Şimdi Ara

Reeder P10SE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
1.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

reeder, amiral gemisi P10S’ten sonra orta segmente hitap eden P10SE’i satışa sundu. Bu konuda P10SE'nin özelliklerine değinelim ve kullanıcıları bilgilendirelim

Reeder P10SE

Cihazın Teknik Özellikleri şu şekilde;

Ekran Boyutu > 5.0"
    Ekran Çözünürlüğü > 1280*720(HD)
    İşlemci Yapısı > Quad Core (Dört Çekirdek)
    Dahili Hafıza > 16GB
    Arttırılabilir Hafıza > 128GB (MicroSD Kart)
    Ram > 3GB
    Arka Kamera > 13MP
    Ön Kamera > 5MP
    İşletim Sistemi > Android 6.0

Şahsi yorumum; reeder kullanıcısı olarak 500-1000 TL arası alınabilecek F/P ürünü. Cihaz 4 çekirdek ve 3 GBlik RAM performansıyla her türlü işlevselliğe açık duruyor. Ürünü incelerken 5 inç bir telefon için çok şık tasarımı olduğunu söyleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi may4249 -- 14 Kasım 2016; 1:8:5 >

• Ürünün fiyatına göre özellikleri piyasada bulunan bu fiyat segmentindeki cihazlara göre çok
    Başarılı olmuş. Ben cihazı inceledim söylendiği gibi gerçektende kasa çok şık olmuş. Bence
    Gayet kullanışlı bir cihaz. Bu fiyat segmentteki cihazlar arasından kesinlikle tavsiye ederim. 👍🏻
  • Ulkenin en komik firmasi olmaya devam ediyorsunuz. kendi kendinize yorum yazip kendi kendiniz cihazi ovuyorsunuz :)

insanlari cidden salak falan mi saniyorsunuz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Cevabini yazip isine bak, insanlarin fikirlerine saygi duyar "urun hakkında yorumunu yaparsin" eleştirmek sana mi kaldi? Firma personelide yorum yapar, firmayi sevmeyen biride. Ama insanlara benim konumun altinda alayci tavirla yorum yazma kardesim. Hadi baska konuya
  • Cihazı 2 gün önce Vatan Bilgisayardan aldım, ilk başta isim konusunda tereddüt etsem de isme değil de performansa bakan bir insanım. Ürünü inceleyip kullandığı işlemciyi ve diğer teknik özelliklerini ayak üstü araştırdıktan sonra (2 saat boyunca aralıksız araştırdım) cihazı aldım. Şu ana kadar hiçbir şekilde kasma yaşamadım, Asphalt 8 ve Fifa mobile oynarken bile. Tasarım olarak da güzel bir cihaz, kısacası alacak olan varsa bu fiyata kaçırmasın.
  • Reeder ın ismini ilk tablette duydum kardeşime aldım sonra telefon almak için tekrar mağazaya gittiğimde çalışan arkadaşların önerisiyle reeder p10 aldım isimden ilk başta çekindim ama arkadaşlar telefonu öyle güzel anlattılar ki ilk başta acaba firmanın elemanları mı diye düşündüm sonuç olarak aldım ki aldıktan sonra farkettim iyi ki bu ürünü anlatmışlar isim falan hikaye cihaz taş gibi geçen de p10se yi gördüm yine uygun fiyata taş gibi cihaz yapmışlar 500 1000 tl arası telefon isteyenler için en iyisi bir Türk firması olarak reeder inşallah çok daha iyi yerlere gelir ki bunu çok fazlasıyla hakeden bir marka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reeder P10SE özellikleriyle göz kamaştıran bir telefon. 700-800 TL civarı bir telefon bakıyordum.Bu fiyatlarda olan cihazların düşük olduğundan,99 TL fazla verip 3 gb ram,16 hafıza kapasiteli ayrıca 128 GB ta kadar arttırılabilen bellek.Reeder P10SE modelini aldım.Gerçekten tasarımı ve kalitesiyle harika .Ben mennun kaldım sizde memnun kalırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknosa FireBrand Tablet m778
    13 yıl önce açıldı
    ASUS X550VX BATARYA
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla ben reeder kullandığımdan beri yorum yapıyorum çünkü insanlsr markayı yanlış değerlendiriyorlar. Şahsi yorumum cihazın ve markanın önü açık kesinlikle tavsiye ederim.
  • Ozellikleri iyi gozukuyor. Bir magazada incelemek lazim.
  • Reeder son zamanların en iyi telefonlarını üretiyor p10s kullanıyorum çok kararsız kalmıştım bildiğimiz markalardan değil mağazada satan arkadaş sayesinde fark ettim iyikide fark etmişim çok memnunum P10se özelliklerinde başka bir telefona onca para dökmeyin bu telefonu alın derim. Ben P10se modelini yiyenim için alacağım çok şık metal tasarım ekran kalitesi,kamerası,3gb ram 😳, 16 hafıza mükemmel

• Cihazi inceleme firsati buldum zarif ve hos duruyor ayni zamanda hafif,özelliklerine baktigimda ram miktari yüksek ayrica 6.0 la gelmesi cihazi dahada hizli ve güncel kılmış.Bu fiyat bandında tercih edebileceğiniz memnun kalacaginiz bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakbas -- 14 Kasım 2016; 13:49:19 >
  • Bu ürün tutar! :)
  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Birincisi sen kendini aşırı zeki gördüğünden burada olman hakikaten sana zarar.
    İkincisi insanlar yorum yapar kullanıcısı olan olmayan yorum yapmakta özgür komiklik seviyesi sana kalmadı. Mesela ben bir kullanıcı olarak yazıyorum ve kusura bakma da gayet memnunum. Sen insanlar hakkında bilmeden yorum yaparken pek ala bende senin hakkında hususi karalama yapmak için burada olduğunu belirtebilirim.

O yüzden bedavadan yorun yapmak yerine cihazda eksik olan yerini konuş bence. Örnek dersin ki bu fiyata 32 gb olsaydı daha iyi olurdu bence alınmaz gibi. Merak ediyosan çalışanı falan değilim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fewertyx -- 14 Kasım 2016; 14:1:52 >
  • Baba akü yok.
    Yine aynı elemanlar övüyor.

• fewertyx kullanıcısına yanıt
    ben urunle ilgili birsey yazmadim dikkat ettiyseniz. Firmanin cocuk gibi davranip buraya dolusup her basligin altina reeder iyidr onu alin yazmasi ile dalga gectim. samsung oneri konusunda amoledli redir al demis.sanki samsung teller tft ekran :)

bu konuya gelirsek yorum yapan uyelere bakin biri daha bugun uye olmus digeri 4 gun once. İnsanlarin bunlari gorunce durup bir dusunmetecegini mi saniyorsunuz?

Urun iyidir kotudur beni ilgilendirmiyor. Firmanin kurumsalligi ile yorum yaptim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hareketliperde

ben urunle ilgili birsey yazmadim dikkat ettiyseniz. Firmanin cocuk gibi davranip buraya dolusup her basligin altina reeder iyidr onu alin yazmasi ile dalga gectim. samsung oneri konusunda amoledli redir al demis.sanki samsung teller tft ekran :)

bu konuya gelirsek yorum yapan uyelere bakin biri daha bugun uye olmus digeri 4 gun once. İnsanlarin bunlari gorunce durup bir dusunmetecegini mi saniyorsunuz?

Urun iyidir kotudur beni ilgilendirmiyor. Firmanin kurumsalligi ile yorum yaptim.

Hocam ne takıyorsunuz,reeder elemanı sonuçta.

• Geçen hafta Reeder P10SE aldık. İsmi olmamasına rağmen performans yönünden iş yapar diye düşündük. Telefon berbat çıktı. Performans gerektiren uygulamalarda ısınıp kapanıyor direk. Şarjı çabuk dolup çabuk bitiyor. Firmaya götürdüğümüzde artık almış bulundunuz elimizden bişey gelmez dendi. Hem ısınınması doğru çalıştığını gösterir dediler. Ben yandım siz yanmayın aman diyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DisArt5k -- 14 Kasım 2016; 15:59:34 >
  • Uygun fiyata kaliteli telefon almak isteyen herkese sesleniyorum! ... 3 Gb ram 16 gb hafıza 13 mp kamera ile Reeder P10Se... Araştırmalarım sonucunda buldugum en ıyı telefon... Ayrıca arka kılıf ve ekran jelatini de kutunun içinde hediye... Kolay kullanım menüsü, şık renk tasarımlarıyla, sade ve kibar duruşu ile tam bıze göre... Sadece 899 liraya benm gıbı sizde sahip olabılırsiniz.

• Ben p10kullanicisiyim. Reeder' i duymamistim bir seneye kadar. Açıkçası insanların marka takintilarini anlayabilmiş değilim.farkli markalardan aynı paraya daha iyi cihazlar alınabilirmis. telefonumdan memnunum p10se inceledim p10 performansına yakın hatta daha ucuzmus. Tavsiye ederim.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 14:20:11 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.