Şimdi Ara

Reeder A8X KABLOSUZ AĞA BAĞLANAMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün aldığım reeder a8x tablet, evdeki airties rt-205 modemin ağına bağlanamıyor.
    Şifreleme yöntemini wpa, wpa2, ikisi bir arada yada wep yada şifresiz yaptım ama sorun şifre değil ip almada gibi duruyor.
    Bazen modemden authenticated olarak görebiliyorum bazen göremiyorum. Bağlantı düzgün olduğunda authorized yazması gerekiyor (telefonla bağlanınca öyle oluyor)

Alet sürekli Kaydedildi, güvenliği wpa2 ile sağlanıyor diyip öyle kalıyor.

Test için telefondan kablosuz ağa paylaşımı açınca hemen normal bağlanıyor. Bugun başka biryerde farklı modemle denicem muhtemelen ona da bağlanabilir ama evdeki modeme girmiyor. Dün alırken gold daki ağa da girmedi ama eleman bizim internet yok dedi inandım.

IP almasında bir sorun var ama ney. akşamdan beri internette ne gördüysem yaptım.
    Dns ile ve dhpc sunucu ayarlarıyla oynadım değiştirdim denedim hiç bişey olmuyor.

Airties ı aradım modemimin garantisi dolduğu için telefonla destek veremezmiş facebok sayfasına yazaymışım, kafaya bak, sanki gel evde düzelt dedik.

Bu arada reeder ı da aradım, internetten yazmam gerekiyormuş, ammaaaa önce ürün kaydı var sitelerinde ve kaydın onaylanması için 24 saat bekleyebilirmişim. Telefonla tekrar aradım, arkadaşlar yok numaranızı bırakın gelince arasınlar dedi, ses yok.

İki markanın da teknik servis çok şukela, hep bunların ürününü almak lazım.

• Tam da A8X alcaktım Bu sorunlar olmadı şimdi. Çok ince ve f/p ürünü diyodum bende Wifi dışında herhangi bir sorun var mı hocam tablette performansı nasıl ? Wifi sorunu güncellemeyle falan geçer belki .
  • Bu akşam dün aldığım tableti iade ettim, para iadesi olacak, başka bir tane yada diğer markalardan almaya da çekiniyorum artık.

Tablet kullanılabilir, ama wireless ı kullanamadığım tablet kullanılamaz.
    Wireless hariç bakarsak,
    Ekranı idare eder, a8i nin ekranı sanki biraz daha iyi
    Pil hızlı azalıyor, ama kullanamadığım için süre vermeyeyim. Performans falan için de idare ederden başka bişey diyemeyeceğim bir web sitesine bile giremedim ki göreyim. Zaten oyun oynamayacaktım, web ve online dizi için almıştım.
    Malzeme kalitesine bişey diyebilirim, o paraya iyi, ne adi plastikler varken bu modelde arkadaki metal benzeri kısım iyi. sallanan veya açık aralık yeri yok.

Wireless a bir çözüm olursa diye takip edeceğim, evdeki modeme bağlandığını görsem yine alırım.

Bu arada zaten beklentim yoktu ama kullanmak isteyen için kamerası hesap makinesi kıvamında kötünün kötüsü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _halil_ -- 8 Şubat 2014; 22:49:59 >

• ben de reeder a8x aldım. Şimdilik mennumum. Bir üst kattan kablosuz çok performanslı. Senin modemle ilgili bir problemin olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • algins kullanıcısına yanıt
    modeminizin markası ne acaba, ben airties rt-205 ve modelini bilmediğim bir tplink modemle denedim, gold mağazasında da iki ağdan birine bağlanmadı.
  • modem zte w300. Zaten diğer ağlara da bağlanmadı ise sorun var demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algins -- 9 Şubat 2014; 21:44:43 >
  • _halil_ kullanıcısına yanıt
    Tablet antutu testinden 20.300 puan aldı. Nasıldır acaba iyi mi?
    dostum bu tablette a8r daki gibi stereo hoparlör varmı
    şuana kadar herhangi bir sıkıntı çıkarttımı
    tableti aldığın gibi hiç bi güncelleme yapmadan flash içerikli videoları izleyebiliyormusun youtube vs. yoksa flash player felenmi kurmak gerekiyor
  • stereo olayı ile ilgili fikrim yok ama kontrol ederim. Fakat ses gücü zayıf. Film izlerken youtube filan hiç sorun yaşamadım.

• erdekuru E kullanıcısına yanıt
    zaten versiyon 4.2.2 oldugundan henüz güncellemeye ihtiyaç duymadım. Bütün videoları izliyorum. genelde youtubeden izlerim. Çok akıcı

peki çok sağol

ekran kalitesi olarak çok hoşuma giden bi model emin olmak için bi sorayım dedim video açışlarında sıkıntı varmı diye.
  • evet ekranı güzel. Fiyatına göre iyi bir tablet. Dokunmatıği sorunsuz. Bir alt kattan wifi kullanıyorum. video ilk açılışlarda bıraz bekliyorum.

• 7-8 ay önce aldığım Reeder A8X tabletim önce işyerimde kullanılan wifi'ın çoklu kullanıcılı şekli olan eduroam bağlantısını sağlayamadı. Önce eduroam cihazında sorun olabileceğini düşündüm. Ancak evde de wifi bağlantısı sağlanamıyor. Sürekli AÇILIYOR veya BAĞLANTI KURULUYOR uyarısı veriyor. Ayrıca bağlantı kapalı iken wifi açılmıyor. Son 2 gündür de tablet tamamen kapalı iken açma tuşuna yeterli süre basılı tutmama rağmen tablet açılmıyor veya 1,5 dakika sonra kendisi açılıyor. Servise göndereceğim. Umarım sorunu çözerler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.