Şimdi Ara

REFLÜ ya da GASTRİT YENEN veya acısını azaltan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
4
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer reflü ameliyatı konusundan ziyade buraya kullandıklarımız ve sonucunu kısa ve öz şekilde yazıp başka kişilere de yardımcı olmayı hedefledim.

ben 1 yıldır bununla uğraşıyorum.

Boğaza gelen mide asidi, göğüsteki yanma ve geğirti sorunlarını Allah'ın izniyle kullandığım 2 -3 çeşit " KUDRET NARLI KARIŞIM" ile halletmiş durumdayım( ilki sıvı idi, sonradan kullandığım katı bir karışım o çok daha iyi geldi) ama bırakınca ŞİDDETLİ,SÜREKLİ MİDE BULANTISI yine geliyor. bunun geçmesine vesile olacak bir şey bulamadım.

MİDE BULANTISI SORUNUNU ÇÖZEN VAR MI? ARABA TUTMASI GİBİ VE KONSANTRASYONU DA ETKİLİYOR.

Not: Buradaki tavsiyeler herkese göre olmayabilir, DOKTORA DANIŞIP KULLANMAK GEREKİR.

• Reis sigara içiyorsan sigarayı bırakmadığın sürece daha da beter olucaksın :D Sigara kullanmıyorsanda yediğine içtiğine dikkat edeceksin bu kadar basit.
  • Kaynamayı hissettiğin anda iki normal yudum süt iç. İlk zamanlar bayağı bir süt tüketimi gerçekleşebilir ama aksatmazsan 2-3 günde bir iki yudum sütle reflüyü kontrol altına alabiliyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Analizcizeuss kullanıcısına yanıt
    Mide ilacı çok geçici çzöüm oldu, ben de içtim ama zararları da çok bu reflü tedavisinin diye biliyorum o yüzden başka hiç gitmedim doktora.

Beyaz ekmek- Çiğ soğan sarımsak- Asitli içecekler - SU - Baharatlı yiyecekler - Tatlı - ÇAY-Kahve bunlar bana hep dokunuyor ama 2 aydır da hep bunlara yüklendim sıkıntıdan.
  • Bağırsak kaynaklıdır büyük ihtimalle. Candida mantarı olarak araştır. Şekeri kesmen gerekecek.

• Süt bazılarına iyi gelirken çoğuna daha kötü yönde etkisi oluyor bende yan etki yapıp ağrıtıyor, Prof İ.Saraçoğluna bakıp içmiştim olmadı.

Ben de marka farklı ama o kudretnarı içerikli karışımlardan çok fayda gördüm 3 ay sıvısını 3 ay da katısını kullandım aralıksız, kullanırken çok iyi, sıkıntıları yarı yarıya azaltıyor hatta göğüs kafesndeki yanma vb sorunlarım çok şükür geçmesine vesile oldu PROPOLİS ile birlikte ama bırakınca bulantı hep şiddetleniyor, kullanırken azalıyor. Ömür boyu mu kullanmam lazım ya da EN ETKİLİSİ hangisi bilemiyorum.

candida mantarını hemen araştırmaya başlıyorum.

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewkdark -- 1 Haziran 2020; 22:47:40 >
  • Ayrıca bu oregano(kekik) yağı var. Ama oregano olacak. Makro center ve 3m migroslarda var. Aç karna yarım bardak suya damlatıp içeceksin. Her yemekten önce yap

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reflü ve gastrit olan varmı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayktekc kullanıcısına yanıt
    Bir kere bile sigara içki içmedim çok şükür ama yediklerim de öyle sürekli aburcubur değil sıradan ve az şeyler. ÇAY, Beyaz ekmek yağlı şeyler soğan geçen senen biranda dokunmaya başladı.Ama haklısınız çok daha iyi dikkat etmek lazım.
  • salya akıyor bende hep kudret narı kullansam ıyı gelır mı ALLAH ın izniyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 1 Haziran 2020; 22:46:43 >
  • 1-Yatmadan 2 saat öncesine kadar bir şey yemeyi bırak.
    2-Çay,kahve,çikolata,enerji içeceği gibi kafeinli ürünleri azalt.
    3-En önemlisi de içiyorsan sigarayı bırak.

• Sss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albequerr -- 4 Temmuz 2020; 22:50:23 >
  • Endoskopiye girdim helicobacter çıktı. Büyük ihtimalle sende de var. Toplumun büyük kısmında var zaten bu ancak bazı kişilerde reflüye sebep oluyor. Ben antibiyotik tedavisi kullandım geçti. Sende git doktora kullan antibiyotiği yemin ederim rahatlarsın bak. Ben çok rahatladım
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Sizdeki durum reflü kaynaklı mı? Ben çok araştırdım reflü için kudretnarı çoğu kişide etkili. Ben 6 ay kullandım 2 çeşidini, etkili oldu ama bırakınca bulantı hep geri geldiği için başka bir yöntem var mı onu arıyorum.
    @albequerr ,@DrakeMcCain, @TherafluForte , @Analizcizeuss ve diğer arkadaşlar sağolsunlar tavsiye verdiler onları da denemek istiyorum olmazsa piyasadaki en kaliteli olduğu söylenen kudretnarı yağı ve zeytinyağı karışımını alıp kullanacağım, son kullandığım katı karışımı da alırım. Bunların yanında sıvı propolis de kullandım gerçi onu son 14-15 aydır kullanıyorum önceden de ara ara kullandım iyisini alırsanız( alkol değil de su ve yağda çözüneni var) Allah'ın izniyle grip nezle, BOĞAZ AĞRISI,FARANJİT çok faydasını gördüm , şifa ALLAH'tan.
  • John WICK kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum ama birkaç ay daha bitkilerle devam etmek istiyorum. Dediğinizi çok okudum 2 kişi geçti diyorsa 3-4 kişi geri geldi diyor.
    Uzmanlar da bu tedavinin diğer organlarda sorunlara yol açtığını söylüyor hatta bir tanesi o helicobakter vücudunuzdan attığınız an bir kaç güne başka bir şeyden yine bulaşır dedi. İnşaAllah size geri gelmez diyeyim de nazar olmasın.
  • Bende de var bu illet ama çok yüksek derecede değil.Aç karna nexium alıyorum 3 gün götürüyor.
  • Lanet olası hastalığı 3 4 yıldır çekiyorum geçen gittim doktora doktor diyoki yemekten sonra yatma dik dur yine de geçmiyor boğazım yanıyor gaviscon bir müddet rahatlatıyor ama keşke kökten çözsek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Columbia- -- 1 Haziran 2020; 23:13:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • John WICK kullanıcısına yanıt
    Şunu merak ettim, antibiyotiğin dışında ne tavsiye etti doktor ek önlem olarak?Nelere dikkat et dedi mesela?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rewkdark

Şunu merak ettim, antibiyotiğin dışında ne tavsiye etti doktor ek önlem olarak?Nelere dikkat et dedi mesela?
    Sebzeleleri meyveleri yıkamadan yeme el hijyenine dikkat et dedi. Kısaca bu bakteriyi kapma dedi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.