Şimdi Ara

reeder a8iq androide çevirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: blackdiamond16

Bende onu diyorum işte, siteden yayınlasalar olacak ama, para koparma derdindeler

Aynen hocam bide burdan alıntı yaparak yazdığım halde cevap vermiyorlar buda beni sinirlendiriyor....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahminim, ya chipseti aynı olan, reeder a8w'nin romunu kullanıyorlar (öncelikle android recovery yükleniyor bir şekilde) veya fason üretim yaparak bu modeli üreten çin fabrikasından bu modele özgü rom ve programlar aldılar, onlar kullanılıyor. Açıkçası online olarak birçok makale ve rom var konuyla ilgili. İntelin kendi sitesinde universal android romlar var, console os var dual boot yapabilen... Henüz kapsamlı bir deneme yapmadım ama biz de yapabiliriz bir şekilde. Büyük firmalar, bu tip şeylerde şeffaftırlar. Tüketiciye tam destek verirler ancak reeder da herhalde biz zaten ucuz satıyoruz, neden size sırrımızı söyleyelim ki? şeklinde para kırpma derdindeler. Ortak bir çatıda toplanıp kullanıcılar olarak konuya eğilirse çözüm kaçınılmaz olur. Yeter ki birlik olsun.
  • Arkadaşın dediği gibi entegreyi çıkarmak yerine, Console OS'u araştırırsanız istediğinize ulaşırsınız.Daha doğrusu girin bir xda developers forumuna orda istediğinize ulaşırsınız.Reeder olacağını sanmam ama genel windows bölümünde vardır.Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaosy -- 7 Mayıs 2015; 10:00:00 >
  • Beyler bir önceki sayfada yazdığım gibi tableti android e çevrilmesi için Vatan Comouter aracılığıyla servise gönderdim ve bugün aldım yani tablet şu an android sürümü ise 4.4.4 ve hafızasında yaklaşık 10,5 GB boş alan var....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankarada androide çevirmekle uğraşmak istemeyen varsa bendeki Asus Memo Pad Hd 7 ile takas edebiliriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak23358

Beyler bir önceki sayfada yazdığım gibi tableti android e çevrilmesi için Vatan Comouter aracılığıyla servise gönderdim ve bugün aldım yani tablet şu an android sürümü ise 4.4.4 ve hafızasında yaklaşık 10,5 GB boş alan var....

Ücret alındımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bttercold

quote:

Beyler bir önceki sayfada yazdığım gibi tableti android e çevrilmesi için Vatan Comouter aracılığıyla servise gönderdim ve bugün aldım yani tablet şu an android sürümü ise 4.4.4 ve hafızasında yaklaşık 10,5 GB boş alan var....

Ücret alındımı?

Garip ama alınmadı... Alıncak denmişti...

• quote:

quote:

quote:

Ücret alındımı?

Gerçekten ilginç. Geçenlerde bu konuda epey görüştüm reeder destekle, diğer markaların bu tip hizmetlerdeki tavırları ve ücret talep etmeyen şeffaf politikalarından bahsettim. Etkili mi oldu ne? :) Şaka bir yana, hayırlısı olsun. Var mı bir problem alette -daha evvel bahsettiğim çözünürlükteki bulanıklık veya performans kaybı ve benzeri?

• quote:

Orijinalden alıntı: jamesjay

quote:

quote:

quote:

Ücret alındımı?

Gerçekten ilginç. Geçenlerde bu konuda epey görüştüm reeder destekle, diğer markaların bu tip hizmetlerdeki tavırları ve ücret talep etmeyen şeffaf politikalarından bahsettim. Etkili mi oldu ne? :) Şaka bir yana, hayırlısı olsun. Var mı bir problem alette -daha evvel bahsettiğim çözünürlükteki bulanıklık veya performans kaybı ve benzeri?

Aynen bende şaşırdım.Şu an için hiç bi sıkıtı yok canavar gibi :D

• Ben başta bol bol oyun yüklerim oynarım diyordum ondan çevireyim dedim ama artık eve interneti tekrar bağlatınca hevesim kaçtı sadece dizi izlediğim için tablette işimi görüyor ya belki ilerde androide çevirtirim ama geri dönüşü varsa.
  • quote:

Ben başta bol bol oyun yüklerim oynarım diyordum ondan çevireyim dedim ama artık eve interneti tekrar bağlatınca hevesim kaçtı sadece dizi izlediğim için tablette işimi görüyor ya belki ilerde androide çevirtirim ama geri dönüşü varsa.

Androidden windows'a, windows'tan tekrar androide mümkün elbette. Ben de pek oyun oynamıyorum aletle. Stabilite açısından kesinlikle windows çok daha ileride.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ücret alındımı?

Aynen bende şaşırdım.Şu an için hiç bi sıkıtı yok canavar gibi :D

Alıntıları Göster
    güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamesjay -- 17 Mayıs 2015; 19:54:32 >

• quote:

güle güle kullanın

Sağolun hocam iyiki de çavirtmişim Windows bana göre değilmiş :)

• Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum çevirmem lazım androide nasıl yaparım bu işi yardım?
  • arkadaşlar reeder a8i quad atom 3735 işlemcili 16gb android tabletim var teknosadan 1 hafta önce aldım windows yüklenebileceğini sanıyordum fakat bu modele yüklenemiyormus windowslu tableti ile takas yapmak isteyenlerle istanbulda elden değişebilirim ürünün linki aşağıdadır

http://www.teknosa.com/urunler/125044941/reeder-a8i-quad-tablet
  • Teknik servisimizde cihazlarınızın işletim sistemleri arasında (Windows'tan Android'e ya da Android'ten Windows'a) yapılacak değişimler için söz konusu cihazın BIOS'u değişmesi gerekmektedir. Bu nedenle yapılan işlemler işçilik ücretine tabi tutulmaktadır.

Burada parça değişiminden bahsetmiyorlar bence bios ayarlarında bir değişiklik yapılıyor. Ama nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurme

Teknik servisimizde cihazlarınızın işletim sistemleri arasında (Windows'tan Android'e ya da Android'ten Windows'a) yapılacak değişimler için söz konusu cihazın BIOS'u değişmesi gerekmektedir. Bu nedenle yapılan işlemler işçilik ücretine tabi tutulmaktadır.

Burada parça değişiminden bahsetmiyorlar bence bios ayarlarında bir değişiklik yapılıyor. Ama nasıl?

Biosu yazilimsal olarak degistiriyorlar.bende teclast air2 var kendim uygun bios dosyasini bularak dualboot olmayan tabletimi dualboot yapmistim.
    sorun olan uygun biosu bulmak yanlis bios dosyasi yuklenirse cihaz brick oluyor.bu cihazin çin olan modelini bulup arastirmak lazim.
    tavsiyem serviste yaptirmaktir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.