bulunsun.
Aman dikkat yapmadan once haberiniz olsun arkadaslar WIFI de problem var kesinikle ,cozumu bilen varmi ? benim 3GS ile simdi wirofonla konusma yapiyorum problemsiz ama ip4 ile konusma yaptigim zaman 20-30 saniyede bir kesiliyor , yani evin icinde 3 GS ile jet hiziyla nete giriyom kesinlikle hic bir problem yok ama IP4 ile kesiliyo bir yada 2 bar WIFI gosteriyor iki saatte bsi inmiyo
dikkar diyorum daha cosumu bulamadim
Ben böyle bir sorunla karşılaşmadım, eğer sorun yaşıyorsanız sn0wbreeze kullanabilirsiniz.
Hocam yaptınmı jb?
cevabiniz banamiydi anliyamadim ? nasil bi daha snow brezz kullanicam tekrarmi JB yap diyosunuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: memoc@n
Ben böyle bir sorunla karşılaşmadım, eğer sorun yaşıyorsanız sn0wbreeze kullanabilirsiniz.
Başta AhmedKaymakci olmak üzere hepinize teşekkür ederim, sorunsuz bir şekilde hallettim.
quote:
Orijinalden alıntı: maceof
Başta AhmedKaymakci olmak üzere hepinize teşekkür ederim, sorunsuz bir şekilde hallettim.
rica ederim hocam yardım edebildiysek ne mutlu bizlere
ben Redsnow ile, 3Gs yi, IPAD basebandi yukleyerek JB ve Unlock etmek istiyorum, ama FW yi yukleme yerinde kaliyor program... bir cozum bulamadim buna :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme