Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 REFERANS İLANI ASUS GTX 1080Ti ROG POSEIDON 11GB GDDR5X TEMİZ Satın Al 16 Ocak 2021 19:02 1 1 REFERANS İLANI ASUS GTX 1080Ti ROG POSEIDON 11GB GDDR5X TEMİZ ....SATILDI.....Asus 1080ti Poseidon normal saat hızında kullanıyorum hiç bir donanımımı overlock vs yapmam sevmem zorlamam titiz kullanırım düz 1080ti ler ile karıştırmayın hem su sogutmalı hem fanlıdır sade fanlıda kulanabilirsiniz sulu için radyatör ve pompayı siz alıyorsunuz öyle gelmiyor iç kutusuyla verilecektir dış kutu yoktur o şekilde bir arkadaşdan alındı fatura belgesi kagıt şeklinde yoktur internet üzerinden verildi öyle gönderilir her hangi bir problemi yoktur resimler ve gpu-z orjinaldir istanbul dışına eft sonrası ptt vs kargolarım get açmıyorum bin türlü insan var takas yoktur yedek kartım var ihtiyacım yok nakit lazım tşk.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Çekmeköy Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün BenQ ZOWIE XL2411 KuTuLu 3500.TL. REFERANS İLANI ASUS GTX 1080Ti ROG POSEIDON 11GB GDDR5X TEMİZ HP 2510İ 25 İNÇ,, 60 HZ 1MS 62.5 CM,, ASUS GTX980- STRIX OC KUTULU TEMİZ