Şimdi Ara

reeder a8iq androide çevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapabilirmiiz bu işlemi kutunun arkasında 4,4 android ready yazıyor yaparsak nasıl yaparız yolu nedir*

• Hocam bence a8iw gibi servis çevirir ancak başka bir işletim sistemine. Onda da para istiyorlardı :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam canlı destekten sordum a8iq için Android e çevirmek için servis 45 tl istiyormuş...

• Forumdan yazsak bikaç kişi, dual boot yapmayı çok istiyorum ama beceremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: blackdiamond16

Forumdan yazsak bikaç kişi, dual boot yapmayı çok istiyorum ama beceremedim

Ama acaba dual boot yapmak için hafıza yeter mi? Sonuçta 16 gb Windows a zor yetiyor...

• burak23358 kullanıcısına yanıt
    Şu haliyle bile recovery bolumu android kurmaya yeter, uygulamaları sd karttan açarız,
    Hocam birde reeder forumda güncel yazılımlar başlığında a8 serisi cihazlardan birine ait rom indirdim, pc ye bağlayarak flaşlama yapılarak androide döndürülebilir, gerekli driver vebuygulama orada mevcut, benim cihaz seri nodan yazılım bulamıyor, siz de kontrol eder misiniz?

• quote:

Şu haliyle bile recovery bolumu android kurmaya yeter, uygulamaları sd karttan açarız,
    Hocam birde reeder forumda güncel yazılımlar başlığında a8 serisi cihazlardan birine ait rom indirdim, pc ye bağlayarak flaşlama yapılarak androide döndürülebilir, gerekli driver vebuygulama orada mevcut, benim cihaz seri nodan yazılım bulamıyor, siz de kontrol eder misiniz?

Evet seri no dan bende yazılım bulamadım. Galiba daha a8iq için bi yazılım yayınlanmamış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android tablette oyun
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bende sordum teknik servise tabletin içindeki bir entegreyi söküp yazılım atıyorlarmış bu işlemde biraz zor bizim dükkanda bu işlemi laptoplarda yapıyoruz ama laptopun yedek parçalarına ulaşabiliyoruz en azından. Tablette bozarsak o tablet çöp olur ben o yüzden serviese göndermekte istemiyorum sağlam yapsalar bile tabletin içi açılacak bi kere o yüzden benim hoşuma gitmedi işlem.
  • Yer varsa sanal makine olarak kurun

• quote:

Orijinalden alıntı: -ForeverY-

Yer varsa sanal makine olarak kurun

Zaten 1 gb ram kendisine zor yetiyor o yüzden sanal makine de olmaz....

• quote:

Orijinalden alıntı: bttercold

Arkadaşlar bende sordum teknik servise tabletin içindeki bir entegreyi söküp yazılım atıyorlarmış bu işlemde biraz zor bizim dükkanda bu işlemi laptoplarda yapıyoruz ama laptopun yedek parçalarına ulaşabiliyoruz en azından. Tablette bozarsak o tablet çöp olur ben o yüzden serviese göndermekte istemiyorum sağlam yapsalar bile tabletin içi açılacak bi kere o yüzden benim hoşuma gitmedi işlem.

Ee peki geri dönülebiliyor muymuş?

• quote:

Orijinalden alıntı: burak23358

quote:

Arkadaşlar bende sordum teknik servise tabletin içindeki bir entegreyi söküp yazılım atıyorlarmış bu işlemde biraz zor bizim dükkanda bu işlemi laptoplarda yapıyoruz ama laptopun yedek parçalarına ulaşabiliyoruz en azından. Tablette bozarsak o tablet çöp olur ben o yüzden serviese göndermekte istemiyorum sağlam yapsalar bile tabletin içi açılacak bi kere o yüzden benim hoşuma gitmedi işlem.

Ee peki geri dönülebiliyor muymuş?

Sormadım onu ama bana dönmez gibi geliyor, ayrıca başta oyun seçeneği az olduğu için canımı sıkmıştı herkes uyarmıştı zaten beni uygulama bulmak konusunda sıkıntı çekersin diye benimde tablette oyun oynama konusundaki hevesim geçti zaten bir tek hafıza problemi var oda sıkıntı değil benim için artık androide çevirme hevesim yok yani.

• quote:

A8iQ ya da herhangi diğer Windows'lu modellerimizin Android'e dönüştürülmesi sırasında cihazın içinin açılması gerekmez. Entegre vs sökülmesi söz konusu değildir.

Modele özgü yazılımlarımız ile işlem teknik servisimizde güvenle gerçekleştirilmektedir. Servis desteği almak için reeder.com.tr adresimizden destek alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReederTeknik -- 24 Nisan 2015; 13:33:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ReederTeknik

quote:

A8iQ ya da herhangi diğer Windows'lu modellerimizin Android'e dönüştürülmesi sırasında cihazın içinin açılması gerekmez. Entegre vs sökülmesi söz konusu değildir.

Modele özgü yazılımlarımız ile işlem teknik servisimizde güvenle gerçekleştirilmektedir. Servis desteği almak için reeder.com.tr adresimizden destek alabilirsiniz.

Sayın yetkili, windows A8Qİ modele ait 4.4 yazılımı neden yayınlamıyorsunuz, kutuda ready android 4.4. Yazıyor ama, bunun için de ücret talep ediyorsunuz, zaten az çok anlayan biri yazılım yükleyebilir, ola ki sorun çıkarsa ücretli desteğe o zaman başvurulur, ben şahsen recovery partitiona android kurma olayını çözdüm, ama bize orjinal yazılım lazım, umarım bo konuda yardımcı olunur

• Not olarak, recovery bölümündeki kurtarma imajını basitçe kopyalayabilirsiniz, ufak bir yazılımıla harf atayarak 4.5 gb olan wim dosyası imajını doğrudan alabiliyoruz, farklı imajlarla format atarken ki olan key uyuşmazlığı da ortadan kalkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ReederTeknik

quote:

Onun yerine sitenizde herşeyi yayınlasanız da herkes yararlansa. Ne zaman yayınlayacaksınız?

• Beyler A8iq yu Vatan Bilgisayar dan aldım. Şimdi de Android e çevirmek için göndermek istiyorum. Bu Vatan Bilgisayar da da teknosa gibi garanti olaylarıyla ilgileniliyor mu? Bir de kargo parası falan vermem dimi?

• quote:

Beyler A8iq yu Vatan Bilgisayar dan aldım. Şimdi de Android e çevirmek için göndermek istiyorum. Bu Vatan Bilgisayar da da teknosa gibi garanti olaylarıyla ilgileniliyor mu? Bir de kargo parası falan vermem dimi?

Orjinal 4.4 romu verseler hiç göndermene gerek kalmayacak

• quote:

quote:

Beyler A8iq yu Vatan Bilgisayar dan aldım. Şimdi de Android e çevirmek için göndermek istiyorum. Bu Vatan Bilgisayar da da teknosa gibi garanti olaylarıyla ilgileniliyor mu? Bir de kargo parası falan vermem dimi?

Orjinal 4.4 romu verseler hiç göndermene gerek kalmayacak

Yok hocam direk sordum ne zaman yayınlanacaksınız yöntemi diye Android e çevirmek için servise yollayıp 45 tl ücret ödemelisiniz dediler...

• burak23358 kullanıcısına yanıt
    Bende onu diyorum işte, siteden yayınlasalar olacak ama, para koparma derdindeler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.