Bu konuyu yeni çıkmış olan Reeder Kiddo 2 saat hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler ve tecrübesi olanların paylaşabilmeleri için oluşturdum. Anlaşılması zor şekilde Reeder kendi web sitesinde bu saati tanıtmıyor, sadece takip programı için bir blog yazısı, Youtube kanallarında da çok kısa bir video paylaşmışlar. Sipariş vermeden önce saatin ölçüleri hakkında fikir sahibi olmak istemiştim çünkü piyasada bulunan çoğu model çok büyük ebatlara sahip ve yetişkin bileklerinde bile kaba görünüyorlar. Bu nedenle karşılaştırma yapılabilmesi için elimde olan Xiaomi Mi Band 5 akıllı bileklik ve Wesse Connect Akıllı saat ile yan yana fotoğraf paylaştım. Saat 4G LTE özellikli olarak geliyor ancak ilk denememde Bimcell 4.5G simkart ile açmaya çalıştığımda internete bağlanamadım. Daha sonra Operatör ayarlarından 4.5G'yi kapatıp 3G'ye geçiş yaptım ve internet bağlantısı sağlayabildim. 3G modunda saat ilk 5 dakika internete bağlı görünürken daha sonra uygulama üzerinden bağlantı sağlamaya çalıştığımda "Saat İnternete Bağlı Değil" hatası almaya başladım. Görüntülü görüşme yapmak istediğimde de saat ve telefon arasında bir türlü iletişim kuramadım. Operatör ayarlarından tekrar 4.5G'ye geçiş sağladım ve son 24 saattir bağlantı sorunu yaşamadım. Görüntülü görüşme denemem de de herhangi bir sorun çıkmadı. Sesli görüşme kalitesi gayet iyi. Kapalı spor salonunda kalabalık ortamda bulunan oğlumu aradığımda net bir görüşme yapabildim. Ortam dinleme özelliğinde ise mikrofona uzak sesler pek anlaşılmıyor ancak çocuğun bulunduğu ortam hakkında fikir sahibi olabiliyorsunuz. Dikkat edilmesi gereken bir konu da bu tür küçük batarya kapasiteli cihazların 1A şarj cihazları ile şarj etmemiz gerektiğidir. Günümüz telefon şarj aletleri hızlı şarj özelliği ile yüksek amperlere sahip olduğundan bu tür küçük cihazlarda kullanmak batarya verimliliği ve ömrü için ciddi olumsuzluklara sebep olabiliyor. Maalesef Saatin pil kapasitesi ile ilgili herhangi bir bilgi de paylaşılmamış. Birçok çocuk saati gibi bu saatte SeTracker2 uygulaması üzerinden yönetiliyor. Son olarak saatin kayışı oldukça yumuşak ve genişliği 22 mm. Saate ulaşmak isteyenler Reeder Mağazalarında bu saati görerek alabilir veya alternatif e-ticaret sitelerinden sipariş vererek sahip olabilirler. Saatin kullanma kılavuzu, 8 yaş çocuk bileğinde görünümü ve bir kaç görselini ekliyorum. Kutu İçeriği: Manyetik Şarj kablosu, Sim kart kapağını açıp kapatabilmek için mini tornavida ve sim kart kızağını çekebilmek için aparat. Kutu Üzerinde Yazan Özellikler: GPS, Sim Kart, Arama, Hava Durumu (saat ekranında veya menüsünde böyle bir özellik göremedim), Haritada Konum Gösterme (yaklaşık 100-150 metre sapma ile görebiliyorum), Adım Sayar, Güvenli Alan Denetimi. Umarım ilgilenenler için az da olsa yardımcı olabilmişimdir. Reeder'in saat için yayınladığı blog yazısı: reeder.com.tr Blog - KIDDO 2 Akıllı Saat Uygulama Kurulumu Ve Ses İzleme Özelliği Nasıl Aktif Edilir? https://reeder.com.tr/blogs/kiddo2_akilli_saat_uygulama_kurulumu_ve_ses_izleme_sistemiReeder'in kendi Youtube paylaşımı: reederyoutube Öne Çıkan Özellikler - Reeder Kiddo https://www.youtube.com/watch?v=kgsbhFlIA_w&ab_channel=reeder< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dijionline -- 26 Nisan 2022; 13:30:40 > |
Reeder ReeKiddo2 Akıllı Çocuk Saati: Ebeveynlerin Yanında Güvende ve Bağlantılı Tutun
Reeder ReeKiddo2 Akıllı Çocuk Saati, ebeveynlerin çocuklarının güvenliğini sağlamalarına ve nerede olurlarsa olsunlar bağlantıda kalmalarına olanak tanır. İşte bu kullanışlı cihazın öne çıkan özelliklerinden bazıları:
- GPS Takibi: Reeder ReeKiddo2, çocuğunuzun gerçek zamanlı konumunu takip etmenize olanak tanıyan yerleşik bir GPS modülüne sahiptir. Böylece gönül rahatlığıyla hareket edebilir ve onların güvende olduğunu bilebilirsiniz.
- İki Yönlü Aramalar: Çocuğunuzla iki yönlü aramalar yaparak iletişim halinde kalabilirsiniz. Bu özellik acil durumlarda veya sadece sohbet etmek istediğinizde çok önemlidir.
- SIM Kart Takma Kolaylığı: Reeder ReeKiddo2, Nano SIM kartı destekler. SIM kart takma işlemi son derece kolaydır ve birkaç basit adımda yapılabilir.
- Uzaktan İzleme: Cihazın uzaktan izleme özellikleri sayesinde çocuğunuzun faaliyetlerini takip edebilirsiniz. Bu, saat internete bağlı değil hatası gibi sorunları tespit etmenize ve gerektiğinde çözmenize yardımcı olabilir.
- Akıllı Saat Yorumları: Kullanıcı yorumları, Reeder ReeKiddo2 Akıllı Çocuk Saatinin güvenilir ve işlevsel bir cihaz olduğunu göstermektedir. Bu yorumlar, karar vermeden önce ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olmanıza yardımcı olacaktır.
Reeder ReeKiddo2 ile çocuklarınız her zaman güvende ve yakınınızda olacak. Kullanıcı dostu arayüzü, kapsamlı özellikleri ve uygun fiyatı ile bu akıllı saat, modern ebeveynler için mükemmel bir seçimdir. Reeder Kiddo 2 inceleme ve yorumları, çocuğunuz için en iyi kararı vermenize yardımcı olacaktır.